Connect with us

Novetats discogràfiques

ESPERIT! publica el nou disc ‘Cançons’ en vinil d’edició limitada

Publicat fa

el

Involucrat sempre en mil aventures musicals (Les Aus o Zeidún, per citar-ne dues) Mau Boada viu emboscat al Montseny però neda com ningú en l’esfera musical nostrada i global, col·laborant incansablement amb una àmplia i heterodoxa nòmina d’artistes. Amb el seu projecte més personal, Esperit!, publica avui el seu quart disc de llarga durada, Cançons, que culmina el camí iniciat amb ”Endavant continu” (2011), “La lluminosa”(2014) i “Ilíada” (2019).
 
El nou disc “Cançons” ens descobreix un artista nou. Sense deixar de banda les atmosferes i els jocs musicals diversos, Mau Boada posa ara èmfasi -el títol no enganya- en el format de cançó. La fórmula és ben clàssica: una lletra, una melodia, una tornada i tota la màgia. El disc es presenta en una edició en vinil limitada a 100 exemplars, tots numerats i signats per l’artista, ja disponible aquí.
 
On també hi haurà canvis és en les presentacions en viu. Esperit! actuarà acompanyat per la seva flamant nova banda, deixant enrere l’antic format d’home-orquestra. 

Gravat als Estudis Ca la Cari, Campins, entre desembre de 2022 i desembre de 2023. Músics – Mau Boada: veu, guitarres, banjo, percussió, bateria, tascam de casset, flauta dolça, baix, teclat, freqüències i efectes. Estel Boada: veu a “El reveix픓Estrelles mishu”“Percepció és distorsió”Cèlia Boada: veu a “Estrelles mishu”ret aka borrissol: veu a “Two trees”. Joan Colomo i Joana Vulart: veus a “La sepia negra”Annika Francke:clarinet, clarinet baix, saxo alt i sintetitzador a “Seda y pañuelo”“La sepia negra”“El reveix픓Estrelles mishu”“Estrelles mishu (reprise)” i “Sirena”Gina Margarit: veu a “Sirena”“Tirisona” i “Estrelles Mishu (Reprise)”. Marina Segura: flauta travessera a “La sepia negra”. Mesclat a Ca l’Eril, Guissona, per Joan Pons. Masteritzat a per Victor Garcia a Estudis Ultramarinos. Art gràfic: Mau i Cèlia. Disseny: Ramon Ponsatí. Edició: Bankrobber.

CARA A: Estrelles mishu – Tirisona – Seda y pañuelo – La sèpia negra – El reveixí – Estrelles mishu (reprise) CARA B: Percepció és distorsió – Chacarera – Sirena – Two trees – La sèpia negra (reprise) – Jack.

Novetats discogràfiques

Fetus estrena “Clam dels ocells”, nou avançament del seu proper disc

Published

on

By

Fetus torna la tardor de 2024 amb “Càntir nou fa aigua fresca”, un nou disc on segueixen bastint el seu singular pont entre punk-rock garatger, sons d’arrel i cançó de taverna. Avui n’estrenen un nou avançament“Clam dels ocells”, on l’excusa ornitològica convida a no fer el passerell i mantenir esmolada l’eina. I si pel camí crema algun llibre sagrat, que cremi.
 
“Clam dels ocells” arriba acompanyat d’un vídeo realitzat per Jep Jorba a l’exterior de la fàbrica de creació Fabra i Coats. És el tercer avançament del nou disc, després de la bona acollida dels anteriors Homilies de la costa i Filet de pobre (aquest darrer, en col·laboració amb Les Testarudes).

“Càntir nou fa aigua fresca” apareixerà el dia 11 d’octubre, coincidint amb l’actuació del grup a la Fira Mediterrània de Manresa. Està produït com és habitual per Joan Colomo i donarà continuïtat als aclamats “Sota, cavall i rei” (2021) i “La Serra dels Perduts”(2022).

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra elèctrica), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), ben acompanyats tot sovint per Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles), Marta Barbero (violí) i Carles Belda (acordió diatònic).

Primers concerts
06/10 Viliella – Les Veus de la Vall (preestrena)
11/10 Manresa – Fira Mediterrània (estrena)
18/10 Banyoles – Barraques
26/10 Reus – Festival Accents
09/11 Santa Coloma de Farners
12/12 Barcelona – Sala Apolo [2]
+info i entrades aquí

Imatge principal: Noemi Elias

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.