Connect with us

Festival

L’Estraperlo acull el Badalona Calling Weekender 2019

Publicat fa

el

Aprofitant la versió reduïda del Gasteiz Calling d’aquest any i tenint les bandes a la península, la promotora HFMN a decidit muntar un cap de setmana també a la sala Estraperlo (Club del Ritme) de Badalona.

Divendres 8 Novembre 2019
The Exploited // Se’Ls van escapar d’entre els dits a la passada edició però Wattie eLs va prometre que tan aviat poguessin estarien per demostrar-nos que el punk no ha mort. Nascuts a principis de 1980 la banda són un tot clàssic de la història del Punk i això ho demostren amb la seva actitud tant sobre com darrere dels escenaris.
The Partisans // Formats a principis de 1978, els anglesos han recollit èxits de punk rock des que van començar a compondre, influenciats per artistes com Sex Pistols, The Clash i The Ramones.
MAID of ACE // Són quatre germanes que reparteixen adrenalina des del seu primer concert a 2005. Després dels dos discos que publiquen en 2014 i 2016 colpegen fort per fer-se un nom a tot el món. La seva energia en viu, so cru i punk rock directe deixen clar que són una força a tenir en compte.
Ratpenat // Amants de passar-ho bé, beure, menjar i fumar, així com de fer el boig sobre els escenaris, la banda presenta el seu nou treball “100% Indecent”, una declaració d’intencions a ritme de Punk’n’Roll.

Dissabte 9 Novembre 2019
Shelter // El retorn de la banda de Hardcore Punk SHELTER, formada per Ray Cappo el 1981, ens porta les cançons de la seva extensa discografia amb clares influències Hare Krishna.
Devil in Me // Aquest quintet de hardcore punk amb gust de crossover dels 90s es van formar a Lisboa, Portugal. Aposten per un so enfocat a les arrels clàssiques del hardcore amb melodies enganxoses i potents cors. Influenciats pel so novaiorquès, però també californià arriba “Soul Rebel” que és ja el seu quart àlbum de llarga durada, llançat en 2015 pel segell alemany Impericon Records.
Nocivo // Nascuda a València el 1986 van ser influenciats per bandes punk del moment però no van trigar a prendre l’essència de vella escola del hardcore. Amb la maqueta “Humor, Amor y Respeto” i el seu disc homònim han estat vinculats als centres socials i l’escena underground de València, seguint el seu camí amb altres bandes com Alloraralaiglesia o Foreword.
Death By Stereo // Des de la seva creació el 1998, DEATH BY STEREO ha estat equilibrant la consciència i el caos amb la seva exclusiva amalgama d’hardcore, metall i punk. Després de realitzar gires en més de 20 països per fi tenim aquí a les ovelles negres del somni americà.
Kids Of Rage

Abonament 2 dies 40€ (+despesses) máxim 200 Abonaments
Entrada de dia 22€ (+despesses) máxim 200 entrades per dia
Taquilla per dia 27€
ENTRADES

Festival

La Diablada arriba a Barcelona de la mà de Dante Spinetta, Son Rompe Pera i Belén Natalí

Published

on

By

El pròxim dissabte 4 de maig, la sala Paral·lel 62 acollirà la primera edició d’una nova forma de trobada entre alguns dels i les artistes llatinoamericanes més destacades i la millor música feta des de Barcelona per artistes llatinoamericans i llatinoamericanes.

El pròxim dissabte 4 de maig, la sala Paral·lel 62 de Barcelona acollirà la primera edició de la Diablada amb les actuacions de l’artista argentí, Dante Spinetta; la banda mexicana de cumbia-punk, SonRompePera; i la cantant argentina establerta a Barcelona, BelénNatalí; a més de les sessions de DJ de les argentines AsiaKnox i SonidoTupinamba.

La Diablada pretén ser una nova forma de trobada entre alguns dels i les artistes llatinoamericanes actuals més destacades i la millor música feta des de Barcelona per artistes llatinoamericans i llatinoamericanes. D’aquesta manera, volem celebrar l’explosiva mixtura del groove llatinoamericà amb el Mediterrani. Un esdeveniment que neix de l’aliança de Say It LoudCharco i Costa Futuro.

Dante Spinetta, el polifacètic artista que va obrir les portes al gènere urbà a Argentina, és una de les grans figures de la música llatinoamericana dels darrers 30 anys. Avui, més vigent que mai, es prepara per travessar l’Atlàntic amb el seu últim disc, Mesa Dulce, on compta amb col·laboracions com les de Trueno i Ca7riel. Tot i això, els seus grans èxits com “Mostro” i “Soltar” no faltaran al seu show.

Son Rompe Pera (imatge principal), grup de fusió musical de Mèxic, caracteritzat per integrar en una base de cúmbia, gèneres musicals com danzón, punk, i molts més. Entre els seus admiradors i més propers col·laboradors poden comptar amb el Macha (Chico Trujillo, Bloque Depresivo) i Mario Galeano (Frente Cumbiero). Aquest maig aterraran aquí amb Chimborazo, el seu projecte més recent, un mix de cúmbia moderna; un àlbum tant rebel com irreverent, actituds que es faran notar a dalt de l’escenari, tant a Barcelona com a Coachella, el famós festival de Califòrnia on acaben de confirmar la seva actuació.

Belén Natalí, l’argentina instal·lada a Barcelona continua presentant en directe el seu nou EP Jaracandá on navega entre ritmes pop/lo-fi i reminiscències R&B, jazzístiques i de la música jamaicana. Amb Jacarandá, Belén Natalí s’aventura en el terreny del pop independent amb honestedat i vulnerabilitat, creant una atmosfera acollidora i màgica. Jaracandá ha comptat amb col·laboracions de luxe com la de Ferran Palau a la cançó que dóna títol a l’EP, un tema amb atmósfera R&B lo-fi amb un toc urbà; i amb Santa Salut a “Clones”, un temazo d’indie pop sense complexos amb rapejades a doble tempo.

Asia Knox, DJ resident a Barcelona i productora de Noche Romántica “NYC · BCN · Oakland · LA”. El seu estil es contorneja picant pels sons llatins dels 60 i 70: Boogaloo, House Merengue, Salsa, Cumbia, Funk, Latin Soul, Mambo… portant-nos de viatge a la diversitat musical Llatinoamericana, des dels seus orígens fins a l’actualitat. Els seus vinils han sonat per diferents sales i festivals en l’àmbit estatal i internacional (Estat espanyol, Alemanya, Portugal, França, Itàlia, Argentina…).

Sonido Tupinamba, barreja la calor del tròpic amb els sons més ballables de la música disco, el funk i el house d’ahir i avui. Incansable investigadora dels ritmes Africans i Llatinoamericans, va fundar el club de ball Poly–Rythmo Club el 2017 per on han passat Nu Genea, Frankie Francis (Sofrito) i Guts (Heavenly Sweetness) entre d’altres. Ha actuat en grans festivals com Glastonbury, WOMAD, Primavera Sound, Estéreo Picnic i també ha mogut pistes de ball de temples musicals com Pikes (Eivissa), Nitsa (Barcelona), Bar Caracol i Heavy House (San Pablo) o Noche Negra i Terminal Club (CDMX).

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.