Connect with us

Novetats discogràfiques

The Indian Runners dona la benvinguda al duet Tarta Relena amb un EP

Publicat fa

el

Tarta Relena se sumen a l’aventura associativa de The Indian Runners. Fa temps que els seguien la pista, però al concert de l’Adoberies Fest d’enguany els va fer decidir “tant de bo poguéssim editar el que fan”.

L’Helena i la Marta es van conèixer i van començar a cantar; un cant que hipnotitza i que recull el bo i millor de la tradició d’arreu. Lluny, però, d’interpretacions carrinclones, Tarta Relena reinterpreten melodies velles amb l’instrument més bell: la veu. Arrangen cançons populars, poemes i textos i hi experimenten sense límit. El resultat són colors i timbres nous mercès a la conjunció de dues veus úniques.

The Indian Runners editarà el seu primer treball, un EP que sortirà a l’inici del 2019 en què afegiran recursos electrònics al joc melòdic habitual.

Novetats discogràfiques

Amor Butano ens presenta nou single digital

Published

on

By

Queda poc perquè arribi el primer Mini-LP dels Amor Butano, “Ultravioleta“, que es publicarà al setembre dins la col·lecció de Eleefant Records “New Adventures In Pop”. Però el trio valencià s’ha proposat posar banda sonora al nostre estiu, i ens regalen una cançó inèdita, que no estarà inclosa al disc, però que gaudeix del so fresc, immediat, amb una mirada clara i directa a la pista de ball i amb un cert esperit escapista.

“CDO” explica un petit conte: la nostra protagonista improvisa un viatge amb els seus amics (a Cangas de Onís), fugint del tràfec de la ciutat, amb la intenció d’escapar del soroll i explorar algun racó tranquil. Sense preveure’l, troben un paradís que els emociona i fa d’aquells dies una temporada inoblidable, una fàbrica de records i una explosió de nostàlgia quan han de tornar a casa, mentre “lo pintan todo de plata”, una picada d’ullet molt especial a “La Noche Inventada” de FAMILY, amb què a més comparteixen connexions pel seu esperit oníric i preciosista.

Sintetitzadors dels vuitanta, caixes de ritme amb ecos profunds, velocitat, hedonisme i molta joventut. Amor Butano ens conviden a un viatge especial i irrepetible amb les seves tornades ultra enganxoses i les seves fantàstiques melodies.

Imatge Pedro Herrador

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.