Connect with us

Novetats discogràfiques

The Indian Runners dona la benvinguda al duet Tarta Relena amb un EP

Publicat fa

el

Tarta Relena se sumen a l’aventura associativa de The Indian Runners. Fa temps que els seguien la pista, però al concert de l’Adoberies Fest d’enguany els va fer decidir “tant de bo poguéssim editar el que fan”.

L’Helena i la Marta es van conèixer i van començar a cantar; un cant que hipnotitza i que recull el bo i millor de la tradició d’arreu. Lluny, però, d’interpretacions carrinclones, Tarta Relena reinterpreten melodies velles amb l’instrument més bell: la veu. Arrangen cançons populars, poemes i textos i hi experimenten sense límit. El resultat són colors i timbres nous mercès a la conjunció de dues veus úniques.

The Indian Runners editarà el seu primer treball, un EP que sortirà a l’inici del 2019 en què afegiran recursos electrònics al joc melòdic habitual.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.