Connect with us

Bolos

El 3er Cicle Segells Residents de l’Heliogàbal està dedicat a The Indian Runners

Publicat fa

el

El projecte Segells Residents és un cicle de concerts creat per Heliogàbal en format monogràfic a on els diferents segells, les diferents realitats i entitats musicals són convidades a presentar les seves propostes. Cada cicle estarà dedicat a un segell “resident” que podrà proposar una programació de 4 o 5 dates de bandes vinculades al segell, a diferents espais del barri de Gràcia de Barcelona.

El tercer cicle Segells Residents està dedicat a The Indian Runners, un segell de música independent de l’Associació cultural Indian Runners, que promou l’activisme musical, l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Els responsables es defineixen així “Muntem concerts, editem discs, publiquem en altres formats i ens organitzem per afavorir el suport entre bandes. Creiem que el camí cap a una major independència i força de l’escena local passa per funcionaments més horitzontals, una participació el més inclusiva possible i, en definitiva, una manera de fer que s’allunyi dels dictats del mercat. Per tant, tot i que no tenim ànim de lucre, tenim ganes de créixer i guanyar aliats per avançar cap aquest horitzó.”

Programació
Divendres 9 de maig // VALIUS
Divendres 21 de maig // NEUS BORREL I BRU FERRI
Divendres 28 de maig // POLSEGUERA
Diumenge 30 de maig // LA LUDWIG BAND
Diumenge 30 de maig // LA SENTINA

Entrades a la venda a www.heliogabal.com

Bolos

Cannibal Corpse en directe a Barcelona

Published

on

By

És francament difícil quedar-se amb només un dels treballs dels Cannibal Corpse, quan recordem tota una adolescència vibrant amb “Tomb Of The Mutilated” (1992), “Vile” (1996) o “Bloodthirst” (1999). Però els pioners del brutal death metall no han deixat de treballar en aquests 35 anys de carrera i encara culejaba la pandèmia quan “Violence Unimagined” (2021) esclatava a la nostra cara amb l’habitual càrrega de triperia i riffs embogidors. Amb aquest darrer treball, la controvertida formació obria la porta al llegendari Erik Rutan, exguitarrista de Morbid Angel i líder indiscutible de Hate Eternal, redoblant així la demolidora aposta dels nord-americans.

Per si tot això fos poc, Cannibal Corpse s’han envoltat d’una cohort demoníaca per assaltar tota Europa, ni més ni menys que els suecs Dark Funeral, Ingested i Storm Ruler.

Cannibal Corpse recalarà a la peninsula aquest març amb 3 dates imprescindibles, el 15 de març a Villava, el 16 de març a Madrid i el 17 a Barcelona.

RAZZ 2
OBERTURA DE PORTES: 17:30 H
TAQUILLA: 40 €
ANTICIPADES: 35 € + despeses de distribució
PUNTS DE VENDA: www.madnesslive.es

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.