Connect with us

Bolos

Parmesano presenten a la sala VOL el seu nou EP “Vida Extra”

Publicat fa

el

Contents de poder anunciar el retorn amb nou EP de la banda Parmesano, cinc cançons gravades, mesclades i masteritzades per Milo Gomberoff (Familea Miranda). Fundats cap al 2011 a les profunditats de l’underground de Barcelona, part activa del col·lectiu “Ojalä este mi bici”, aquests quatre malalts de la bona música es caracteritzen per fer un rock experimental tropicaloide que no deixa indiferent a ningú dels presents, et sacseja el cap a base de melodies i tempos inoblidables. Amb el pas dels anys i segurament de forma inconscient, en Juanjo (Avecrem, Indiosingracia, Wapísimo), en Jordi (El gos binari), l’Edu (Circonite, Muzak, Wapísimo) i l’Àlex (Familea Miranda, Lasers) han rebaixat la tensió inherent al seu primer EP, en pro de transmetre una espontaneïtat i una frescura que, per moments, ens porta a exagerar, a dubtar sobre si el que estem escoltant és pop? En absolut, aquesta és la seva màgia. A la presentació a la sala VOL, els acompanyaran bandes de l’escena local com Salina i Glitterhouse.

?????????
Amb el pas dels anys i segurament de forma inconscient, en Juanjo (Avecrem, Indiosingracia, Wapísimo), en Jordi (El gos binari), l’Edu (Circonite, Muzak, Wapísimo) i l’Àlex (Familea Miranda, Lasers) han rebaixat la tensió inherent al seu primer EP, en pro de transmetre una espontaneïtat i una frescura que, per moments, ens porta a exagerar, a dubtar sobre si el que estem escoltant és pop? En absolut, aquesta és la magia.

Amb el cant a l’uníson com aspecte redemptor i part fonamental en la pròpia dramatúrgia interna de la banda, així com la conya a dojo… ‘Vida extra’ i ‘Parmesano! EP’ resumeixen l’amistat, el talent i la nostàlgia que Parmesano signifiquen per a molts de nosaltres, a la vegada de transmetre l’experiència col·lectiva que suposen els seus directes (sens dubte, una de les millors bandes de la península).

??????
‘Time Will Eventually Kill Us‘ és l’últim treball de Salina i fa al·lusió a les dificultats de crear música en la societat actual i tanmateix brinda un aire d’optimisme i esperança a l’escena underground catalana. La recent incorporació de Carles Generó (L’Hereu Escampa) al baix suposarà un impuls més pel trio de Barcelona, que planeja encarar la gravació del seu primer LP el pròxim any ja amb la seva nova formació.

????????????
Glitterhouse és una banda d’indie rock formada a Barcelona el 2016 per l’Edu, la Paloma i el Dani. El seu so dels noranta és una barreja entre els inicis de Dinosaur Jr i Superchunk i el so lo-fi de bandes com Eric’s Trip o Sebadoh. A més de la seva primera Demo, la publicació de Pre–Shrunk, el seu primer Ep, a l’estiu del 2017 deixa clara la importància fuzz, els encavalcaments i les melodies dels noranta com a identitat i carta de presentació en els quatre talls que componen el seu primer treball editat.


Divendres 21 de desembre 2018
21.30h – VOL, Barcelona
5€ Entrada normal (web o taquilla)
15€ Entrada amb LP (taquilla)

Bolos

The Lizards ens presenten la seva versió de “Bad Reputation” de Joan Jett

Published

on

By

The Lizards han gravat una versió de la cançó “Bad Reputation” de Joan Jett, una de les seves grans influències per al disc recopilatori “Joan Jett & The Runaways Portrait – Fucking Covers With Love”, editat per La Fira Internacional del Disc i al que participen diverses bandes que tenen com a nexe d’unió la dona com una part molt important.

Aquest recopilatori es fabricarà en format CD Digipack Eco (Digisleeve) amb artwork de Pol Font i es regalarà a les properes Fires del disc.

– XXXIII Fira internacional del disc de Barcelona 30 set – 1 & 2 d’octubre 2022 (Estació del Nord).
– XXI Fira internacional del disc de Madrid 8 & 9 d’octubre 2022 (Rafael Hotels Atocha).
– XVIII Fira internacional del disc de Bilbao 15 & 16 d’octubre 2022 (Yimby Bilbao Ercilla).
– XXI Fira internacional del disc de Mallorca set 2023

The Lizards són una d’aquelles bandes cridades a refrescar l’escena rock del nostre país. El seu 4t disc va sortir l’1 d’abril i va ser titulat “Fake Reality”, fent-se ressò de la realitat tan peculiar que ens ha tocat viure els darrers anys, amb un preciós disseny on es reflecteixen tota mena de situacions. A més, el power trio barceloní fa un pas més enllà explorant nous sons però sense deixar de banda aquest estil tan potent com melòdic que tant els caracteritza.

El disc es va presentar amb una gira per les principals ciutats acompanyant als Supersuckers i segueixen confirmant la seva presència a molts festivals. Estan preparant la gira de sales que començarà al novembre i aviat anunciarem noves dates.

“Fake Reality” deixa clar que té tots els ingredients habituals del seu so però també s’obre a sons més propis dels 90, que beuen del grunge i de sons més densos, enriquint encara més el seu so.

Per a alegria dels seus fans, Fake Reality no només es troba disponible en plataformes digitals. També et pots fer amb la teva còpia en CD (digipack amb llibret) o en deliciós vinil de 12″, editat a l’animador pel segell Love Me Like A Reptile Records i el segell francès Adrenalin Fix Music.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.