Connect with us

Bolos

Parmesano presenten a la sala VOL el seu nou EP “Vida Extra”

Publicat fa

el

Contents de poder anunciar el retorn amb nou EP de la banda Parmesano, cinc cançons gravades, mesclades i masteritzades per Milo Gomberoff (Familea Miranda). Fundats cap al 2011 a les profunditats de l’underground de Barcelona, part activa del col·lectiu “Ojalä este mi bici”, aquests quatre malalts de la bona música es caracteritzen per fer un rock experimental tropicaloide que no deixa indiferent a ningú dels presents, et sacseja el cap a base de melodies i tempos inoblidables. Amb el pas dels anys i segurament de forma inconscient, en Juanjo (Avecrem, Indiosingracia, Wapísimo), en Jordi (El gos binari), l’Edu (Circonite, Muzak, Wapísimo) i l’Àlex (Familea Miranda, Lasers) han rebaixat la tensió inherent al seu primer EP, en pro de transmetre una espontaneïtat i una frescura que, per moments, ens porta a exagerar, a dubtar sobre si el que estem escoltant és pop? En absolut, aquesta és la seva màgia. A la presentació a la sala VOL, els acompanyaran bandes de l’escena local com Salina i Glitterhouse.

?????????
Amb el pas dels anys i segurament de forma inconscient, en Juanjo (Avecrem, Indiosingracia, Wapísimo), en Jordi (El gos binari), l’Edu (Circonite, Muzak, Wapísimo) i l’Àlex (Familea Miranda, Lasers) han rebaixat la tensió inherent al seu primer EP, en pro de transmetre una espontaneïtat i una frescura que, per moments, ens porta a exagerar, a dubtar sobre si el que estem escoltant és pop? En absolut, aquesta és la magia.

Amb el cant a l’uníson com aspecte redemptor i part fonamental en la pròpia dramatúrgia interna de la banda, així com la conya a dojo… ‘Vida extra’ i ‘Parmesano! EP’ resumeixen l’amistat, el talent i la nostàlgia que Parmesano signifiquen per a molts de nosaltres, a la vegada de transmetre l’experiència col·lectiva que suposen els seus directes (sens dubte, una de les millors bandes de la península).

??????
‘Time Will Eventually Kill Us‘ és l’últim treball de Salina i fa al·lusió a les dificultats de crear música en la societat actual i tanmateix brinda un aire d’optimisme i esperança a l’escena underground catalana. La recent incorporació de Carles Generó (L’Hereu Escampa) al baix suposarà un impuls més pel trio de Barcelona, que planeja encarar la gravació del seu primer LP el pròxim any ja amb la seva nova formació.

????????????
Glitterhouse és una banda d’indie rock formada a Barcelona el 2016 per l’Edu, la Paloma i el Dani. El seu so dels noranta és una barreja entre els inicis de Dinosaur Jr i Superchunk i el so lo-fi de bandes com Eric’s Trip o Sebadoh. A més de la seva primera Demo, la publicació de Pre–Shrunk, el seu primer Ep, a l’estiu del 2017 deixa clara la importància fuzz, els encavalcaments i les melodies dels noranta com a identitat i carta de presentació en els quatre talls que componen el seu primer treball editat.


Divendres 21 de desembre 2018
21.30h – VOL, Barcelona
5€ Entrada normal (web o taquilla)
15€ Entrada amb LP (taquilla)

Bolos

Cannibal Corpse en directe a Barcelona

Published

on

By

És francament difícil quedar-se amb només un dels treballs dels Cannibal Corpse, quan recordem tota una adolescència vibrant amb “Tomb Of The Mutilated” (1992), “Vile” (1996) o “Bloodthirst” (1999). Però els pioners del brutal death metall no han deixat de treballar en aquests 35 anys de carrera i encara culejaba la pandèmia quan “Violence Unimagined” (2021) esclatava a la nostra cara amb l’habitual càrrega de triperia i riffs embogidors. Amb aquest darrer treball, la controvertida formació obria la porta al llegendari Erik Rutan, exguitarrista de Morbid Angel i líder indiscutible de Hate Eternal, redoblant així la demolidora aposta dels nord-americans.

Per si tot això fos poc, Cannibal Corpse s’han envoltat d’una cohort demoníaca per assaltar tota Europa, ni més ni menys que els suecs Dark Funeral, Ingested i Storm Ruler.

Cannibal Corpse recalarà a la peninsula aquest març amb 3 dates imprescindibles, el 15 de març a Villava, el 16 de març a Madrid i el 17 a Barcelona.

RAZZ 2
OBERTURA DE PORTES: 17:30 H
TAQUILLA: 40 €
ANTICIPADES: 35 € + despeses de distribució
PUNTS DE VENDA: www.madnesslive.es

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.