Connect with us

Art Visual

9è Concurs Oficial de Llargmetratges de TerrorMolins Film Festival 2019

Publicat fa

el

Un any més es posa en marxa el Concurs internacional de Llargmetratges de Terror del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. Fins el 31 d’agost podeu enviar els vostres treballs a través de les plataformes Festhome i FilmFreeway. Podeu consultar les bases detallades del concurs i la dotació de premis en aquest enllaç.

Els vostres llargmetratges poden sumar-se a títols rebuts a concurs en anteriors edicions com Blood ParadiseCompulsiónHabitCruel SummerThe UnseenTear me apart o La Madriguera, que va tenir la seva estrena al terrorMolins començant així un llarg camí que posteriorment la va portar per tot el món.

Secció Oficial
Un jurant especialitzat, nomenat per la Direcció del Festival, concedirà els premis següents:
– Millor pel·lícula
– Millor director
– Millor actor
– Millor actriu
– Millors efectes especials
– Millor guió
– Millor banda sonora

El públic atorgarà, per votació, el premi del públic. El guanyador es farà oficial el dilluns 18 de novembre de 2019 a la web del festival. Les pel·lícules que opten a aquest premi són les incloses en la secció oficial competitiva.

Secció “Being different”
Hi podran participar totes aquelles pel·lícules el contingut o la temàtica de les quals es puguin considerar de gènere de terror. El públic atorgarà, per votació, el premi del públic “Being different”.

Recordeu consultar les bases aquí.

www.molinsfilmfestival.com

Art Visual

Nova programació de Fibracat TV: amplia l’exitós Feministic d’Ana Polo i estrena nous espais centrats en talent femení i revolució tecnològica

Published

on

By

El canal de TDT en català estrena Rol de gènere, que trenca estereotips en oficis i aficions, i L’altra mirada, que descobreix dones dedicades en cos i ànima a l’art i l’artesania

Fibracat TV comença el 2022 carregada de novetats. Una de les més destacades és el retorn a la graella de l’exitós Feministic (cada dilluns a partir de les 20h), que s’emet amb nou format. En aquesta temporada, l’Ana Polo farà els seus monòlegs carregats d’humor i ironia però també serà reportera de carrer i resoldrà consultes de l’audiència. Feministic és un espai veterà a la graella de Fibracat TV presentat per Ana Polo, periodista, humorista, reportera i guionista que s’autodefineix, en to irònic, com “la teva feminazi de confiança”.  Polo analitza fenòmens actuals des d’un punt de vista feminista i sempre carregat d’humor.  Els seus monòlegs ja van rebre una gran acollida tant a Fibracat TV com en el consum online en la temporada passada.

La programació de Fibracat TV es renova amb més estrenes: cada dilluns (a partir de 20.30h) arriba L’Altra mirada, que retrata dones dedicades a l’art i l’artesania. En les primeres entregues, s’acosta a la mirada de Judith Pellicer (ceramista), Sara Falcó (il·lustradora), Pia Amat (joiera) i Gitza Krotzsch (ballarina). Els dijous (a partir de les 20.30h) arriba una altra novetat: Rol de gènere, un espai que visibilitza persones que s’han enfrontat a la pressió social i s’han dedicat a disciplines que es relacionen amb el sexe contrari. El primer exemple és la Marta Ballús, que fa arts marcials mixtes.

Marta Ballús a Rol de Gènere i Judith Pellicer a L’altra mirada

Continuen a la programació de Fibracat TV espais consolidats com STEM Aquí, que vol promoure vocacions científiques entre les noies; La mare del Tano, una mirada irònica sobre els tòpics que acompanyen la maternitat;  La pàgina en blanc, que reflexiona sobre el món de l’escriptura; L’enginy (in)visible, on Núria Salan descobreix dones que han fet progressar la humanitat però estan invisibilitzades, o el Club Sessions, amb les millors djs.

Sobre Fibracat TV
Fibracat TV és el canal de TDT en català impulsat per Fibracat, el primer operador global de telecomunicacions de Catalunya. Nascut l’1 de juny de 2020, arriba al 92% de Catalunya amb una proposta clarament diferenciada: una programació que vol posar en valor l’empoderament femení i la revolució tecnològica i que innova amb nous formats. Un altre tret diferencial és el seu manifest, on es marca com a propòsit contribuir a una societat on la igualtat sigui real, efectiva i definitiva.  La presència de Fibracat TV és simultània en streaming, a la carta, a Internet i a la plataforma Fibracat Plus, i oberta a la interactivitat per mitjà de les seves pròpies xarxes socials.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.