Connect with us

Novetats discogràfiques

Nucli treu el seu àlbum de debut de hardcore melòdic “Ephemeral Water Courses”

Publicat fa

el

La banda catalana Nucli estrena el seu àlbum de debut “Ephemeral Water Courses” llançat sota el segell independent La Plana Sona Records el passat 20 de març a les plataformes digitals.

Directament des de la prolífica Plana de Vic arriba la banda Nucli amb un so a cavall entre el rock i el hardcore melòdic amb certes pinzellades d’indie. El passat 20 de març van llançar el seu primer àlbum “Ephemeral Water Courses”, compost per 11 temes diferents entre si que retraten la vida dels seus integrants i el món que els envolta, i que juntes funcionen com un autèntic himne a la joventut, a la festa i a l’optimisme.

Els seus dos primers singles, que van veure la llum abans del llançament de l’àlbum són “Sense of Purpose” -un tema sobre la superació personal- i “La Recepta”, una autèntica carta d’amor a la Ratafia, licor adorat pels membres de el grup .

“Ephemeral Water Courses” ha estat gravat i mesclat a l’icònic estudi Ultramarinos de la Costa Brava, on han gravat grups de la talla de Wild Animals, Nueva Vulcano o Berri Txarrak, entre d’altres. Nucli néixer el 2014 de la mà de Guillem, Toni, Xevi i Marc, quatre amics apassionats de la música que han volgut abocar aquesta passió amb aquest projecte musical sense més pretensions que la de passar-s’ho bé i gaudir. Creixent com a assistents incondicionals de festivals independents com el Actitud Fest, Sant Feliu Fest o Sugar Il·legal Fest, Nucli ens porta una proposta plena d’energia, bon rotllo i soroll del bo.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.