Connect with us

Novetats discogràfiques

Vibora Umbra debuta amb l’EP “You Can Run But You Can’t Hide” editat en K7 per Aiguamoll Records

Publicat fa

el

Vibora Umbra és el projecte de Martí Juan, un productor del Maresme apassionat dels sintetitzadors analògics, les pel·lícules de terror i els videojocs retro. Ara debuta amb “You Can Run But You Can’t Hide” (Aiguamoll Records / Hiddentrack Records 2019) en una edició en casset que transpira 80’s pels quatre costats.

El synth pop de Vibora Umbra funciona com a banda sonora Slasher, amb un component narratiu molt marcat que et transporta a un món de 8 bits, pixelat, opressiu, fosc i aterridor, amb referències com John Carpenter, Jóhan Jóhannsson, Jeremy Schmidt, a l’apartat musical o els directors Dario Argento i Panos Cosmatos al cinematogràfic. Els 4 temes que componen l’EP tenen estructures marcades, amb introduccions ambientals, carregades de pads als quals es van afegint arpegis i teclats per desembocar a beats més rítimics i ballables. Martí aconsegueix que la tensió es torni acció als més o menys 5 minuts que dura cada tall. Misteri, ombres, sang, videojocs, i ritme, molt de ritme, és el que podem trobar en aquest “You Can Run But You Can’t Hide”.

Darrer videoclip de l’EP “You can run but you can’t hide” de Vibora † Umbra
Sarah és la cançó que dóna nom al tercer tall de l’EP “You can run but you can’t hide” de Vibora Umbra, publicat per Aiguamoll Records a l’abril del 2019. Gairebé dos anys després es tanca el cicle amb el lliurament de l’últim videoclip del primer treball.

És un tribut al cinema italià denominat Giallo que va sorgir a principis dels anys 70. Aquest subgènere del cinema de terror és una gran influència en el so i l’imaginari de l’artista.

Cuir, metall i psicotròpics es barregen en aquesta història sobre alteracions de la consciència, possessió espiritual i destins entrellaçats.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.