Connect with us

Bolos

Ojala estë mi bici continuen amb la lluita i organitzen un concert aquest dissabte

Publicat fa

el

Tot i les complicacions de l’època, tenim a gent que segueix amb la lluita de crear espais de reflexió. Estem parlant del col·lectiu Ojala estë mi bici, incansables repartidors d’energia positiva, que ens presenten un cartell amb tres actuacions i totes les mesures necessàries perquè les autoritats no toquin gaire els collons. Serà aquest dissabte 31 d’octubre, a les 19.12h a la Sala Polivalent de Montbau (BCN).

Martí Guillem amb DLight

El valencia Martí Guillem es va fer una màquina per fer música. Així va credar a DLight, un monstre voraç confeccionat amb bombetes de colors i intensitats diferents que emeten llums que es tradueixen en sons intensos, despietats i ordenats de maneres insondables. Però és al 2020 i tot de distopiza, així que DLight ha pres el control i ara Martí és només un instrument que ella utilitza per a coses com anar-se’n de gira per Europa durant una pandèmia, perquè és una màquina ia ella aquestes mogudes tan d’éssers inferiors li rellisquen. Postrem-nos davant ella, doncs.

Meconio i el seu punqroq

La segona banda el cartell son les Meconio, duet afincat i part de la bici. De vegades no recordes en quin punt es van començar a complicar les coses fins que et veus enmig d’un remolí de torçades i floretes que no vas veure venir. Incautament pots apropar-te a la música d’aquest duo pensant en un punqroq rabiós, entrar lentament en les seves melodies rasposes creient que pots trobar acomodament en elles o tractar de mastegar les seves lletres buscant reconfortarte; però no, i per quan te n’adonis et veuràs tractant d’obrir-te pas entre ritmes arrissats i enredats en temps discontinus, perdent-en llocs que no vas esperar, i per llavors, serà tard.

Un Xic Malmès onfire

La tercera proposta de la tarda/nit, Un Xic Malmès (BCN), estem davant, molt probablement, la millor banda de Jazz guarro de Barcelona, potser l’única que mereixi tal apel·latiu. Normalment l’objectiu d’una banda així seria fer la croqueta per terra sense perdre la dignitat (en cas de tenir-ne), però amb les circumstàncies que ens envolten, el seu principal objectiu serà fer-te ballar sense moure el cul de la cadira, el que afegeix una dificultat que amb gust convertirem en un repte: el de no deixar que aquesta merda ens s’enfonsi en el tedi i ens faci perdre, del tot, la dignitat.

I això per 5 borcs * o una solució total.

  • Entrada limitada a 35 persones, només amb reserva. Et preguem que si reserves entrada procuris no fallar. I si falles, avisa’ns quant abans millor.
  • Omple aquest formulari per reservar la teva entrada.
  • En compliment de les formes i el decòrum més elementals, no guardarem ni utilitzarem les teves dades per a res que no tingui a veure amb aquest concert.
  • Procura ser puntual, t’explicarem les mesures de seguretat abans d’entrar a la sala.

Bolos

Inspira presenta en directe el nou disc aquest divendres a Barcelona

Published

on

By

Els barcelonins Inspira han tornat. Després d’un parèntesi de set anys, la banda capitanejada per Jordi Lanuza acaba de publicar el seu nou disc “Acaba i comença”, que ha produït Pau Vallvé, i aquest proper divendres 13 de maig tindrà lloc el concert de presentació a la nova sala La Textil de Barcelona. Les entrades estan a la venda aquí.

Deu noves cançons on Jordi Lanuza mira enrere però també obre el prisma cap a nous horitzons. La nostàlgia i el record es confronten als múltiples camins que s’obren després d’un adéu. De moment ja se n’han avançat tres: “El desig original”“Mentre cauen els demés” i “Al bar Vinil”.

Inspira és una de les bandes clau de l’escena barcelonina d’aquest mil·lenni. A la formació actual hi trobem Jordi Lanuza (veu i guitarra), Xavi Molero (bateria), Darío Vuelta (baix) i Fer Acosta (teclats i cors). El grup ha publicat cinc discos: “Cova placenta”(2008), “Escapistes” (2010), “Amunt!” (2013), “Greta” (2015) i aquest nou “Acaba i comença”.

Els propers anunciats d’Inspira són a Roda de Ter (14 de maig) i Tarragona (20 de maig).

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.