Connect with us

Bolos

Ojala estë mi bici continuen amb la lluita i organitzen un concert aquest dissabte

Publicat fa

el

Tot i les complicacions de l’època, tenim a gent que segueix amb la lluita de crear espais de reflexió. Estem parlant del col·lectiu Ojala estë mi bici, incansables repartidors d’energia positiva, que ens presenten un cartell amb tres actuacions i totes les mesures necessàries perquè les autoritats no toquin gaire els collons. Serà aquest dissabte 31 d’octubre, a les 19.12h a la Sala Polivalent de Montbau (BCN).

Martí Guillem amb DLight

El valencia Martí Guillem es va fer una màquina per fer música. Així va credar a DLight, un monstre voraç confeccionat amb bombetes de colors i intensitats diferents que emeten llums que es tradueixen en sons intensos, despietats i ordenats de maneres insondables. Però és al 2020 i tot de distopiza, així que DLight ha pres el control i ara Martí és només un instrument que ella utilitza per a coses com anar-se’n de gira per Europa durant una pandèmia, perquè és una màquina ia ella aquestes mogudes tan d’éssers inferiors li rellisquen. Postrem-nos davant ella, doncs.

Meconio i el seu punqroq

La segona banda el cartell son les Meconio, duet afincat i part de la bici. De vegades no recordes en quin punt es van començar a complicar les coses fins que et veus enmig d’un remolí de torçades i floretes que no vas veure venir. Incautament pots apropar-te a la música d’aquest duo pensant en un punqroq rabiós, entrar lentament en les seves melodies rasposes creient que pots trobar acomodament en elles o tractar de mastegar les seves lletres buscant reconfortarte; però no, i per quan te n’adonis et veuràs tractant d’obrir-te pas entre ritmes arrissats i enredats en temps discontinus, perdent-en llocs que no vas esperar, i per llavors, serà tard.

Un Xic Malmès onfire

La tercera proposta de la tarda/nit, Un Xic Malmès (BCN), estem davant, molt probablement, la millor banda de Jazz guarro de Barcelona, potser l’única que mereixi tal apel·latiu. Normalment l’objectiu d’una banda així seria fer la croqueta per terra sense perdre la dignitat (en cas de tenir-ne), però amb les circumstàncies que ens envolten, el seu principal objectiu serà fer-te ballar sense moure el cul de la cadira, el que afegeix una dificultat que amb gust convertirem en un repte: el de no deixar que aquesta merda ens s’enfonsi en el tedi i ens faci perdre, del tot, la dignitat.

I això per 5 borcs * o una solució total.

  • Entrada limitada a 35 persones, només amb reserva. Et preguem que si reserves entrada procuris no fallar. I si falles, avisa’ns quant abans millor.
  • Omple aquest formulari per reservar la teva entrada.
  • En compliment de les formes i el decòrum més elementals, no guardarem ni utilitzarem les teves dades per a res que no tingui a veure amb aquest concert.
  • Procura ser puntual, t’explicarem les mesures de seguretat abans d’entrar a la sala.

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Published

on

By

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.