Connect with us

Bandes

“Cabezas de Cartel” nou tema dels Anabel Lee

Publicat fa

el

Anem a parlar dels Anabel Lee, perquè la banda formada per Borja, Victor, Perdi i Jordi ha arribat per quedar-se a base d’actitud descarada i bones dosis de guitarres. El grup català s’anuncia al món ‘Cabezas de Cartel’, la seva segona cançó original després ‘Sobran Defectos’.

Anabel Lee ha aterrat en el panorama nacional amb les seves personals versions de cançons de Don Patricio, Pepa Flores i Los Planetas. Ara, amb tot el vigor i força de les seves res dissimulades influències post punk i new wave britànic, creen un hit acte-reivindicatiu com a grup. ‘Cabezas de Cartel’ és un tema dirigit als que som petits però ens sentim grans i a tota aquesta gent a la qual, si els demanes una oportunitat, et deixen en vist”, explica amb rotunditat la banda.

“Ens hem imaginat què passaria si només depenguessim de nosaltres mateixos per arribar a sonar en els caps de la gent”, apel·lant a la naturalesa intrínseca D.I.Y. dels Anabel Lee.

Conscients del seu estatus de grup novell, la inexperiència en una indústria nova i aliena per a ells és sobradament compensada amb un torrent d’energia, autenticitat i gran disposició per arribar a un públic amb ganes de música electritzant, on sobrevolen noms com Peter Hook i Pulp com principals inspiracions compositives. Una cosa que queda patent en ‘Cabezas de Cartel’, una melodia principal amb el ganxo d’una lletra enganxosa, una bateria contundent i unes guitarres que no donen respir.

Bandes

Tornen Familea Miranda, en directe i amb vinil

Published

on

By

Amb més de 20 anys d’existència i havent tocat a gairebé tots els racons recòndits de les Europes. Katafu Rozas, Alex Farré i Milo Gomberoff segueixen donant-ho tot als seus inoblidables i quantiosos concerts. La banda Familea Miranda anuncia una sèrie de novetats i concerts per a aquest final d’any.

Tot començarà amb un concert a Barcelona amb els seus col·legues Tiznao i alguns convidats per un retrobament espectacular.

28 d’octubre 2022
Familea Miranda + Tiznao + Convidats espectaculars
21.30h. Sala Vol (C/. Sancho d’Àvila, 78, 08018 Barcelona)
Entrades ja a la venda al següent enllaç

Agenda
El 29 d’octubre Familea Miranda estarà en directe a una de les catedrals de la música de la península, el Plug In the Gear de Benicarló, al costat dels mateixos Tiznao.
Del 10 al 22 de novembre els Miranda estaran posant-li soroll al Festival Primavera Sound de Xile i realitzant presentacions en directe en aquell llarg i angost país, amb la col·laboració amb les amigues d’Armonica (armonica.cl).

Novetats discogràfiques
Les novetats inclouen l’alliberament de gairebé tota la seva discografia a les plataformes de streaming i (Sorpresa!) el llançament de l’edició en vinil, per primera vegada, del disc “Ensayo Error” (2006 Hukot Disc, Disco Intrépido). El disc es pot pre-reservar des d’aquest mateix moment a Botiga Hukot.

Ensayo Error (2006, Hukot Disc, Disco Intrépido)

I no acaben aquí les novetats, ja que Familea Miranda estan preparant una sèrie de cançons que constituiran nou material discogràfic properament.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.