Connect with us

Bandes

Els Sandré i el seu punk marcià estrenen “Presión”

Publicat fa

el

No podem amagar que sentim una devoció tremenda per Sandré. El seu punk marcià ens remou de dalt a baix i ens sacseja tots els ossos de el cos. L’any passat van debutar amb “Ave Muñón”, un disc que els va situar en el punt de mira i que van aixecar grans passions. Els seus directes, tot i que han estat pocs, són coneguts per haver estat devastadors i indomables, amb un factor sorpresa canviant en cada un d’ells.

Així que, quan a BCore van rebre les noves cançons que els Sandré havien estat preparant, van decidir que no podíen deixar acabar aquest fatídic any sense que veiessin la llum. D’aquesta manera, el proper 18 de desembre arribarà el nou EP dels Sandré, amb quatre canonades per mirar-nos a l’espill i dir amb totes les lletres: que et fotin 2020.

De moment ens avancen “Pressión”, un primer single que, tal com expliquen els propis Sandré és el súper hit. Perquè el que més els agrada és queixar-se. Doncs que així sigui!!

El single ve acompanyat d’un videoclip realitzat per Òrbita, amb el qual volien representar tota aquesta voràgine de coses que ens passen diàriament, coses petites, de vegades invisibles, que ens atrapen i no ens deixen sortir del motlle, a partir d’una idea molt simple, una cinta de córrer. Carles Pons, director del videoclip explica “Vam decidir rodar el videoclip en analògic, 16 mil·límetres, i per pasta només vam aconseguir 19 minuts en negatiu, molts dels plans que surten al film final són preses úniques. Això va ser una meravellosa forma de posar-nos una mica més de “pressión pressión”.

Bandes

Enemic Interior, demo amb cinc cançons cantades en català i amb una bona dosi de mala hòstia

Published

on

By

Enemic Interior són una banda de Barcelona amb gent que toca o ha tocat a bandes com Univers, Wind Atles, Heather, SDH, Aliment, Nois o Brut.

A finals del 2020 i després d’haver viscut una de les coses més rares que ens ha tocat viure mai i amb aquesta experiència tan recent a l’esquena van gravar aquesta demo al seu local d’assaig i la van barrejar i masteritzar amb Will Killingsworth a Dead Air Studios , una demo de cinc temes amb un so molt personal que remet tant al hardcore, com al punk i fins i tot al post punk i l’oi!, i amb el que sens dubte aconsegueixen alguna cosa que en el meu cas almenys a dia d’avui s’agraeix i és que d’alguna manera t’encens en escoltar-los, és com si tu fossis una puta bomba i aquests cabrons encenguessin la metxa, donen ganes de fer coses que no sé si cal descriure aquí, però potser ara calen aquestes coses, això que criden tirar més llenya al foc.

Amb demo amb el nom homònim i editada pel segell valencià Flexi Discos, us porten aquestes cinc cançons cantades en català, amb una bona dosi de mala hòstia i alhora plena d’introspecció, perquè es pot estar emprenyat pel que t’envolta i pel que han fet de nosaltres i alhora mirar-ne a dins per veure que cal canviar, que cal arreglar o que cal acceptar i aprendre.

Una banda que et fa venir ganes de liar-te a hòsties (contra algú que s’ho mereixi) o si no et poses a cridar, agitar-te i recargolar-te en un concert celebrant aquesta comunió entre tu i els teus semblants de la qual tant patim en aquesta època de merda, tant de bo això tan important que ens han pres no tard a succeir i per descomptat el dia que passi amb Enemic Interior serà un d’aquells dies amb majúscules, mentrestant aquí ho pots escoltar i si vols també ho pots adquirir, com un altre bé de consum.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.