Connect with us

Bandes

Els valencians Tercer Sol estrenen el vídeo “No Soy Yo”

Publicat fa

el

La banda valenciana de postpunk Tercer Sol ens presentaven el 2019 “Lejos”, el seu primer LP. Un disc que ens portava a través d’un viatge a través de diferents paisatges sonors entre el noise pop i el post punk.

Ara estrenen el videoclip “No Soy Yo”, el tercer tall del disc. El videoclip, que està realitzat en col·laboració amb Sessions Movistar+, ha estat dirigit per l’artista visual Xar Lee. En el clip veurem unes entitats misterioses que vaguen per la galàxia han adoptat formes de roques gegants i es dirigeixen cap a la Terra.

Després de diverses transformacions han trobat l’essència que els permetrà? fusionar la seva naturalesa extraterrestre amb la naturalesa humana. Són aquestes roques misterioses el Tercer Sol? Quines són les seves veritables intencions?

Bandes

Els bascos EZPALAK graven videoclips de la sèrie “Localy Live” amb interessants col·laboracions

Published

on

By

Després dels vídeos llançats amb els membres Cris Lizarraga i Lore Nekane Billelabeitia (BELAKO) i Ane Barcena (Pinpilinpussies), avui li toca a Gorka Urbizu (Berri Txarrak) amb la cançó “Botereraen Dantza”.

La banda EZPALAK no es pot quedar quieta. A través de la sèrie de vídeos “Localy Live”, que es pot veure al seu canal de YouTube, els guipuscoans ens han ofert una parada per gaudir de les col·laboracions de la jornada. Si és així, tenim la parada perfecta per ‘revisitar’ Hortz Aina Hots, directament i sense cap artifici. Adrenalina pura, sense filtres. Des del local fins al teu cervell-cor-ànima.

La setmana passada van estrenar el primer videoclip, “Kontran”, amb Cris Lizarraga i Lore Nekane Billelabeitia de BELAKO com a convidats al recinte. Poc després, Ane Barcena de Pinpilinpussies es va unir als músics de Zestoa per gravar “Lehertu Arte”. Ara, en canvi, és el torn de Gorka Urbizu (Berri Txarrak). “Va ser un gran plaer per a nosaltres tocar aquesta cançó “Poterearan Dantza” en directe amb Urbizu!”, ha agraït enèrgicament el grup EZPALAK.

EZPALAK son més madurs ara, com podeu comprovar fàcilment al seu darrer àlbum “Hortz Aina Hots” (desembre de 2022). La influència del rock britànic es nota en aquest disc, ja que la banda ens va presentar cançons més dures i violentes; a través de les 10 cançons del disc, els membres del grup han deixat clar que estan fent el que sempre han volgut fer. De fet, “zenbat buru, hainbat aburu”, diuen. Hortz és el tercer disc gravat a l’estudi Aina Hots, el segon amb el segell discogràfic Oso Polita; abans d’això es va estrenar l’obra Kolpatu Topatu, que va tenir molt bona acollida no només per la crítica, sinó també pel públic.

EZPALAK està format per: Juanjo Berasain (veu), Eñaut Gaztañaga (guitarra), Unai Eizagirre (baix) i Janardana Iglesias (bateria). En els darrers anys, el grup s’ha convertit en un referent de la música alternativa basca, i també n’han pres nota els grans mitjans, com la revista Mondo Sonoro o la ràdio Gaztea, ja que mostren una potència excepcional en els seus directes; a més, han actuat a Los Conciertos de Radio 3, així com al festival Bilbao BBK Live i als festivals Tsunami Xixon. El juny de 2024, seran al Festival Azzena Rock.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.