Connect with us

Bandes

Els valencians Tercer Sol estrenen el vídeo “No Soy Yo”

Publicat fa

el

La banda valenciana de postpunk Tercer Sol ens presentaven el 2019 “Lejos”, el seu primer LP. Un disc que ens portava a través d’un viatge a través de diferents paisatges sonors entre el noise pop i el post punk.

Ara estrenen el videoclip “No Soy Yo”, el tercer tall del disc. El videoclip, que està realitzat en col·laboració amb Sessions Movistar+, ha estat dirigit per l’artista visual Xar Lee. En el clip veurem unes entitats misterioses que vaguen per la galàxia han adoptat formes de roques gegants i es dirigeixen cap a la Terra.

Després de diverses transformacions han trobat l’essència que els permetrà? fusionar la seva naturalesa extraterrestre amb la naturalesa humana. Són aquestes roques misterioses el Tercer Sol? Quines són les seves veritables intencions?

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.