Connect with us

Art Visual

Giant Love exalta la bellesa femenina al seu nou videoclip

Publicat fa

el

La banda hispano-brasilera de grunge Giant Love ha llançat el vídeoclip de “Lilac and Blonde”, una cançó que exalta la bellesa femenina. El clip dirigit per l’artista i cineasta nord-americà Linnea Nugent, és el primer amb un dels temes del EP debut, “Way Too Bitter” (2020) i que s’estrenarà aquest any en format físic pel segell Càmping Records.

“Lilac and Blonde” parla de la bellesa femenina, de la seva manera de ser, de l’ímpetu i del caràcter d’una dona que té objectius i opinions, que no deixa de ser qui és per la pressió social, demostrant espontàniament les seves afinitats, expressant-se sense por”, comenta el cantant Breno Honori.

El líder de Giant Love va parlar sobre el treball conjunt i el procés creatiu amb Linnea a la producció del vídeo “Lilac and Blonde”. “Quan ens vam posar en contacte, vaig deixar que ella (Linnea) escoltés l’EP i triés una cançó que li agradés, alguna cosa que li inspiri una idea. Ella va triar “Lilac and Blonde”, la quarta i última cançó del nostre primer EP. Com que ja estàvem treballant amb un llenguatge audiovisual a l’estil dels 90, usant i abusant del VHS, li vaig demanar que seguís aquesta línia, i la resta va ser pura inspiració d’ella”, explica.

Breno assenyala que Linnea darrerament ha estat treballant molt amb els colors i la psicodèlia, segons ell, té a veure amb les freqüències sonores que emeten la combinació de distorsions i notes dissonants de la cançó “Lilac and Blonde”, al no usar una afinació estàndard. “Això va ser pura sensibilitat seva, res planejat”, apunta el vocalista, i afegeix que va conèixer l’obra de l’artista nord-americana el 2015, quan ella va produir el clip “After Ur Gone” del músic i productor Alex G.

Art Visual

El Marché du Film -Festival de Cannes i el Festival de Sitges presenten el cartell del FANTASTIC 7

Published

on

By

El Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, en col·laboració amb el el Marché du Film – Festival de Cannes i el Director d’Assumptes Internacionals de l’INCAA Bernardo Bergeret – torna a Cannes enguany amb la 4a edició de Fantastic 7.

Iniciat l’any 2019, Fantastic 7 està dissenyat per a fomentar als cineastes emergents i connectar-los amb potencials socis comercials a Cannes per obtenir finançament i oportunitats de coproducció. Cada any, set festivals de primera categoria -dedicats a, o amb una forta tradició de, destacar el cinema de gènere i els talents- seleccionen set projectes de gènere per a ser exhibits en el Marché du Film.

Aquests prometedors projectes -que es troben en diferents fases de postproducció o han estat recentment completats- són presentats pels cineastes davant un públic d’inversors, distribuïdors o agents de vendes que podrien ajudar a que els seus projectes s’enlairin i arribin a un públic més ampli.

En reunir noves obres de gènere de tot el món, Fantastic 7 també llança llum sobre les noves tendències i influències del cinema de gènere, al mateix temps que demostra el poder de la creativitat i l’expressió cultural.

La cineasta estatunidenca-iraniana Ana Lily Amirpour -l’al·lucinant pel·lícula de la qual Mona Lisa & The Blood Moon va inaugurar el Festival de Sitges 2021- ha estat nomenada oficialment padrina de l’esdeveniment Fantastic 7 d’enguany. L’edició de 2022 acollirà als següents set festivals i les seves seleccions:

Sitges – Festival Internacional de Cine Fantástico de Catalunya
VENUS
Director: Jaume Balagueró
País: Espanya
Sinopsi: Una història de terror sobrenatural ambientada en un entorn urbà de supervivència amb elements de bruixeria moderna.

Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Bucheon
SEOUL HORROR STORY
Director
: Kim Hyunjin
País: Corea
Sinopsi: Diverses històries de fantasmes, ambientades a Seül, que tracten diferents horrors de la vida quotidiana.

Festival Internacional de Cinema d’El Cairo
THE PORTAL
Director
: Chadi Abo
País: Francia/Siria
Sinopsi: En una zona de guerra, una nena resa per la salvació. Un poder còsmic ve a ajudar-la. A partir d’ara, Sara ressuscitarà als nens morts.

Festival Internacional de Cine en Guadalajara
LA MALA MADRE
Director: Alicia Albares
País: Espanya
Sinopsi: Victoria, una periodista que ha escrit un llibre molt polèmic sobre la maternitat, es desperta en una casa sense records. Ángel, un metge, li diu que ha tingut un accident de cotxe en el qual ha mort la seva filla. La presència d’una dona embarassada l’ajudarà a descobrir la veritat.

SXSW South by Southwest Film Festival
MOSHARI
Director: Nuhash Humayun
País: Bangladesh
Sinopsi: Quan unes criatures assedegades de sang s’han apoderat del món, els únics supervivents es troben al sud d’Àsia: dues germanes es veuen obligades a ficar-se en una xarxa de mosquits (moshari) només per a sobreviure, però primer han de sobreviure l’una a l’altra.

Festival Internacional de Cinema de Toronto
NATURALEZA OSCURA
Director
: Berkley Brady
País: Métis, Canadá
Sinopsi: Un grup de terapeutes es veu obligat a enfrontar-se als monstres del seu passat quan un retir de cap de setmana aïllat a les Rocoses canadenques posa a prova no sols la seva resistència emocional, sinó la seva capacitat de supervivència.

Festival Internacional de Cinema de Nova Zelanda
THE CAGE
Director: Paul Campion
País: Nueva Zelanda
Sinopsi: Un client i el personal captius en una botiga d’electrònica domèstica han d’escapar d’un fanàtic que pretén utilitzar-los com a sacrificis humans per a invocar a una malvada deïtat interestel·lar.

La sessió de pitching de Fantastic 7 es durà a terme diumenge 22 de maig (12h00 – 14h00) a Cannes i estarà oberta a tots els participants del Marché du Film prèvia presentació de la seva acreditació. (L’esdeveniment també es retransmetrà en directe a la plataforma Marché du Film Online).

Per a més informació sobre el programa Fantastic 7:
sitgesfanlab.com/fantastic-7/ – marchedufilm.com

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.