Connect with us

Art Visual

Giant Love exalta la bellesa femenina al seu nou videoclip

Publicat fa

el

La banda hispano-brasilera de grunge Giant Love ha llançat el vídeoclip de “Lilac and Blonde”, una cançó que exalta la bellesa femenina. El clip dirigit per l’artista i cineasta nord-americà Linnea Nugent, és el primer amb un dels temes del EP debut, “Way Too Bitter” (2020) i que s’estrenarà aquest any en format físic pel segell Càmping Records.

“Lilac and Blonde” parla de la bellesa femenina, de la seva manera de ser, de l’ímpetu i del caràcter d’una dona que té objectius i opinions, que no deixa de ser qui és per la pressió social, demostrant espontàniament les seves afinitats, expressant-se sense por”, comenta el cantant Breno Honori.

El líder de Giant Love va parlar sobre el treball conjunt i el procés creatiu amb Linnea a la producció del vídeo “Lilac and Blonde”. “Quan ens vam posar en contacte, vaig deixar que ella (Linnea) escoltés l’EP i triés una cançó que li agradés, alguna cosa que li inspiri una idea. Ella va triar “Lilac and Blonde”, la quarta i última cançó del nostre primer EP. Com que ja estàvem treballant amb un llenguatge audiovisual a l’estil dels 90, usant i abusant del VHS, li vaig demanar que seguís aquesta línia, i la resta va ser pura inspiració d’ella”, explica.

Breno assenyala que Linnea darrerament ha estat treballant molt amb els colors i la psicodèlia, segons ell, té a veure amb les freqüències sonores que emeten la combinació de distorsions i notes dissonants de la cançó “Lilac and Blonde”, al no usar una afinació estàndard. “Això va ser pura sensibilitat seva, res planejat”, apunta el vocalista, i afegeix que va conèixer l’obra de l’artista nord-americana el 2015, quan ella va produir el clip “After Ur Gone” del músic i productor Alex G.

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.