Connect with us

Novetats discogràfiques

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” amb Càmping Records i Aiguamoll Records

Publicat fa

el

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” que Càmping Records i Aiguamoll Records treuen en una edició en cassette per a col·leccionistes a partir del 05 de novembre.

Ex-component dels grups Aleph Quàntico i Tropic PandaDel Roble es va reinventar com artista amb Black Fanegas, un projecte que li permetia poder explicar les seves pròpies històries. Un imaginari personal, que rescata les seves vivències, i les embolcalla de ficció. Un món interior ple d’imaginació i de petites històries carregades d’originalitat.

El seu debut en forma de dos EP com “Hora de aventuras” i “Historias corrientes”, van deixar pas a un àlbum amb molta personalitat com “El bosc de Weiddenfeller”. Ara arriba amb la seva darrera referència “3 històries de Mort”, un EP que parla de la mort, quin paper juga en la nostra vida, Com ens agradaria morir, que passarà i que trobarem després de mort. Un treball amb missatge social, dedicat a tota la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances, que els ha de portar a una vida millor, però que es trenca de manera fatídica.

En aquest EP Pedro Vicente del Roble amb l’ajuda de la producció de Nico Canet (Tiny Room) han volgut fer un gir a la producció i donar més importància als synthes, teclats i pads, donar un pes més eteri i primari a les cançons, deixant en segon pla la típica guitarra dels anteriors treballs de la banda.

A la gravació han col·laborat els músics habituals com, Carlos Gregorio a la bateria, Fernando Herrero guitarres i synthes, Nico Canet synthes i producció, Javier Gómez al baix i Laura Bellostas segones veus i cors.

Novetats discogràfiques

El trio Arrrgo treu nou single amb Hukot Disc

Published

on

By

Avui surt “Preistórico” el primer avençament de l’LP d’aquesta formació barcelonina. Dos italians i un xilè componen Arrrgo i van irrompre al mundanal soroll amb un grapat de concerts a Barcelona durant la pandèmia. El guitarrista i veu Antonio Iannola i el baterista Gianpiero Cacace, provinents dels inquiets Common Defelection Problems van unir cops, paraules i riffs amb el baixista de Familea Miranda Milo Gomberoff.

Arrrgo és un power trio en la seva expressió més brutal. Per als incrèduls que busquen referències llegeixin Melvins, Shellac mirant el mar i sentint el seu onatge.

Ara presenten aquest potent track que l’acompanya un bell videoclip construït pel mateix Iannola. El disc sortirà molt ràpidament i va ser gravat, barrejat i masteritzat pel mateix Gomberoff a l’Estudi Hukot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.