Connect with us

Novetats discogràfiques

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” amb Càmping Records i Aiguamoll Records

Publicat fa

el

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” que Càmping Records i Aiguamoll Records treuen en una edició en cassette per a col·leccionistes a partir del 05 de novembre.

Ex-component dels grups Aleph Quàntico i Tropic PandaDel Roble es va reinventar com artista amb Black Fanegas, un projecte que li permetia poder explicar les seves pròpies històries. Un imaginari personal, que rescata les seves vivències, i les embolcalla de ficció. Un món interior ple d’imaginació i de petites històries carregades d’originalitat.

El seu debut en forma de dos EP com “Hora de aventuras” i “Historias corrientes”, van deixar pas a un àlbum amb molta personalitat com “El bosc de Weiddenfeller”. Ara arriba amb la seva darrera referència “3 històries de Mort”, un EP que parla de la mort, quin paper juga en la nostra vida, Com ens agradaria morir, que passarà i que trobarem després de mort. Un treball amb missatge social, dedicat a tota la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances, que els ha de portar a una vida millor, però que es trenca de manera fatídica.

En aquest EP Pedro Vicente del Roble amb l’ajuda de la producció de Nico Canet (Tiny Room) han volgut fer un gir a la producció i donar més importància als synthes, teclats i pads, donar un pes més eteri i primari a les cançons, deixant en segon pla la típica guitarra dels anteriors treballs de la banda.

A la gravació han col·laborat els músics habituals com, Carlos Gregorio a la bateria, Fernando Herrero guitarres i synthes, Nico Canet synthes i producció, Javier Gómez al baix i Laura Bellostas segones veus i cors.

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.