Connect with us

Novetats discogràfiques

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” amb Càmping Records i Aiguamoll Records

Publicat fa

el

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” que Càmping Records i Aiguamoll Records treuen en una edició en cassette per a col·leccionistes a partir del 05 de novembre.

Ex-component dels grups Aleph Quàntico i Tropic PandaDel Roble es va reinventar com artista amb Black Fanegas, un projecte que li permetia poder explicar les seves pròpies històries. Un imaginari personal, que rescata les seves vivències, i les embolcalla de ficció. Un món interior ple d’imaginació i de petites històries carregades d’originalitat.

El seu debut en forma de dos EP com “Hora de aventuras” i “Historias corrientes”, van deixar pas a un àlbum amb molta personalitat com “El bosc de Weiddenfeller”. Ara arriba amb la seva darrera referència “3 històries de Mort”, un EP que parla de la mort, quin paper juga en la nostra vida, Com ens agradaria morir, que passarà i que trobarem després de mort. Un treball amb missatge social, dedicat a tota la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances, que els ha de portar a una vida millor, però que es trenca de manera fatídica.

En aquest EP Pedro Vicente del Roble amb l’ajuda de la producció de Nico Canet (Tiny Room) han volgut fer un gir a la producció i donar més importància als synthes, teclats i pads, donar un pes més eteri i primari a les cançons, deixant en segon pla la típica guitarra dels anteriors treballs de la banda.

A la gravació han col·laborat els músics habituals com, Carlos Gregorio a la bateria, Fernando Herrero guitarres i synthes, Nico Canet synthes i producció, Javier Gómez al baix i Laura Bellostas segones veus i cors.

Novetats discogràfiques

MARAGDA avançen el doble senzill “Skirmish” i “My only link”

Published

on

By

El segon treball de la banda vallesana Maragda portarà per títol ‘Tyrants’ i veurà la llum el proper 8 de maig del 2024 via Spinda Records.

Si el mes passat avançaven la pista que dóna nom a l’àlbum, avui presenten un doble senzill que conformen les cançons “Skirmish” i “My only link”, i ho tornen a fer mostrant-les en les seves versions d’estudi i de directe, extretes aquestes últimes de la live session que recentment van gravar als Siete Barbas Estudios.

Melòdies, atmosferes, composicions de gran complexitat i actitud garatge són els components principals de ‘Tyrants’.

D’aquesta manera, Maragda, continuen desgranant aquest esperat treball que suposa la continuació al seu exitós debut homònim (2021, Spinda Records) i l’EP en directe ‘The Reckless/Evils Seed’ (2022, Spinda Records). En aquesta nova entrega discogràfica la banda ens submergeix en un viatge introspectiu a través d’una amalgama de temes que abasten des de les limitacions autoimposades fins a la lluita pels valors, l’amor, l’esperança i els comiats. Tot plegat es desenvolupa en un hipotètic univers de fantasia, on la psicodèlia i el rock progressiu es fonen constantment afegint matisos d’altres estils com ara el garatge.

Per a la creació de l’àlbum “Tyrants”, Maragda es va embarcar en un viatge creatiu que els va portar als Big Snuff Studios de Berlín, on van col·laborar amb l’enginyer Richard Behrens, conegut pel seu treball amb bandes com Kadavar i Elder. Posteriorment, la masterització va anar a càrrec de l’aclamat enginyer Peter Deimel (habitual de bandes com Motorpsycho) als Black Box Studios de França, consolidant així una col·laboració reeixida que va començar amb el seu àlbum debut.

A l’apartat visual, la banda s’ha tornat a associar amb l’estudi Error! Design (Explosions In The Sky, Russian Circles, Mastodon) per al disseny gràfic de l’àlbum, assegurant una experiència estètica cohesiva i captivadora per als seguidors.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.