Connect with us

Novetats discogràfiques

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” amb Càmping Records i Aiguamoll Records

Publicat fa

el

Black Fanegas treu el seu disc “3 històries de Mort” que Càmping Records i Aiguamoll Records treuen en una edició en cassette per a col·leccionistes a partir del 05 de novembre.

Ex-component dels grups Aleph Quàntico i Tropic PandaDel Roble es va reinventar com artista amb Black Fanegas, un projecte que li permetia poder explicar les seves pròpies històries. Un imaginari personal, que rescata les seves vivències, i les embolcalla de ficció. Un món interior ple d’imaginació i de petites històries carregades d’originalitat.

El seu debut en forma de dos EP com “Hora de aventuras” i “Historias corrientes”, van deixar pas a un àlbum amb molta personalitat com “El bosc de Weiddenfeller”. Ara arriba amb la seva darrera referència “3 històries de Mort”, un EP que parla de la mort, quin paper juga en la nostra vida, Com ens agradaria morir, que passarà i que trobarem després de mort. Un treball amb missatge social, dedicat a tota la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances, que els ha de portar a una vida millor, però que es trenca de manera fatídica.

En aquest EP Pedro Vicente del Roble amb l’ajuda de la producció de Nico Canet (Tiny Room) han volgut fer un gir a la producció i donar més importància als synthes, teclats i pads, donar un pes més eteri i primari a les cançons, deixant en segon pla la típica guitarra dels anteriors treballs de la banda.

A la gravació han col·laborat els músics habituals com, Carlos Gregorio a la bateria, Fernando Herrero guitarres i synthes, Nico Canet synthes i producció, Javier Gómez al baix i Laura Bellostas segones veus i cors.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.