Connect with us

Bandes

Horror punk, VHS i cinema de terror, es troben al nou videoclip de Fox System

Publicat fa

el

Fox System va presentar el 16 de març la cançó “Company de Pis”, la qual servirà d’avançament pel seu primer llarga duració Dualitat, que sortirà publicat el 19 de març. 

Company de pis” és el segon tema que publica el grup aquest 2021, abans d’estrenar el seu nou disc “Dualitat”. Després del single “Asfíxia Temporal“, arriba aquest videoclip amb el que la banda vol homenatjar tres dels pilars del seu imaginari: L’Horror Punk de grups com Misfits o Turbonegro, el cinema de terror dels anys 80 i 90 i la cultura del videoclub i l’VHS. 

El disc “Dualitat” inclourà 9 cançons (entre elles Company de Pis), enregistrades i mesclades durant mes de novembre de 2020 a l’estudi lleidatà Nomad Studio, sota la producció de Xavier Esterri i després masteritzades a Crossfade Mastering (El Drogas, Smoking Souls, Los Zigarros…) per Enrique Soriano. La portada del CD és obra del fotògraf Cian O’Sullivan 

El trio, format per Albert Casanovas (bateria i veus), Genís Casanovas (baix i veu) i Ricard Zapater (guitarra), va començar a donar els seus primers passos amb una maqueta gravada al seu propi local d’assaig l’any 2017 i l’EP Directe a la Papelera gravat també a Nomad Studio (2019). Després de més d’una trentena de concerts arreu del territori català, aquesta formació de Rosselló (Lleida) es prepara per estrenar el que serà el seu primer disc: Dualitat, el qual veurà la llum el pròxim 19 de març en format CD i a totes les plataformes digitals. El CD i d’altres articles ja estan disponibles al Bandcamp del grup.

Amb tot això, el grup busca fer un pas endavant musicalment, avançant cap a sons més foscos i contundents, però sense perdre el seu estil basat en el punk ràpid, melòdic i demencial, cantat en català i influenciat per grups com Ramones, Misfits, Turbonegro o la Banda Trapera del Rio.

Bandes

Tornen Familea Miranda, en directe i amb vinil

Published

on

By

Amb més de 20 anys d’existència i havent tocat a gairebé tots els racons recòndits de les Europes. Katafu Rozas, Alex Farré i Milo Gomberoff segueixen donant-ho tot als seus inoblidables i quantiosos concerts. La banda Familea Miranda anuncia una sèrie de novetats i concerts per a aquest final d’any.

Tot començarà amb un concert a Barcelona amb els seus col·legues Tiznao i alguns convidats per un retrobament espectacular.

28 d’octubre 2022
Familea Miranda + Tiznao + Convidats espectaculars
21.30h. Sala Vol (C/. Sancho d’Àvila, 78, 08018 Barcelona)
Entrades ja a la venda al següent enllaç

Agenda
El 29 d’octubre Familea Miranda estarà en directe a una de les catedrals de la música de la península, el Plug In the Gear de Benicarló, al costat dels mateixos Tiznao.
Del 10 al 22 de novembre els Miranda estaran posant-li soroll al Festival Primavera Sound de Xile i realitzant presentacions en directe en aquell llarg i angost país, amb la col·laboració amb les amigues d’Armonica (armonica.cl).

Novetats discogràfiques
Les novetats inclouen l’alliberament de gairebé tota la seva discografia a les plataformes de streaming i (Sorpresa!) el llançament de l’edició en vinil, per primera vegada, del disc “Ensayo Error” (2006 Hukot Disc, Disco Intrépido). El disc es pot pre-reservar des d’aquest mateix moment a Botiga Hukot.

Ensayo Error (2006, Hukot Disc, Disco Intrépido)

I no acaben aquí les novetats, ja que Familea Miranda estan preparant una sèrie de cançons que constituiran nou material discogràfic properament.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.