Connect with us

Bandes

Horror punk, VHS i cinema de terror, es troben al nou videoclip de Fox System

Publicat fa

el

Fox System va presentar el 16 de març la cançó “Company de Pis”, la qual servirà d’avançament pel seu primer llarga duració Dualitat, que sortirà publicat el 19 de març. 

Company de pis” és el segon tema que publica el grup aquest 2021, abans d’estrenar el seu nou disc “Dualitat”. Després del single “Asfíxia Temporal“, arriba aquest videoclip amb el que la banda vol homenatjar tres dels pilars del seu imaginari: L’Horror Punk de grups com Misfits o Turbonegro, el cinema de terror dels anys 80 i 90 i la cultura del videoclub i l’VHS. 

El disc “Dualitat” inclourà 9 cançons (entre elles Company de Pis), enregistrades i mesclades durant mes de novembre de 2020 a l’estudi lleidatà Nomad Studio, sota la producció de Xavier Esterri i després masteritzades a Crossfade Mastering (El Drogas, Smoking Souls, Los Zigarros…) per Enrique Soriano. La portada del CD és obra del fotògraf Cian O’Sullivan 

El trio, format per Albert Casanovas (bateria i veus), Genís Casanovas (baix i veu) i Ricard Zapater (guitarra), va començar a donar els seus primers passos amb una maqueta gravada al seu propi local d’assaig l’any 2017 i l’EP Directe a la Papelera gravat també a Nomad Studio (2019). Després de més d’una trentena de concerts arreu del territori català, aquesta formació de Rosselló (Lleida) es prepara per estrenar el que serà el seu primer disc: Dualitat, el qual veurà la llum el pròxim 19 de març en format CD i a totes les plataformes digitals. El CD i d’altres articles ja estan disponibles al Bandcamp del grup.

Amb tot això, el grup busca fer un pas endavant musicalment, avançant cap a sons més foscos i contundents, però sense perdre el seu estil basat en el punk ràpid, melòdic i demencial, cantat en català i influenciat per grups com Ramones, Misfits, Turbonegro o la Banda Trapera del Rio.

Bandes

Vida Records afegeix artistes a la seva cartera

Published

on

By

A partir d’ara destinaran més recursos per fer créixer el segell no tan sols en l’àmbit artístic sinó també a escala organitzativa amb la incorporació de destacats professionals en l’àmbit del management, el màrqueting i la gestió editorial.

Com a novetat destacada, al març veurà la llum un nou senzill de Clara Peya amb la col·laboració de l’asturià Rodrigo Cuevas i el bosni  Božo Vrećo amb el títol de Agua en el pulmón

La Clara, a més, estarà actuant el pròxim 19 de gener a Madrid al Teatro Infanta Isabel com a part de la programació del festival Inverfest.

Fidels a la seva filosofia d’afavorir al nou talent els fa molt contents anunciar la incorporació de quatre artistes a les seves files, cadascun d’ells amb un marcat caràcter artístic i amb talents diversos.

Amaia Miranda és una cantautora provinent del País Basc que presentarà el seu disc de debut el 25 febrer amb el títol de Cuando se nos mueren los amores. Un treball de folk íntim i cru on destaca el seu enorme talent a la guitarra, que ja ha rebut el reconeixement de públic i crítica durant la seva participació en la premiada obra teatral Canto jo i la muntanya balla (La Perla 29).

BOYE és el nom artístic del músic, creador escènic i actor David Menéndez. Un artista multidisciplinari que va irrompre al panorama musical el 2019 amb un so fresc i irreverent que mescla gèneres com el hip-hop, el funk o l’electrònica i un directe impactant que va fer trontollar els fonaments del festival l’estiu passat. De la mà del seu fidel productor Arnau Vallvé (Manel) entregarà un nou senzill al març.

The Bird Yellow és l’àlies de Gerard Vidal, músic i cineasta barceloní, codirector de la pel·lícula Les dues nits d’ahir guardonada al Festival de Málaga. El 8 d’abril veurà la llum el seu segon disc, una breu i contundent col·lecció de cançons indie-rock on llueix la seva imponent veu que l’emparenta amb noms com Patrick Watson, Villagers o elbow.

Socunbohemio és el pseudònim de l’Artur Viñas, un jove talent amb un instint melòdic increïble, una sort de McCartney o Nilsson de butxaca amb lletres sorprenentment madures. La seva celebrada sèrie de senzills estacionals culminarà al febrer amb Conte d’hivern, amb sucoses sorpreses previstes pels pròxims mesos i el seu esperat disc de debut projectat per la tardor.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.