Connect with us

Bandes

Horror punk, VHS i cinema de terror, es troben al nou videoclip de Fox System

Publicat fa

el

Fox System va presentar el 16 de març la cançó “Company de Pis”, la qual servirà d’avançament pel seu primer llarga duració Dualitat, que sortirà publicat el 19 de març. 

Company de pis” és el segon tema que publica el grup aquest 2021, abans d’estrenar el seu nou disc “Dualitat”. Després del single “Asfíxia Temporal“, arriba aquest videoclip amb el que la banda vol homenatjar tres dels pilars del seu imaginari: L’Horror Punk de grups com Misfits o Turbonegro, el cinema de terror dels anys 80 i 90 i la cultura del videoclub i l’VHS. 

El disc “Dualitat” inclourà 9 cançons (entre elles Company de Pis), enregistrades i mesclades durant mes de novembre de 2020 a l’estudi lleidatà Nomad Studio, sota la producció de Xavier Esterri i després masteritzades a Crossfade Mastering (El Drogas, Smoking Souls, Los Zigarros…) per Enrique Soriano. La portada del CD és obra del fotògraf Cian O’Sullivan 

El trio, format per Albert Casanovas (bateria i veus), Genís Casanovas (baix i veu) i Ricard Zapater (guitarra), va començar a donar els seus primers passos amb una maqueta gravada al seu propi local d’assaig l’any 2017 i l’EP Directe a la Papelera gravat també a Nomad Studio (2019). Després de més d’una trentena de concerts arreu del territori català, aquesta formació de Rosselló (Lleida) es prepara per estrenar el que serà el seu primer disc: Dualitat, el qual veurà la llum el pròxim 19 de març en format CD i a totes les plataformes digitals. El CD i d’altres articles ja estan disponibles al Bandcamp del grup.

Amb tot això, el grup busca fer un pas endavant musicalment, avançant cap a sons més foscos i contundents, però sense perdre el seu estil basat en el punk ràpid, melòdic i demencial, cantat en català i influenciat per grups com Ramones, Misfits, Turbonegro o la Banda Trapera del Rio.

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Published

on

By

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.