Connect with us

Bolos

Aquest maig, Let’s Festival edició limitada 2021

Publicat fa

el

El Let’s Festival torna aquest any amb una Edició Limitada, la 16ena, en petit format que dóna cabuda a 12 concerts durant el mes de maig a la Sala Salamandra adaptada per a 100 persones i amb totes les mesures de segurat necessàries.

Pau Vallvé, Maria Jaume, Depresión Sonora, Pantocrator, Shinova, La Ludwig Band, El Petit de Cal Eril, Nunatak, Habla de mi en Presente, trashi, Renaldo & Clara i Alison Darwin són les bandes encarregades de donar contigut al Let’s Festival 2021.

Pau Vallvé obre aquesta edició el 2 de maig presentant un disc gravat a soles durant el confinament “La vida és ara”Shinova presentarà el seu cinquè treball “La Buena Suerte” que va ser gravat abans de la pandèmia però que moltes de les seves cançons semblen estar narrant la nova normalitat en la qual estem submergits. Renaldo & Clara, el projecte liderat per Clara Viñals, torna amb “L’amor fa calor”Alison Darwin amb el seu primer llarg “Ficción y Realidad”Habla de mi en Presente, guanyadors de l’Hospisona 2021, presentaran el seu propi estil la TechnoRumba. 12 concerts, 3 recuperats de l’edició anterior: Shinova, Nunatak i Alison Darwin, que encara i ser en petit format ens faran gaudir de la música en directe, que segueix viva.

Lloc,
SALAMANDRA
Av. Carrilet, 235. L’Hospitalet de Llobregat. Barcelona

Bolos

Nueva Vulcano i Soulside compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.