Connect with us

Bolos

Pau Vallvé actuarà a la setzena edició del MUD

Publicat fa

el

La setzena edició del MUD (també conegut com a Músiques Disperses), festival pioner de neo-folk a l’estat espanyol, es tornarà a celebrar a la ciutat de Lleida, amb concerts a diferents escenaris emblemàtics de la ciutat. La cita tindrà lloc del 23 al 26 de març.

Pau Vallvé, un dels músics més reconeguts de la nostra escena, presentarà el seu nou disc titulat : )

És el seu disc més positiu, rítmic i de bon rollo. Un disc que parla i sona en plural, en comunitari i que posa el ritme i la veu al capdavant. Com ja és habitual en ell, a cada nou disc munta nova banda per a l’ocasió. Per aquesta nova gira Pau Vallvé actuarà amb una banda de cinc components amb dues bateries i percussions! Un concert on no només tocaran cançons de l’últim disc, sinó que també repassaran els discos anteriors. I on l’objectiu, igual que el del nou disc, és mirar de fer-ho en plural, així que és un concert ideal per venir a participar cantant i no només ser-ne espectadors passius.

El concert tindrà lloc el dissabte 25 de març a la Sala 1 del Teatre de l’Escorxador. Entrades

Tota la programació del MUD es presentarà el pròxim 6 de febrer.

Bolos

ADA ODA el post-punk italià de l’underground bruselenc arriba al Monkey Week

Published

on

By

El projecte va ser iniciat el 2020 per César Laloux (The Tellers, BRNS, Italian Boyfriend) amb Victòria Barracato a la veu.

Les cançons de Cèsar descriuen les impressions sobre l’amor i la gent que l’envolta. Les lletres van ser traduïdes a l’italià i adaptades per Victoria, filla d’un immigrant sicilià.

A l’escenari ia l’estudi, el duo està acompanyat per Clément Marion al baix (David Numwami, Judith Kiddo), Alex De Bueuger a la bateria (Alaska Gold Rush, Gros Cœur) i Aurélien Gainetdinoff (San Malo, Yolande Bashing) a la guitarra.

ADA ODA va publicar el seu primer àlbum, “Un amore debole”, a la fi de novembre de 2022 en 62 TV records/PIAS.

Des de llavors estan collint èxit per tot Europa, actuant a festivals de showcases com MaMa, Bar a Trans, Crossroads o We Are Open. El 2023, el grup ja té programats més de 70 concerts a Europa incloent actuacions a DOUR, Rock a Seine, i per primera vegada a Espanya, a l’Alhambra Monkey Week aquest dissabte 25 de novembre a la mitjanit.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.