Connect with us

Novetats discogràfiques

“Nuestra Voz” nou llançament de l’electrònica febril de Wladyslaw Trejo

Publicat fa

el

Després de l’àmplia repercussió del seu anterior treball (Es una Bestia, Polytechnic Youth, 2020), arribant a sonar des de la ràdio de Nova Zelanda fins KEXP Seattle, la reaparició de Wladyslaw Trejo es materialitza en forma de disc 7″ amb una edició ultra- limitada de 13 còpies numerades exclusives, cadascuna d’elles literalment tallada en temps real en vinil lathe cut.

Aquest llançament està dedicat a Varsòvia i inclou 2 temes: “Nuestra Voz”, un poema embolicat en sintetitzadors afilats sobre la silenciosa amenaça dels totalitarismes. El videoclip que l’acompanya s’amplifica el seu significat i serveix de metàfora.

A la cara B, “Tranzyt W”, en un instrumental que retrata el passeig d’un observador empedreït, és el mateix Wladyslaw, pels carrers de la Varsòvia moderna.

Wladyslaw Trejo és un músic forjat en l’escena subcultural electrònica europea, que actualment forma part del duo Slovenska Televiza. En el seu projecte en solitari Wladyslaw Trejo es revela com una línia torta, una anomalia fáustica que convida a un viatge fosc i psicotròpic en forma d’electrònica febril, ritmes industrials i murs de so gairebé paranoics a través de certs riscos de la vida.

Novetats discogràfiques

Autosleeper publiquen nou single “Substance, sometimes”

Published

on

By

Autosleeper (Radix Records, Galícia) són un trio de post-punk / shoegaze de Barcelona que acaben de publicar el seu nou single “Substance, Sometimes”, seguint el seu anterior EP “Only Forward” publicat al 2020. Autosleeper el conformen el guitarrista / vocalista gal·lès Gareth Hughes, el baixista holandès Niek Leermakers i el bateria espanyol Héctor Aguirrebeña. Les seves influències van des de bandes de post-punk com The Cure, Joy Division i The Smiths fins a rock alternatiu dels 90 com Sonic Youth, Swervedriver, My Bloody Valentine i Ride.

El single “Substance, sometimes”, reflecteix la seva progressió sonora des dels seus singles debut “Nothing” i “Blue Blood”, publicats el 2019, i el seu EP debut “Only Forward”, publicat al març de 2020. Buscant un so més angular que reflecteixi la intensitat dels seus directes, “Substance, sometimes” posa gran èmfasi en les dinàmiques i el soroll, alhora que obre nous territoris al so dels Autosleeper. La intenció del single és servir com a avançament del seu següent EP, encara sense titular, que serà publicat a finals d’aquest any.

Autosleeper també han gravat el seu primer videoclip, que captura a la banda tocant en un espai industrial (Hangar, Barcelona), entrellaçat amb imatges de pel·lícula, processades a través d’un VHS i una televisió antiga. El vídeo va ser filmat per Sara Arruga i editat i post-processat per Harry Steel. La imatge de la caràtula va ser creada per Harry Steel i el seu disseny gràfic per Laura Frade.

El single va ser gravat a ArcticWave Studio a Barcelona per Carlos Dueñas (Maren, Sons of Med, Crab Apples), barrejat per Dom Mitchinson (Bristol – Spectres, Pet Shimmers) i masteritzat per Pete Maher (Londres – Pixies, Nick Cave, Maximo Park ).

Seguint la publicació del seu single, Autosleeper tocaran en diverses ciutats al voltant de la península, inclòs Barcelona, Madrid, Saragossa i València, amb concerts també planejats al Regne Unit i Holanda.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.