Connect with us

Novetats discogràfiques

“Nuestra Voz” nou llançament de l’electrònica febril de Wladyslaw Trejo

Publicat fa

el

Després de l’àmplia repercussió del seu anterior treball (Es una Bestia, Polytechnic Youth, 2020), arribant a sonar des de la ràdio de Nova Zelanda fins KEXP Seattle, la reaparició de Wladyslaw Trejo es materialitza en forma de disc 7″ amb una edició ultra- limitada de 13 còpies numerades exclusives, cadascuna d’elles literalment tallada en temps real en vinil lathe cut.

Aquest llançament està dedicat a Varsòvia i inclou 2 temes: “Nuestra Voz”, un poema embolicat en sintetitzadors afilats sobre la silenciosa amenaça dels totalitarismes. El videoclip que l’acompanya s’amplifica el seu significat i serveix de metàfora.

A la cara B, “Tranzyt W”, en un instrumental que retrata el passeig d’un observador empedreït, és el mateix Wladyslaw, pels carrers de la Varsòvia moderna.

Wladyslaw Trejo és un músic forjat en l’escena subcultural electrònica europea, que actualment forma part del duo Slovenska Televiza. En el seu projecte en solitari Wladyslaw Trejo es revela com una línia torta, una anomalia fáustica que convida a un viatge fosc i psicotròpic en forma d’electrònica febril, ritmes industrials i murs de so gairebé paranoics a través de certs riscos de la vida.

Novetats discogràfiques

Pardals, la banda eivissenca de post-rock presenta el seu primer EP

Published

on

By

Contents de rebre notícies de les illes amb una altra banda que fa pinta de què tindrà un futur brillant, estigueu al tanto amb la seva evolució, perquè aviat els veurem pels escenaris catalans. La banda eivissenca de post-rock Pardals estrena el seu EP homònim de debut el 10 de febrer, un àlbum de 5 temes instrumentals intensos i contundents, marcats per estructures que gairebé no es repeteixen i que progressen ràpidament cap a passatges enèrgics, sense caure en llargs desenvolupaments ni altres clichés del gènere.

Pardals, formada per Luis Escriche i Joan Torres (guitarres), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria), va gravar aquestes cançons durant el segon trimestre del 2021 als estudis de SAE Barcelona, amb el propi Alberti juntament amb Eduardo Quintero a càrrec de la gravació i mescla, i que va rematar el mastering de Víctor García a Ultramarinos Barcelona.

Els seus 4 integrants ja venien tocant junts en un projecte de pop en eivissenc, però van aprofitar l’aturada de la seva activitat en directe per la pandèmia de 2020 para donar sortida al local d’assaig al seu altre interès pel rock instrumental (cap d’ells amaga la influència de bandes com Toundra o Böira, de les quals se’n declaren seguidors) i obrir-se a nous horitzons creatius.

El principal compositor de la banda, Escriche, afirma que “Estem molt satisfets amb el resultat, tant a nivell de so -i més tenint en compte que es tracta de la primera producció professional per al Jaume i l’Edu, tot i que no ho sembli-, com per les pròpies cançons. Crec que tots els temes mantenen l’essència del que volem aconseguir: que tota l’estona succeeixin coses noves i arribem a moments èpics amb molta presència sense haver de recórrer a trampes d’estudi, amb els mateixos recursos que tenim en el directe”.

L’EP de debut, que per ara s’editarà exclusivament en format digital, cobreix la meitat del repertori al qual han donat forma fins a dia d’avui, i que ja van poder presentar en concert al festival Back To School 2021 a Sant Jordi (Eivissa).

Actualment, la banda es troba preparant la seva tornada a l’estudi, amb la intenció de gravar una nova tanda de cançons durant el primer semestre de 2022.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.