Connect with us

Novetats discogràfiques

“Nuestra Voz” nou llançament de l’electrònica febril de Wladyslaw Trejo

Publicat fa

el

Després de l’àmplia repercussió del seu anterior treball (Es una Bestia, Polytechnic Youth, 2020), arribant a sonar des de la ràdio de Nova Zelanda fins KEXP Seattle, la reaparició de Wladyslaw Trejo es materialitza en forma de disc 7″ amb una edició ultra- limitada de 13 còpies numerades exclusives, cadascuna d’elles literalment tallada en temps real en vinil lathe cut.

Aquest llançament està dedicat a Varsòvia i inclou 2 temes: “Nuestra Voz”, un poema embolicat en sintetitzadors afilats sobre la silenciosa amenaça dels totalitarismes. El videoclip que l’acompanya s’amplifica el seu significat i serveix de metàfora.

A la cara B, “Tranzyt W”, en un instrumental que retrata el passeig d’un observador empedreït, és el mateix Wladyslaw, pels carrers de la Varsòvia moderna.

Wladyslaw Trejo és un músic forjat en l’escena subcultural electrònica europea, que actualment forma part del duo Slovenska Televiza. En el seu projecte en solitari Wladyslaw Trejo es revela com una línia torta, una anomalia fáustica que convida a un viatge fosc i psicotròpic en forma d’electrònica febril, ritmes industrials i murs de so gairebé paranoics a través de certs riscos de la vida.

Novetats discogràfiques

KALI llança nou EP “Maltman and Effie”

Published

on

By

La cantant, compositora, multiinstrumentista i productora de 17 anys KALI publica el seu EP “Maltman and Effie” a través de Nettwerk. Al llarg de les 6 cançons del projecte, KALI afegeix a la seva ja àmplia paleta de sons que va mostrar per primera vegada amb el seu EP de debut “CIRCLES” publicat l’any passat. “Maltman and Effie” pren el seu nom de la intersecció de Los Angeles on van tenir lloc molts dels records que van formar el projecte, desplegant sis històries cinematogràfiques de la intensitat adolescent dels alts i baixos de les relacions.

Juntament amb el llançament de l’EP, KALI comparteix el vídeo del tema destacat “Insomnia”, que una vegada més mostra l’artista compartint la pantalla amb un personatge que porta la màscara de llimac, un personatge que s’ha convertit en un element simbòlic característic al llarg dels darrers llançaments de KALI.

Parlant del nou EP i del significat de la màscara de llimac, KALI diu: “Vaig comprar la màscara de llimac per caprici un mes abans de fer les cançons que es van convertir en Maltman and Effie. Era el tipus d’objecte que veia i sabia que tenia que tenir. Vaig començar a portar-lo com un truc de festa perquè pateixo d’ansietat social, com tothom de la meva edat. Quan vaig acabar la maqueta de l’EP, vaig començar a adonar-me que les cançons parlaven més de mi mateixa i de les meves inseguretats que de les circumstàncies físiques que em van permetre arribar a aquest punt d’introspecció, juntament amb el títol, Maltman and Effie, el llimac representa la meva consciència cínica però monstruosa, que barreja tant la meva llum com la meva foscor, cosa que també es correlaciona amb la meva identitat de gènere ambigua El títol prové d’un carrer de Silverlake, però al meu cap sona com si “Maltman” fos la meva autopercepció desviada i negativa, mentre que “Effie” és la meva estabilitat desenfadada. La màscara de llimac representa la unitat als oposats”.

KALI, una mena de prodigi, va créixer tocant en recitals i versionant cançons dels Beatles, prenent classes particulars amb professors de música, anant a programes musicals extraescolars i fins i tot prenent classes magistrals de composició per alimentar la seva passió. Intuïtiva i entusiasta, es va aprendre per si mateixa a fer servir el Garageband i va començar a escriure i fer demos de cançons que després ensenyaria a la seva primera banda. Els seus arranjaments d’indie-surf, sincers i propers, van atraure multituds adolescents i suades a locals com The Smell i The Viper Room, i la van portar al seu treball en solitari com KALI, el segon treball del qual arribarà aviat a través de Nettwerk.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.