Connect with us

Breus

Els euskalduns Occhi di Farfalla publiquen el nou disc “IRAUN”

Publicat fa

el

Occhi di Farfalla publica el nou disc “IRAUN”, 7 temes de tralla post-hardcore, editat en col·laboració amb Bonberenea Ekintzak. Com a presentació aquí us deixem el vídeo que han realitzat amb la cançó “Sanatorium”. Balla-la!

Occhi Di Farfalla és una banda d’Euskadi. Inicialment va començar com un duet acústic amb Miren Aranguren i Hodei Esteban (Erantzun, Humilitate, Estricalla, Stockholms, Matxura…), després van incorporar dos nous membres abans de la seva gira europea el 2015: Bati (Estricalla, Ojotrueno) i Guillotina; antic membre de Kloakao i col·laborador com a bateria en directe de la banda canadenca SNFU i Jokin Azpiazu Carballo (també conegut com Okerreko i OLOR (2), antic membre de Putoamoakmatematiketan i Después De Nunca entre d’altres). Bati deixa la banda el 2017 sent substituït per Ibon Guerra.

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.