Connect with us

Bolos

Trezor presenta el nou disc “Equality” al Laut de Barcelona

Publicat fa

el

Mar i Way són Trezor, un duet de música electrònica (live) que provenen de diferents bandes icòniques de l’escena barcelonina (Mürfila – Ultraplayback). Trezor uneixen forces per crear aquest nou projecte i amb ell, amplificar missatges de diversitat, inclusió social i tolerància.

Divendres que ve, 25 de febrer (21h), Trezor obrirà la gira “Equality” a la Sala Laut de Barcelona per presentar en directe els temes del seu primer disc, un treball produït per Christian Rey Nagel, que declara la guerra a l’homofògia, transfòbia, racisme, sexisme…

Trezor ha anat avançant temes a les plataformes digitals fins a l’edició del disc sencer el passat 17 de febrer, acompanyant cada cançó amb el seu respectiu videoclip, on, manifesten els seus usuaris: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT

Trezor barrreja electrònica i rock, oferint una experiència musical-visual innovadora: una posada en escena semi-teatral, un xou continuat gairebé sense silencis entre cançó i cançó, com un set de DJ però amb la força de la veu, els sintetitzadors i la bateria acústica en directe, convertint la pista de ball en una autèntica festa.

Bolos

Arrenca la gira de The Shivas

Published

on

By

La banda procedent de Portland arrenca la gira per la península presentant “Feels so Good / Feels so Bad” amb parades a Lleida, Saragossa, València, Madrid, Oviedo i Sopelana.

La banda de rock liderada per la cantant i bateria Kristin Leonard, The Shivas aterren avui per presentar el seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”. Les dates s’engloben dins al tour europeu “Alive in the World” que els portarà a 38 ciutats durant aquest estiu.

El seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”, és un veritable àlbum “quarantena”: la seva creació va començar quan la banda es va veure obligada a cancel·lar tots els plans al març de 2020 i va començar a escriure cançons per mantenir-se ocupats durant el confinament.

“Haver de cancel·lar un any de calendari complet d’espectacles que ja estaven reservats (més de 110), l’única manera de fer-hi front semblava ser submergir-nos completament en un nou projecte, i un que sabíem que podia succeir independentment de la situació externa”, diu Kirstin Leonard, bateria i cantant. “Aquest àlbum intentava crear un costat positiu en temps terribles, i tots vam canviar i vam créixer molt com a músics i com a persones en el procés”.

PRÒXIMES ACTUACIONS THE SHIVAS
LLEIDA – 27 de juny – Café del Teatre
ZARAGOZA – 28 de juny – La Lata de Bombillas
VALENCIA – 29 de juny – Loco Club
MADRID – 30 de juny – Sound Isidro – Wurlizter Ballroom
OVIEDO – 1 de juliol – Vesu Festival
SOPELANA – 2 de juliol – La Atalaya

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.