Connect with us

Bolos

Trezor presenta el nou disc “Equality” al Laut de Barcelona

Publicat fa

el

Mar i Way són Trezor, un duet de música electrònica (live) que provenen de diferents bandes icòniques de l’escena barcelonina (Mürfila – Ultraplayback). Trezor uneixen forces per crear aquest nou projecte i amb ell, amplificar missatges de diversitat, inclusió social i tolerància.

Divendres que ve, 25 de febrer (21h), Trezor obrirà la gira “Equality” a la Sala Laut de Barcelona per presentar en directe els temes del seu primer disc, un treball produït per Christian Rey Nagel, que declara la guerra a l’homofògia, transfòbia, racisme, sexisme…

Trezor ha anat avançant temes a les plataformes digitals fins a l’edició del disc sencer el passat 17 de febrer, acompanyant cada cançó amb el seu respectiu videoclip, on, manifesten els seus usuaris: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT

Trezor barrreja electrònica i rock, oferint una experiència musical-visual innovadora: una posada en escena semi-teatral, un xou continuat gairebé sense silencis entre cançó i cançó, com un set de DJ però amb la força de la veu, els sintetitzadors i la bateria acústica en directe, convertint la pista de ball en una autèntica festa.

Bolos

The Gramophone Allstars Big Band ens presenta el nou disc “Call Your Friends”

Published

on

By

Quan hi ha una gran festa en marxa, mai no és problema si arriba més gent. Al contrari. Benvinguts, passeu, passeu. The Gramophone Allstars Big Band ja són habitualment multitud, 16 músics a l’escenari així de partida. Però en aquesta nova aventura obren les portes i conviden tots els seus amics a jugar. Micro obert a les veus més diverses, als instrumentistes més suggerents. I aquí neix “Call Your Friends”, títol i divisa d’aquesta nova aventura gramofònica, el tercer àlbum des que el combo inicial va mutar en big band i va donar vida a un projecte tant inversemblant com apassionant. Aquí pots veure el teaser del disc.

Sempre amb l’ska-jazz per bandera, The Gramophone Allstars van mutar en big band amb l’aclamat “Jazzmaica” (2014) que fins i tot es va publicar al Japó. Amb el següent disc “Maraca Soul” (2017) van obrir el ventall rítmic a altres sonoritats caribenyes com el boogaloo o el calipso. Posteriorment han publicat tres discos de curta durada: “The Reel Influence”, el single “Let’s Get It On” (versionant Marvin Gaye) i l’EP “Love Letter” (2021). Amb 150 concerts a l’esquena en format big band, aquest 2023 retornen amb l’esperat “Call Your Friends”, que apareixerà en vinil, CD i digital el proper 20 d’octubre. El pre-order ja està obert

PRIMERS CONCERTS
15/9 VIC MMVV
21/10 BANYOLES
26/10 BARCELONA Sala Apolo [2]
10/11 MADRID Círculo de Bellas Artes
18/11 LA BISBAL D’EMPORDÀ
+info / entrades

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.