Connect with us

Bolos

Trezor presenta el nou disc “Equality” al Laut de Barcelona

Publicat fa

el

Mar i Way són Trezor, un duet de música electrònica (live) que provenen de diferents bandes icòniques de l’escena barcelonina (Mürfila – Ultraplayback). Trezor uneixen forces per crear aquest nou projecte i amb ell, amplificar missatges de diversitat, inclusió social i tolerància.

Divendres que ve, 25 de febrer (21h), Trezor obrirà la gira “Equality” a la Sala Laut de Barcelona per presentar en directe els temes del seu primer disc, un treball produït per Christian Rey Nagel, que declara la guerra a l’homofògia, transfòbia, racisme, sexisme…

Trezor ha anat avançant temes a les plataformes digitals fins a l’edició del disc sencer el passat 17 de febrer, acompanyant cada cançó amb el seu respectiu videoclip, on, manifesten els seus usuaris: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT

Trezor barrreja electrònica i rock, oferint una experiència musical-visual innovadora: una posada en escena semi-teatral, un xou continuat gairebé sense silencis entre cançó i cançó, com un set de DJ però amb la força de la veu, els sintetitzadors i la bateria acústica en directe, convertint la pista de ball en una autèntica festa.

Bolos

Toundra continuen presentant el seu darrer disc ‘Hex’

Published

on

By

Després del seu pas aquest estiu per festivals europeus i nacionals com ara Low Festival, Resurrection Fest, Castell Rock o Sound Of Liberation Anniversary (Munic) o Freak Valley Festival (Alemanya), Toundra continuen presentant el seu nou disc “Hex”. El seu vuitè àlbum d’estudi va ser editat el passat mes de gener per Inside Out Music / Century Media i amb ell la banda va arribar al número 1 en vendes a Espanya a la llista de vinils i al número 4 a la llista general, tota una fita per la història de la música instrumental del país.

Després d’uns mesos en què la banda no ha parat de presentar aquest disc per tot Europa, Toundra continuen ara completant una de les gires nacionals de l’any. Aquesta és la “Fall Hex Tour” de Toundra, on portaran el seu so potent a llocs realment importants per a ells com Madrid, Astúries, Galícia, País Basc, Canàries…

La banda comenta sobre això: «Estem molt il·lusionats de seguir a la carretera i seguir notant la calor i l’afecte de la gent. «Hex» és un disc que ens ha tornat l’alegria i el sentit de tot: estar junts a la carretera tocant en directe, coneixent gent i visitant ja (cada vegada més, nois) vells amics. En aquesta gira tornem a sales les anteriors visites de les quals han quedat indelebles a la nostra memòria com a banda. Us esperem tots aquí.»

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.