Connect with us

Art Visual

El duet de música electrònica TREZOR presenta el clip GET DOWN

Publicat fa

el

El duet de música electrònica, TREZOR estrena el clip GET DOWN, gravat amb un iphone i rodat a diferents botigues de vinils de Barcelona, és la darrera entrega visual del seu disc EQUALITY. Mar (Murfila) i Way, estan preparant per a la propera temporada nou material sota la producció de Stefano Maccarrone de Abuela Studios, responsable dels treballs de Rigoberta Baldini, Carlos Sadness i Delafé i les Flores Azules entre d’altres.

TREZOR ha presentat diversos clips en plataformes socials, utilitzant cadascun com a altaveu per reivindicar problemàtiques socials: B-SIDE, MY PASSENGER, HUNGRY VAMPIRES, BECOME A ROBOT creant el moviment SOCIAL DANCE, música de ball per combatre l’homofòbia, transfòbia, racisme, sexisme, propagant missatges de diversitat i tolerància.

Amb GET DOWN volen homenatjar les botigues de discos i reivindicar el vinil com a suport musical, un objecte que ajuda l’oient a valorar i entendre la filosofia que hi ha darrere de cada treball discogràfic.

TREZOR: “A vegades, anar a comprar un disc resulta millor que el mateix disc. El ritual de desenvolupar-lo, l’electricitat estàtica, l’olor de tinta, el frec sensual del microsolc amb els rovells dels dits… Desplaceu l’agulla delicadament i espereu que el misteri es resolgui. Els més nostàlgics seguim dignificant la música a les botigues de discos, per sentir-nos descobridors de tresors, per retre homenatge a la cultura corrent i per embolicar-nos en un ritual únic de diàlegs musicals amb el propietari del local. No oblidem mai, que hi ha aquests llocs de culte d’on pots sortir amb el millor disc de la teva vida, literalment, entre les teves mans. A les botigues de discos la cultura musical es comparteix gràcies a persones simplement apassionades com Lupen. Volem agrair a Crokan’s Mutant Store per deixar-nos rodar aquest videoclip al seu espai ple d’art i amor.”

Art Visual

Salvatge Cor recuperen la Mallorca perduda (i pre-guiri) al videoclip de “Magaluf Summertime”

Published

on

By

No és una dita oficial ni una tradició històrica local, no és una cosa del que sentir-se orgullosos ni que faci gràcia, però a Mallorca tothom sap que la temporada d’estiu comença no oficialment quan mor el primer turista fent balconing. És un fet trist i desagradable que, d’una manera més nostàlgica que morbosa, ha inspirat una de les cançons més aplaudides del “CRUÏLLA”, el nou àlbum de Salvatge Cor “Magaluf Summertime”.

Amb aquesta realitat de fons, la banda capitanejada per Llorenç Romera Pericàs exposa aquí la crònica d’una ruptura sentimental sense drames, fluida i en clau d’un synthpop vuitanta i estiuenc. Una balada elegant i plaent cantada a duo amb Guineu que, de passada, reivindica una època ja passada de l’illa: una en què el turisme massiu encara no havia arribat i la Mallorca autèntica seguia fora de perill.

Aquest esperit nostàlgic ha estat captat a la perfecció pel realitzador Edu Carayol per crear el videoclip de la cançó. Rodat en súper 8 i recuperant localitzacions i escenes d’aquesta Mallorca ja perduda, el vídeo de “Magaluf Summertime” sembla traslladar la història de desamor als temps en què a l’illa l’estiu arribava quan el clima així ho determinava. I no un guiri inconscient suïcidant-se involuntàriament. Almenys, d’un fet tan trist i vergonyós Salvatge Cor han tret una cosa positiva.

Foto de Marina Bril Gutiérrez

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.