Connect with us

Bolos

The Lizards presenta el videoclip del seu segon single “Fake Reality” i presenten les primeres dates de concerts

Publicat fa

el

Després de l’estrena fa unes setmanes del seu primer single “Dead City”, ara tornen amb el seu nou single “Fake Reality” del que presenten un impactant videoclip.

La cançó canvia una mica el so amb què ens tenen acostumats, baixen la velocitat, i es fiquen de ple al rock dels 90 amb un boníssim resultat.
I això és només un petit avançament del que ens espera a “Fake Reality”, l’àlbum número quatre del trio, i el llançament del qual està previst per al proper 1 d’abril. Mentre arriba el moment, ja pots gaudir de 2 avenços del disc, el recent estrenat “Fake Reality” i “Dead City”. Un suculent avenç, poderós i desbocat, que exerceix com la carta de presentació perfecta del seu proper LP. Un senzill en què el grup torna a fer gala d’aquesta habilitat única per a les tornades addictives i el so contundent, amb influències que van des de Joan Jett fins a Motörhead o Misfits.

Si alguna cosa caracteritza The Lizards és la seva gran activitat a nivell de concerts i amb els motors a mil revolucions, The Lizards tornen a la carretera per presentar el seu nou disc. Ja podem anunciar les primeres dates de la gira que estaran girant al costat de Supersuckers a València, Madrid, Bilbao i Vitòria-Gasteiz, actuaran a festivals com Weekend Beach, Montgorock, Kalagurri Rock, Orozko Rock, gravaran a Los Concerts de Radio 3 i faran la presentació a sala a Barcelona.

THE LIZARDS ‘FAKE REALITY TOUR’
02/04 Valencia – Loco Club (+ Supersuckers)
03/04 Madrid – Gruta 77 (+ Supersuckers)
04/04 Pozuelo de Alarcón – Los Conciertos de Radio 3
08/04 Vitoria-Gasteiz – HellDorado (+ Supersuckers)
09/04 Bilbao – Kafe Antzokia (+ Supersuckers)
23/04 Calahorra – Kalagurri Rock
14/05 Barcelona – La Textil
20/05 Xàbia – Montgorock
21/05 Orozko – Orozko Rock
24-25/06 Juneda – Antifa Rock
06-07-08-09/07 Torre del Mar – Weekend Beach Festival

Bolos

Arrenca la gira de The Shivas

Published

on

By

La banda procedent de Portland arrenca la gira per la península presentant “Feels so Good / Feels so Bad” amb parades a Lleida, Saragossa, València, Madrid, Oviedo i Sopelana.

La banda de rock liderada per la cantant i bateria Kristin Leonard, The Shivas aterren avui per presentar el seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”. Les dates s’engloben dins al tour europeu “Alive in the World” que els portarà a 38 ciutats durant aquest estiu.

El seu darrer treball, “Feels so Good / Feels so Bad”, és un veritable àlbum “quarantena”: la seva creació va començar quan la banda es va veure obligada a cancel·lar tots els plans al març de 2020 i va començar a escriure cançons per mantenir-se ocupats durant el confinament.

“Haver de cancel·lar un any de calendari complet d’espectacles que ja estaven reservats (més de 110), l’única manera de fer-hi front semblava ser submergir-nos completament en un nou projecte, i un que sabíem que podia succeir independentment de la situació externa”, diu Kirstin Leonard, bateria i cantant. “Aquest àlbum intentava crear un costat positiu en temps terribles, i tots vam canviar i vam créixer molt com a músics i com a persones en el procés”.

PRÒXIMES ACTUACIONS THE SHIVAS
LLEIDA – 27 de juny – Café del Teatre
ZARAGOZA – 28 de juny – La Lata de Bombillas
VALENCIA – 29 de juny – Loco Club
MADRID – 30 de juny – Sound Isidro – Wurlizter Ballroom
OVIEDO – 1 de juliol – Vesu Festival
SOPELANA – 2 de juliol – La Atalaya

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.