Connect with us

Bolos

Els Tiki Phantoms anuncien les primeres dates de la gira pel nou disc

Publicat fa

el

El 25 de novembre va veure la llum l’últim disc titulat “Los Tiki Phantoms y el enigma del tiempo”, editat per Discmedi a Europa i Hi-Tide als Estats Units. Ara és el moment de sortir a la carretera a presentar-lo als concerts, i és aquí on la banda brilla en la seva màxima esplendor, gràcies a l’espectacle que acompanya les seves actuacions i la interacció amb el públic.

El gran volcà ha entrat en erupció i això només pot significar una cosa. El Gran Déu Tiki ha invocat Els Tiki Phantoms una vegada més, esteu preparats?

Després del seu disc de versions “Disco Guateque” (2019) editat per Discmedi a Europa i Hi-Tide als Estats Units, i després de presentar-lo als dos continents incloent l’arxiconegut Tiki Oasis a San Diego, el quartet calavèric més surfer i divertit torna a la carrega amb la seva nova referència “Los Tiki Phantoms y el enigma del tiempo”, amb què és fins ara, el seu disc més equilibrat i melòdic.

La seva ja coneguda tikifórmula segueix sense fallar, base rítmica potent acompanyada de guitarres amb reverb de gom a gom i melodies enganxoses, però en aquesta ocasió també trobem un altre tipus de registres i atmosferes que amplien el seu espectre musical.
D’aquest disc se n’han avançat tres singles: “El Vampiro robot” on per primera vegada han inclòs veus cantades pel mateix robot.

“Mar de Fuego” on ens arriba un so dels Tiki Phantoms més clàssics i un nou hit que segur perdurarà en el repertori dels seus concerts. I “Olimpiada 92” amb una preciosa adaptació del Cobi convertit en esquelet i una nova pildorada fresca i convincent.

L’àlbum compta amb 15 noves cançons en 31 minuts, senzills i concisos, directes al gra, amb el so clàssic de la banda encara que deixa un fil de maduresa, la d’una banda que fa gairebé 17 anys que és a la carretera.

LOS TIKI PHANTOMS I EL ENIGMA DEL TIEMPO’ TOUR
27/01 Zaragoza – La lata de bombillas
28/01 Logroño – Stereo
04/03 Lleida – Café del Teatre
31/03 Valladolid – Porta Caeli
01/04 Gijón – Acapulco
13/04 Madrid – El Sol
14/04 Castellón – Because
21/04 Ponferrada – Sala H
22/04 A Coruña – Mardi Gras
27/04 Barcelona – Apolo 2
21/05 Almazán – Maneras de vivir
02-03/06 Valencia – Surf-o-rama

Entrades a la venda a https://bit.ly/LosTikiPhantomsEntradas

Bolos

NUEVA VULCANO i SOULSIDE compartiran escenari el proper 24 de maig a la sala barcelonina Paral·lel 62

Published

on

By

Soulside van publicar dos fabulosos discos fundacionals a Dischord Records abans que als noranta ho explotés tot. Després 3 es van mudar a Nova York per seguir canviant vides en directe amb Girls Agains Boys.

Han passat 20 anys des del primer concert de Nueva Vulcano al Sidecar i de l’edició del seu primer disc Principal Primera a BCore Disc. Serveixi aquest concert doncs per celebrar l’efemèride que es vulgui. És sabuda l’admiració dels barcelonins per l’escena de Washington DC, de la dissonància que sovint melòdicament explota, del ritmel i el missatge que desprenen els grups que editen per a Dischord Records. Soulside van ser dels primers en això, tenint un impacte importantíssim també en gent d’aquesta part del mediterrani: recordem la versió que va fer Childhood (BCore, 1995) de la premonitòria Kill. Allí Scott McCloud cantava que se’n volia anar a Nova York, cosa que va fer ipso-facto amb Alexis Fleisig, Scott Temple i el productor de Soulside Eli Janney, per fundar Girls Against Boys i seguir canviant vides en directe, dues d’elles amb uns ojoplàtics Wences i Artur a la Sala Garatge de Barcelona. Anys després els germans Guàrdia porten McCloud a l’Heliogàbal i aquest se sent com a casa tocant acompanyat de Fleisig les cançons del seu darrer projecte, Paramount Styles.

Soulside es troben girant a Alemanya aquest mes de maig, la data està lliure a la sala, Nueva Vulcano mostren cap a ells els seus respectes i s’animen a ajuntar-se de nou sense saber si aquest serà el seu últim concert o el primer d’alguns, si no en trauran mai un altre disc o si enregistressin l’única cançó que han fet en quatre anys, instal·lats en la indefinició i en la il·lusió de participar en aquesta vetllada a la meravellosa Paral·lel 62.

24 Maig 2024 / Paral·lel 62 / Barcelona
20.00h / 17.63€
ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.