Connect with us

Bolos

The Lizards presenten noves dates per al 2024 afrontant la recta final de la seva gira

Publicat fa

el

The Lizards afronten el darrer any de la seva gira del disc “Fake Reality” editat el 2022. Són una d’aquelles bandes cridades a refrescar l’escena rock del nostre país.

El seu 4t disc va ser titulat “Fake Reality”, fent-se ressò de la realitat tan peculiar que ens ha tocat viure els darrers anys, amb un preciós disseny on es reflecteixen tot tipus de situacions. A més, el power trio barceloní fa un pas més enllà explorant nous sons però sense deixar de banda aquest estil tan potent com melòdic que tant els caracteritza.

En aquesta gira han hagut d’obrir les gires acompanyant Danko Jones i Supersuckers i confirmant la seva presència a un munt de festivals. Ara, després de 2 anys de gira, presenten algunes de les darreres dates d’aquesta gira, afegint dates a Finlàndia, França i Espanya.

“Fake Reality” deixa clar que té tots els ingredients habituals del seu so però també s’obre a sons més propis dels 90, que beuen del grunge i de sons més densos, enriquint encara més el seu so.

Per a alegria dels seus fans, “Fake Reality” no només es troba disponible en plataformes digitals. També et pots fer amb la teva còpia en CD (digipack amb llibret) o en deliciós vinil de 12″, editat a l’animador pel segell Love Me Like A Reptile Records i el label francès Adrenalin Fix Music.

“Fake Reality” és, recordem, el quart àlbum a la imparable trajectòria de The Lizards. Corria l’any 2011 quan la formació signava amb Kaiowas Records, filial de Roadrunner Records (Hamlet, Berri Txarrak) per a la publicació del seu primer disc, aquell fabulós “Stalking The Prey”. El seu segon àlbum, “Road To Anywhere”, va veure la llum el 2015, la seva primera presa de contacte amb el prestigiós segell francès Adrenalin Fix Music. I ja al llarg del 2019 ens arribaria el tercer dels seus treballs d’estudi, “Inside Your Head”, amb què van fer el salt definitiu, obtenint un reconeixement més que merescut.

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.