Connect with us

Novetats discogràfiques

Arriba el darrer avançament de “Un Perro Andaluz”, el nou disc dels Lagartija Nick

Publicat fa

el

Ens arriba el darrer avançament de “Un Perro Andaluz”, el nou disc de Lagartija Nick que es publicarà el proper 16 de desembre i el qual ja es pot adquirir a la nostra botiga online amb un exclusiu regal per als primeres 150 reserves.

Una barreja gens convencional entre instruments de vent i banda de rock, elements musicals com ara sortits d’un somni, un somni al qual volen tornar. Com taques en una girafa, amb motius que es repeteixen, però que mai no sonen igual. És una cançó gairebé pictòrica on les imatges desemmudeixen. Una cançó que pretén ser banda sonora d’un “Un Perro Andaluz”.

És l’únic text que no pertany al poemari El gos andalús, va ser creat per a un projecte artístic que Luis Buñuel va realitzar amb André Bretón el 1933.

“Romper de un puñetazo la membrana y mirar por el agujero y se verá:
Una casita muy pobre, blanqueada con cal, en medio de un paisaje desértico.
Del coro al caño, del caño a la colina, de la colina al infierno, a la misa negra de las agonías del invierno. Del corazón al sexo de la loba que huía en el bosque sin tiempo de la Edad Media. Las blasfemias flotaban en los pantanos, las turbas temblaban bajo el látigo de los obispos de mármol mutilado.”

Novetats discogràfiques

El Ferrari de Cala Vento

Published

on

By

Cala Vento publica el tercer avançament del seu nou disc. Ferrari és una cançó total que uneix els tres pilars de la música: energia, emoció i missatge.

Són molts els punts de trobada entre la cultura automobilística i la cultura musical, atès que els vehicles motoritzats amb rodes han tingut i tenen un gran impacte a la nostra cultura popular. Al nostre imaginari col·lectiu els cotxes, els camions, les motos, adopten un simbolisme concret, una aura que dota d’una identitat singular tot allò relacionat amb ells. És precisament per això que Rosalia s’ha acostat a les motos, que Nina Personn de The Cardigans va pujar a un descapotable o que Los Inhumanos li van dedicar una cançó al Simca 1000.

Cala Vento també ha volgut dedicar un moment al món de l’automòbil, en concret a la marca Ferrari. Amb un simbolisme molt arrelat a la nostra mentalitat col·lectiva que uneix exclusivitat, luxe, èxit, velocitat, etc…, un Ferrari suposa tota una icona de la qual el Joan i l’Aleix han volgut apropiar-se en la seva nova cançó. Hi exploren les dificultats que tenim a l’hora d’enfrontar-nos a les nostres temptacions ia la figura de l’èxit.

Ferrari ha estat produïda per YOUTH (Killing Joke, The Fireman), productor de grups com The Verve, Pink Floyd, The Jesus And Mary Chain, Dido… Amb ell han treballat Ferrari, Equilibri i una altra cançó que encara ha de veure la llum. També va ser la persona darrere de Teletecho i El Acecho, el doble single que va publicar Cala Vento el 2021 al costat d’Amaral.

Al videoclip que l’acompanya, podem veure una representació dels set pecats capitals, segurament, algunes de les temptacions amb què ens creuem més sovint. Ha estat realitzat per la productora L’Upuntvuit amb l’equip següent: Direcció: Manel Serrat / Ajudant de direcció: Norbert Palazón / Producció: Atzar Vilanova / Direcció de fotografia: Martí Palazón / Operador de càmera: Albert Ramírez / Foquista: Bernat Compte / Elèctrics: Cristina Ramón, Jaume Segòvia / Direcció d’art: Sandra Prat / Foto fixa: Gin Torrado / Crèdits: Joan / Cala Vent: Aleix i Joan / Talent: Iñigo Saenz, Abril Martí, Cèlia Corvillo, Daura Mangara, Nansa Macalou, Aleix , Joan, Gin Torrado, Agraïments: Ramon Magriña, Ginesta, Sara Ferran, Montgrí.

Foto principal de @gin_tc

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.