Connect with us

Novetats discogràfiques

Arriba el darrer avançament de “Un Perro Andaluz”, el nou disc dels Lagartija Nick

Publicat fa

el

Ens arriba el darrer avançament de “Un Perro Andaluz”, el nou disc de Lagartija Nick que es publicarà el proper 16 de desembre i el qual ja es pot adquirir a la nostra botiga online amb un exclusiu regal per als primeres 150 reserves.

Una barreja gens convencional entre instruments de vent i banda de rock, elements musicals com ara sortits d’un somni, un somni al qual volen tornar. Com taques en una girafa, amb motius que es repeteixen, però que mai no sonen igual. És una cançó gairebé pictòrica on les imatges desemmudeixen. Una cançó que pretén ser banda sonora d’un “Un Perro Andaluz”.

És l’únic text que no pertany al poemari El gos andalús, va ser creat per a un projecte artístic que Luis Buñuel va realitzar amb André Bretón el 1933.

“Romper de un puñetazo la membrana y mirar por el agujero y se verá:
Una casita muy pobre, blanqueada con cal, en medio de un paisaje desértico.
Del coro al caño, del caño a la colina, de la colina al infierno, a la misa negra de las agonías del invierno. Del corazón al sexo de la loba que huía en el bosque sin tiempo de la Edad Media. Las blasfemias flotaban en los pantanos, las turbas temblaban bajo el látigo de los obispos de mármol mutilado.”

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.