Connect with us

Bolos

Lagartija Nick presenta a Barcelona “Les Cielos Cabizbajos”

Publicat fa

el

“Los Cielos Cabizbajos” és un poema simfònic, profús, fructífer i crític, que ret homenatge a aquelles urbs atacades des del seu propi cel per l’odi i el brutalisme més descoratjador.

Lagartija Nick ha indagat entre els milers de notes, partitures, esbossos i apunts de Jesús Arias per tancar un projecte eclèctic, respectant l’aposta orquestral i l’envergadura proposta dels seus inicis.

Aquest projecte ha suposat un excitant repte per a la formació que, per dur-lo a bon port, ha sumat a David Montañés a el piano, el Coro y Quinteto de la Universidad de Granada i la paraula de la periodista amb més bagatge en guerres dels últims temps: Jon Sistiaga. Aquesta nova encarnació de Lagartija Nick ha gestat una excitant i inexplicable bogeria.

En aquesta ocasió, vindran acompanyats de l’Ensamble de l’Conservatori Liceu i ARSinNova Cor de Cambra.


CAPRICHOS DE APOLO
Dissabte 18 gener 2020
20:00 SALA APOLO
Entrades

Bolos

El concert de l’Ensorrada fa el salt al circuit peninsular amb Chulería, Joder! i Batec com a caps de cartell

Published

on

By

El Col·lectiu Ensorrada organitza el proper dissabte 1 de juny de 2024 la cinquena edició del concert de l’Ensorrada, el festival bianual que aquest col·lectiu cultural celebra a la seva localitat de Rosselló (Segrià). Tindrà lloc al frontó de l’antiga colònia tèxtil d’Alkanís a partir de les 19.00h i l’entrada és gratuïta.

En aquesta nova edició, el certamen presenta el seu cartell més ambiciós fins a la data, amb la presència, per primera vegada, d’una banda de fora del territori català: es tracta del grup Chulería, Joder!, provinents de Bilbao i que visitaran per primera vegada Catalunya de la mà de l’Ensorrada. La banda arriba presentant el seu primer treball La Urbe, el qual els ha permés embarcar-se en una gira per tota la Península Ibèrica i que l’1 de juny farà parada a Rosselló del Segrià. Els acompanyaran com a caps de cartell el grup Batec, que també presenten nou disc No és un simulacre. La banda, formada per músics del Vallès i de Ponent, va ser creada l’any 2015 i des de llavors s’han convertit en un referent de l’escena del punk rock català, amb gires arreu del país i Europa.

El frontó de l’antiga colònia d’Alkanís de Rosselló acollirà el concert l’1 de juny amb un cartell amb gran presència de grups de Ponent

Com és costum, l’Ensorrada també vol ser un escenari obert a les formacions de Ponent, per això també hi actuaran Gos Mullat, provinents d’Alcarràs i que es caracteritzen pel seu hardcore-punk i Pork Chop Boys, un duet de punk-folk acústic format a les Garrigues. L’1 de juny també serà el debut dels trempolins Los Ingenieros de la Universidad de Oklahoma, un duo stoner i hard rock, amb excomponents de Fracaso Escolar. Finalment, al cartell també hi haurà els locals The Strio i Fox System, aquests darrers, amb nova formació.

Chuleria!

L’entrada al concert és gratuïta i hi haurà servei de barra i menjar a preus populars. Els concerts començaran a les 19:00h i l’organització publicarà els horaris de les actuacions a les seves xarxes socials.

El Col·lectiu Ensorrada es va fundar l’any 2022 amb l’objectiu d’organitzar concerts i activitats contraculturals al municipi de Rosselló. Des de llavors, ha organitzat 5 concerts de l’Ensorrada –dos a l’any– i altres activitats com vermuts musicals o tallers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.