Connect with us

Bandes

Tiburona anuncien fitxatge per l’escuderia The Holy Cobra Society

Publicat fa

el

Tiburona és una banda madrilenya formada per Laura del Amo (guitarra i veu), Rita Dolores (baix i cors) i Super Carmen Merino (bateria i veu), que arriba per captivar-nos amb els seus cants i fer-nos ballar sense parar. Tres sirenes del Manzanares que amb la seva energia desfermada i els seus sons salvatges, ens proposen una aposta que res entre aromes seixanta, amb la contundència del punk llatinoamericà i la urgència del garatge.

El 2020 van publicar el seu primer EP, de títol homònim. Riffs contagiosos, esperit explosiu i un discurs sense cap mena de embuts. Perquè Tiburona no dubta a ensenyar els ullals als que donen opinions no demanades; en enviar a passeig els venehums o assenyalar les futures víctimes d’un amor prohibit. I en un exercici de civisme i bones pràctiques, també ens adverteixen de la presència dels depredadors que aguaiten darrere una finestreta. Ara entren a formar part de l’escuderia Holy Cobra Society.

Tiburona ens convida a un bany als mars del so salvatge. Així que sacseja el teu cos i comença a ballar l’escuale amb Laura, Ritay Supercarmen. Les sirenes del Manzanares ens ofereixen els seus nous cants, amb els quals desitjaràs tenir brànquies per no sortir dels seus corrents, on es troben les aromes seixanta-seneres amb la contundència, ben dosificada, del punk llatinoamericà i la urgència del garatge.

Però no tot és pau i harmonia als dominis de Tiburona. Perquè no dubten a ensenyar els ullals als qui donen opinions no demanades; a enviar a passeig els venehums o assenyalar les futures víctimes d’un amor prohibit. I en un exercici de civisme i bones pràctiques, també ens adverteixen de la presència dels depredadors que aguaiten darrere d’una finestreta.

Per donar vida a les seves noves cançons, Tiburona va recórrer el 2021 a la peixera de Paco Loco on va gestionar “Sóla y Feliz”, compost a base de ritme i ànima on no hi ha nitrampa ni cartró i que els va fer passar per festivals com Azkena Rock Festival , Sons Líquids, Canela Party, Cabal Fest, Monakey Week i desenes més.

Com a aperitiu del que ha de venir acaben de treure el seu nou single “Cartell Precioso” hit instantani i que reflecteix tot el bo que està en camí.

Bandes

gavina.mp3, la nova sensació del pop electrònic català s’incorpora a la plantilla de Live in Dallas

Published

on

By

gavina.mp3 és el projecte musical de Max Codinach, poeta barceloní nascut el 1999. Després de diverses publicacions i actuacions que ja integraven poesia i sons experimentals, va decidir llançar-se amb aquest projecte que fusiona la sensibilitat lírica fruit del seu background com a poeta amb sonoritats post-pop i electròniques.

Posteriorment a la publicació de diversos singles durant 2023 i 2024, la passada primavera irromp amb foça l’àlbum “MOLTS OSSOS, MOLTS ESTELS”, un viatge melòdic i suggeridor a través de la mort i de la pèrdua que compta amb produccions de Pau Esteve (La Ludwig Band, Locus Estudio), marc_io (Dan Peralbo i el Comboi, LISASINSON, Junco y Mimbre) i Joana Subirats (Al·lèrgiques al Pol·len). Al repertori de gavina.mp3 també s’hi sumen col·laboracions amb Irieix i mateusegarra.

Les seves influències artístiques van des de Pepe Sales a Jonathan Leandoer, passant per una sèrie d’artistes com Björk, Calcutta o Brian Eno. Gavina.mp3 estrenerà el seu recorregut en directe aquest estiu amb una selecció al Sona9, el sold out a l’Heliogàbal i l’actuació al Festival Eufònic.

En directe,
18 de juny – Barcelona, Sona9
4 de juliol – Barcelona, Heliogàbal
14 de juliol – Poblenou del Delta, Festival Eufònic

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.