Connect with us

Novetats discogràfiques

MDA torna a ajuntar-se amb Kabasaki per a un nou single

Publicat fa

el

Gairebé sense donar-se un respir, Mda torna a sacsejar l’escena amb el segon avançament de “Romántico Salvaje 24”, el seu proper treball. En aquesta ocasió, l’artista s’endinsa a l’univers de Tim Burton amb un tema que pren el nom d’una de les seves pel·lícules més reconeixibles, “Big Fish“. Com a “Choka”, el seu anterior llançament, el productor Kabasaki torna a situar-se a la sala de màquines d’una cançó que segueix explorant i jugant amb els sons i els ritmes a què ens té acostumats el M.

L’amor, el sexe i la pèrdua són els grans motius que envolten la música de Mda i, a “Big Fish“, l’artista barreja elements de tots ells, per desgranar amb humor i orgull el seu èxit i el ritme de vida agitat i frenètic que l’envolta. El tema ve acompanyat d’un videoclip a l’alçada dirigit per LAFLEUR on es manté l’estètica de la pel·lícula “Big Fish” però els paisatges i objectes es transformen en entrar a l’univers de Mda.

Agenda
22/06 Animal Sound Murcia
06/07 Rompetiño Galicia
27/07 Cabañas Raras Ponferrada
23/08 Riverland Asturias

Novetats discogràfiques

LA ÉLITE llança “Forasteros” juntament amb LOS PINTAOS

Published

on

By

Esta clar que a LA ÉLITE encara li queden moltes bales al revòlver. Només un mes després del seu nou àlbum “Escaleras Al Cielo” – que ja va explicant les seves presentacions per sold outs – la dupla màgica del synth punk torna al costat dels PINTAOS amb la cançó definitiva de l’estiuet cowboy.

Cavalcant sense un rumb fix, però amb la convicció que dóna un galop frenètic, “Forasteros” és un himne per als desarrelats que han de fer front a la incomoditat de mai sentir-se en el que la penya sol anomenar “mi lugar” i com arreglar-se-les en aquests llimbs existencials.

Sense deixar de banda el punk sintètic marca de la casa, LA ÉLITE i LOS PINTAOS es vesteixen amb botes i barret en una cançó amb ecos del country de Coyote Dax que podria venir del llunyà Oest americà si no fos perquè ve de dos escenaris amb un toc macarra i de carisma inigualables: les planes de Lleida i els polígons de Sabadell. Entre potents drums programades i baixos afilats, “Forasteros” construeix escenes que barregen la irreverència i la cruesa com dues armes per disparar contra la norma.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.