Connect with us

Bandes

JOE CREPÚSCULO s’encarrega de fer-nos ballar amb “No Salgo Max Mix”, la nova remescla del hit de Sidonie

Publicat fa

el

La banda barcelonina Sidonie va llançar el seu desè àlbum titulat Marc, Axel i Jes, que incloïa “No Salgo Más”, una vibrant píndola pop que ràpidament es va convertir en un èxit.

Anuncien ara l’emocionant col·laboració amb el conegut artista i productor Joe Crepúsculo. En un moviment que promet transportar els oients directament a les pistes de ball, Joe Crepúsculo ha reimaginat “No Salgo Más” amb un remix al més pur estil dels llegendaris max mix dels anys 80 i 90, i que ha batejat com a “No Salgo Max Mix”. Aquest remix infon la ja dinàmica cançó amb ritmes electrònics i una energia renovada que convida a ballar sense parar.

El resultat és una versió que ret homenatge a l’era daurada dels remixes i que, sens dubte, ressonarà tant amb els fanàtics de Sidonie com amb els amants de la música electrònica.

Recordem també que fa tot just unes setmanes Sidonie va llançar un altre single, “La Matanza de Texas”, en col·laboració amb el trio Mujeres i els provocadors Ladilla Rusa. Aquesta cançó aborda les complexitats de les relacions humanes, explorant-ne els aspectes més salvatges i divertits.

Marc Ros, vocalista de Sidonie, es va inspirar en clàssics del cinema de terror com La Matanza de Texas de Tobe Hooper (1974) i El Resplandor de Stanley Kubrick (1980). En aquest tema, Ros combina humor i horror, oferint una proposta musical única que reflecteix la naturalesa multifacètica de les relacions humanes.

El videoclip ha estat dirigit pels mateixos integrants de Mujeres, que tenen una estreta connexió amb el món del cinema i el còmic. La seva adreça imprimeix a l’univers de Sidonie una estètica lo-fi distintiva, creant una experiència tant cinematogràfica com musical.

Bandes

DAME AREA en directe a KEXP

Published

on

By

Dame Area presenten directe a KEXP, l’emissora pública amb seu a Seattle. Enregistrat el 28 maig a Seattle, el directe inclou quatre temes del seu imminent nou disc, “Toda la verdad sobre Dame Area”, disponible ja en prevenda en vinil de 12″. El programa és presentat per Kevin Cole, un dels DJs històrics de KEXP, i inclou una petita entrevista.

“Toda la verdad sobre Dame Area” serà publicat el 13 de setembre, i presentat per Dame Area amb una gira que inclou dates a Sud-amèrica (Xile, Colòmbia, Brasil, Mèxic i Costa Rica).

Dame Area (Silvia Konstance i Viktor L. Crux, també en projectes com Futuro de Hierro, Ordre Etern o Qa’a, i ocasional colaborador de Nurse With Wound y Jochen Arbeit de Einstürzende Neubauten) barregen sintetitzadors i percussió en viu, industrialisme i tribalisme. Hi ha gent que els qualifica de tribal wave, altres d’EBM llatí, alguns s’hi refereixen com a techno-punk i altres com a post-punk industrial. Des del començament el 2018 no han parat de tocar per tot el món. El seu LP, “Ondas Tribales”, publicat l’abril de 2021 al segell berlinès Mannequin Records, va volar en cosa de mesos i va ser posteriorment reeditat. Barrejant industrial amb EBM, percussions metàl·liques, i l’esperit minimalista de Throbbing Gristle sobrevolant cada nota, Dame Area mai no perd de vista que el que importa no són els bombos grossos o els sintetitzadors incessants, sinó l’actitud.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.