Connect with us

Novetats discogràfiques

“Nuestra Voz” nou llançament de l’electrònica febril de Wladyslaw Trejo

Publicat fa

el

Després de l’àmplia repercussió del seu anterior treball (Es una Bestia, Polytechnic Youth, 2020), arribant a sonar des de la ràdio de Nova Zelanda fins KEXP Seattle, la reaparició de Wladyslaw Trejo es materialitza en forma de disc 7″ amb una edició ultra- limitada de 13 còpies numerades exclusives, cadascuna d’elles literalment tallada en temps real en vinil lathe cut.

Aquest llançament està dedicat a Varsòvia i inclou 2 temes: “Nuestra Voz”, un poema embolicat en sintetitzadors afilats sobre la silenciosa amenaça dels totalitarismes. El videoclip que l’acompanya s’amplifica el seu significat i serveix de metàfora.

A la cara B, “Tranzyt W”, en un instrumental que retrata el passeig d’un observador empedreït, és el mateix Wladyslaw, pels carrers de la Varsòvia moderna.

Wladyslaw Trejo és un músic forjat en l’escena subcultural electrònica europea, que actualment forma part del duo Slovenska Televiza. En el seu projecte en solitari Wladyslaw Trejo es revela com una línia torta, una anomalia fáustica que convida a un viatge fosc i psicotròpic en forma d’electrònica febril, ritmes industrials i murs de so gairebé paranoics a través de certs riscos de la vida.

Novetats discogràfiques

“Tot és molt difícil”, avançament del nou disc d’en Joan Colomo

Published

on

By

Tot és molt difícil’ podria ser la típica cançoneta que vas cantant dins el teu cap cada cop que t’adones que no controles la majoria d’elements que configuren el teu dia a dia. Arribar a final de mes o entendre la pàgina web de la Renfe poden convertir-se en tasques d’una dificultat titànica. La revolució tecnològica suposadament ens havia de facilitar les coses, però la vida moderna és una gimcana que et posa a prova constantment. Amb un punt d’exageració i amb un embolcall acústic aquesta és la cançó que obrirà TECNO REALISTA, el nou disc del cantautor de Sant Celoni.

També sobre el pre-order de l’edició limitada de TECNO REALISTA, una preciosa edició en vinil i carpeta semi-envernissada. En aquesta ocasió, la discogràfica Montgri intentarà no enviar els discs per missatgeria o correu postal. Aviat donaran detalls de com recollir les còpies.

Joan Colomo és, sens dubte, un dels músics més prolífers, talentosos i carismàtics de la música catalana de l’última dècada. Segurament, també, és un dels escriptors de cançons més àcids i punyents que tenim a casa nostra. Un Ray Davies escorredís i de mirada capcota que, de mica en mica, sense fer gaire soroll i com qui no vol la cosa, ha anat acumulant un cançoner popular propi replè d’himnes atemporals que ens expliquen el dia a dia de la nostra crua i melancòlica realitat.

El podrem veure en directe el pròxim 5 de maig al Festival MiniBeat de Granollers.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.