Connect with us

Novetats discogràfiques

Ferran Palau publica ‘Blanc’

Publicat fa

el

El ja enyorat ‘Santa Ferida’ (Halley Records, 2015) donarà pas, el dia 9 de febrer de 2018, a un nou treball discogràfic de Ferran Palau.

Portarà per títol ‘Blanc’ i ha estat de nou enregistrat i produït pel mateix Palau, juntament amb el ja habitual Jordi Matas. Segons l’artífex del disc, ‘Blanc’ està directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias. Tot plegat passat pel seu segell clàssic, el de sempre, el que acompanya des de l’inici Ferran Palau.

Des d’avui, a més, es poden aconseguir les entrades per la seva presentació en directe a Barcelona. Tindrà lloc el 22 de març a la Sala Apolo, de la mà de Curtcircuit, en una vetllada on també s’estrenarà el nou directe de El Petit de Cal Eril. En aquesta gira, Palau torna a envoltar-se del trio d’asos de Joan Pons, Dani Comas i Jordi Matas.

www.ferranpalau.com

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.