Connect with us

Novetats discogràfiques

Ferran Palau publica ‘Blanc’

Published

on

El ja enyorat ‘Santa Ferida’ (Halley Records, 2015) donarà pas, el dia 9 de febrer de 2018, a un nou treball discogràfic de Ferran Palau.

Portarà per títol ‘Blanc’ i ha estat de nou enregistrat i produït pel mateix Palau, juntament amb el ja habitual Jordi Matas. Segons l’artífex del disc, ‘Blanc’ està directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias. Tot plegat passat pel seu segell clàssic, el de sempre, el que acompanya des de l’inici Ferran Palau.

Des d’avui, a més, es poden aconseguir les entrades per la seva presentació en directe a Barcelona. Tindrà lloc el 22 de març a la Sala Apolo, de la mà de Curtcircuit, en una vetllada on també s’estrenarà el nou directe de El Petit de Cal Eril. En aquesta gira, Palau torna a envoltar-se del trio d’asos de Joan Pons, Dani Comas i Jordi Matas.

www.ferranpalau.com

Continue Reading

en directe

Cindy Wilson (The B-52’s) de gira al març

Published

on

By

Una veu superconeguda, i una imatge que també ho és. Icónica. Respon al nom artístic de Cindy Wilson, cantant i compositora, i va ser membre fundadora dels The B-52’s, aquesta incombustible referència del pop americà. Ens visitará al març, oferint tres concerts que signifiquen el seu debut a la peninsula com a líder de la banda. (més…)

Continue Reading

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.