Connect with us

Novetats discogràfiques

Ferran Palau publica ‘Blanc’

Published

on

El ja enyorat ‘Santa Ferida’ (Halley Records, 2015) donarà pas, el dia 9 de febrer de 2018, a un nou treball discogràfic de Ferran Palau.

Portarà per títol ‘Blanc’ i ha estat de nou enregistrat i produït pel mateix Palau, juntament amb el ja habitual Jordi Matas. Segons l’artífex del disc, ‘Blanc’ està directament influenciat per Twin Peaks, el hip hop, el soul, la vapor-wave i un xic de Julio Iglesias. Tot plegat passat pel seu segell clàssic, el de sempre, el que acompanya des de l’inici Ferran Palau.

Des d’avui, a més, es poden aconseguir les entrades per la seva presentació en directe a Barcelona. Tindrà lloc el 22 de març a la Sala Apolo, de la mà de Curtcircuit, en una vetllada on també s’estrenarà el nou directe de El Petit de Cal Eril. En aquesta gira, Palau torna a envoltar-se del trio d’asos de Joan Pons, Dani Comas i Jordi Matas.

www.ferranpalau.com

Continue Reading

Novetats discogràfiques

The Lizards, primeres dates pel 2019 i avançament d’un tema del nou disc

Published

on

The Lizards és un power trio de Barcelona format el 2007 que es caracteritza per les seves grans melodies, una veu preciosa i un so contundent que beu d’influències com Joan Jett, Motörhead o dels Misfits. Al principi era una banda íntegrament de noies però després diferents canvis, en l’actualitat la componen Carla Santacreu (veu principal i guitarra), Judith Jordan (baix i cors) i Edgar Beltri (bateria).

Fa unes setmanes la banda anunciaba que es trobava gravant el seu tercer disc del que avui us presentem la cançó “A Reason”, primer avançament d’aquest nou treball, gravat a La Atlántida Estudios de Barcelona.

El 2 de febrer és la data de la publicació del disc que serà editat pel segell francès Adrenalin Fix per al vinil i per la pròpia banda per a l’edició en CD. Dues setmanes més tard comença la gira que promet ser molt intensa, aquí les primeres dates:

15/02 BURGOS @ La casa de las musas
16/02 PONFERRADA @ Tarari
23/02 ALTURA @ Café Da.Capo
24/02 PEDREGUER @ La Musical
15/03 BALSARENY @ La Parockia
16/03 TERRASSA @ Cavern
22/03 LOGROÑO @ Stereo
23/03 VITORIA-GASTEIZ @ Jimmy Jazz
29/03 ÚBEDA @ Café 31
30/03 ORIHUELA @ La Gramola
10/05 TAFALLA @ Informal
11/05 SABIÑÁNIGO @ Corleone
17/05 BARCELONA @ Rocksound

Durant més de deu anys, The Lizards han actuat amb bandes com The Last Vegas, Cavalera Conspiracy, The Sisters of Mercy, Peter Pan speedrock. The Flaming Sideburns, The Hangmen, The Dickie, The Avengers o Nashville Pussy entre molts d’altres, amb els que van fer aquest any el Route Resurrection per tota la península, del qual han obtingut boníssimes crítiques i gran acceptació del públic.

Continue Reading

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.