Connect with us

Novetats discogràfiques

La Niña, l’impactant nou single de Clara Peya

Publicat fa

el

Amb un impressionant currículum a l’esquena, musicalment Clara Peya és inclassificable. Inquieta, visceral i transcendent, fuig de tòpics i, sobretot, creu en el poder de l’art com a eina de transformació social. 

Clara Peya, considerada una de les pianistes més prolífiques i transgressores de l’Estat, és energia i sentiment en estat pur. Sempre amb el piano com a centre de gravetat per compondre i escriure cançons del seu nou treball, beu de les sonoritats d’artistes  com Samora Pinderhughes, RY X, Patrick Watson, Douglas Dare, Beady Belle, o referents consagrats com Portishead o Björk.

Amb una personalitat artística contagiosa i torrencial,  en directe es despulla, es transforma i capta l’atenció del públic de manera hipnòtica. Activista i lluitadora incansable va ser reconeguda amb el Premi Nacional de Cultura 2019 per la seva trajectòria musical i compromís social.

La Niña és el nou single de Clara Peya i el primer avançament de Perifèria, el seu pròxim àlbum i estarà disponible el 13 de novembre en totes les plataformes.

Videoclip dirigit per Ariadna Peya i produït per Jep Jorba (Poca Broma Produccions)

Amb aquesta cançó pop, que no perd el so experimental que la caracteritza, Peya llança un crit a la solitud. Una lletra esquinçadora carregada d’intenció, interpretada per Enric Verdaguer (HENRIO), ens parla de la lluita per l’existència en un món ple de prejudicis i de trencar estructures immòbils i caducades. 

El single s’acompanya d’un videoclip dirigit per Ariadna Peya i produït per Jep Jorba: una peça audiovisual amb un gran component simbòlic que materialitza el concepte d’estructura caduca i podrida mitjançant un espai decadent del qual els seus habitants tracten d’alliberar-se.

La Niña és una fugida. Desaparèixer per tornar a respirar.

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.