Connect with us

Novetats discogràfiques

Els Kids from Mars estrenen el nou single “Bájame a la Tierra”

Publicat fa

el

Amb només 15 anys van debutar amb el seu tema “August” que els va posar en el punt de mira per la seva maduresa musical i la seva capacitat de trepitjar l’escenari amb l’energia i el saber estar dels que porten anys en això. Ara, amb 18 anys acabats de fer, Kids from Mars compten amb dos EP’s al mercat “</ 3” i “I do not know what you feel but I feel it too“, i amb l’experiència d’haver actuat en alguns els festivals més importants de país i d’haver-se passejat pels seus principals mitjans de comunicació.

Tot i haver publicat 2 EP’s i alguns singles, és ara, entrant en la majoria d’edat quan el duo català ha decidit treure el seu disc debut que veurà la llum a la primavera i portarà per títol la xifra “18”, en honor a la seva edat ia aquesta nova etapa d’entrada al món adult.

Ara comencen a presentar-nos els temes que formaran part de “18” i ho fan amb un primer single de títol “Bájame a la Tierra” en el qual després de flirtejar amb el trap en els seus últims singles en espanyol, Kids from Mars decideixen definitivament tornar als seus inicis i apostar per l’indie, però en tot cas, un indie molt ballable i fresc, tornant a sorprendre.

El videoclip ha estat dirigit pel seu home de confiança a la cambra, Jordi Vissi i protagonitzat per Paula Jornet, o el que és el mateix, la PAVVLA i en ell veiem a la nostra protagonista reviure alguna de les situacions viscudes amb la seva parella durant una relació… després de la seva ruptura.

Novetats discogràfiques

Bala ens presenta el single “Mi Orden” avançament de l’esperat nou disc “Maleza”

Published

on

By

El duo gallec Bala debuta amb la discogràfica Century Media, on publicaran el próxim 14 de maig “Maleza”, el seu àlbum més versàtil i sofisticat fins ara. Volem remarcar, que seguim la trajectòria de l’Anxela i la Violeta, les Bala, des dels seus inicis, cap allà el 2015, i ara estem especialment contents de poder-nos retrobar amb les seves novetats sòniques.

Després dels ja aclamats senzills “Agitar”, “Hoy No” i “X”, Bala ara ofereixen una altra cançó assassina anomenada “Mi Orden”, que farà que els crítics i els fans estiguin en l’estat d’ànim adequat per al nou disc.

El vídeo de “Mi Orden” va ser creat per José Caballero (RSV Visual Studio) on subratlla el poderós missatge de la cançó.

La banda comenta “Mi Orden és un viatge de la foscor a la llum. Ens acostumem a aquesta situació crepuscular fins que passa alguna cosa i tot explota. La nostra comanda deixa de rebre el caos. El gran canvi que al principi ens fa por, però després n’estem molt agraïts. Sense saber-ho, aquest canvi ens aporta la llum que tant necessitàvem. Aquest viatge també es converteix en quelcom literal a través del vídeo, que ens transporta hipnòticament des d’un túnel fosc fins al color de les flors florides”.

Bala és un cavall de dues peces procedent de Galícia. Les seves influències van des de les diferents cares del grunge fins als grans noms del punk o el stoner rock. Aquesta barreja única de paisatges musicals i inspiracions pan-generacionals va ajudar a configurar el seu so pesat de les bandes i on reten homenatge a llegendes com Nirvana, Melvins, Fu Manchu i L7.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.