Connect with us

Novetats discogràfiques

El disc de l’Ariox i el Galgo Lento ja és aquí 

Publicat fa

el

Després d’enamorar-se artísticament amb l’estiu amb tu, l’Ariox i el Galgo Lento han decidit fer el seu (primer?) disc conjunt: mama, l’amor em dona mal de cap.

Un àlbum creat a la inversa, on la duració del cassette i el títol del disc van arribar abans que la primera cançó, que justament és la que el tanca: si això acaba aquí.

El leitmotiv de disc és l’amor, i com es viu a la joventut. L’amor té moltes facetes, i durant els 20 minuts exactes que dura el cassette podem tastar els seus diferents gustos: dolç, salat, amarg…

El Galgo Lento s’ha encarregat de la producció d’un projecte que ha suposat tot un repte: produir a l’Ariox, a ell mateix i les cançons que han fet junts; sense perdre la frescor i la personalitat de cada personatge però mantenint un so i un relat homogeni.

El disc anirà acompanyat d’una gira conjunta on combinaran part dels dos repertoris i també les seves col·laboracions.

Primers concerts,
29 d’abril – Heliogàbal (BCN)
6 de Maig – Clap (Mataró)
7 de Maig – FIM Vila Seca
29 de Maig – Terrassa

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.