Connect with us

Novetats discogràfiques

Museless publica el seu segon disc “Synthesis de Novo II”

Publicat fa

el

Ella, Museless, la diva de l’electrònica experimental del nostre país, torna amb “Synthesis de Novo II”, el seu segon disc que presentarà a Sala Apolo de Barcelona el dia 11 de març, ia la Sala BUT de Madrid el dia 12 telonejant a L’impératrice. Tots dos sold out. Començant fort.

Després de tres avenços del disc com “La Dama Turca” un cant hipnòtic, minimalista, envoltant i misteriós a la lluna (i el seu primer tema en català), “Coacervados” cançó que parla de la creació de la vida des de la no vida, o el que és el mateix, la teoria de la biogènesi, barrejant així medicina amb art i música, i “Toxicentro” on la productora catalana barreja sons clàssics del synthpop amb textures futuristes en un viatge de 7 minuts molt intens i d’emocions fortes. Aquest divendres 11 de març es publica “Synthesis de Novo II”, el seu nou disc a través de Luup Records.

Museless crea paisatges i realitats que ens porten a nous mons. I és que justament aquest nou disc forma part de la primera part d’una banda sonora d’una novel·la que ella mateixa està escrivint, per això estem davant un primer avançament d’un disc conceptual basat en la història d’un llibre escrit per la pròpia artista i que veurà la llum els propers mesos al costat de la segona part de la banda sonora.

Museless portava ara un parell d’anys sense publicar ni fer actuacions, aprofitant l’aturada obligatòria per Covid per crear de nou… Amb actuacions a festivals nacionals com el Primavera Sound, el Sónar, el MiniBeat o el Festival VIDA, i també internacionals com el SXSW americà, l’Eurosonic holandès, el MaMa francès, l’Arezzo Waves italià o el Focus Wales anglès, Museless presumeix d’un recorregut ambiciós amb el poc temps que fa que la seva carrera va arrencar. Amb un primer EP anomenat “Grey Boy” (2016) i un primer llarg de títol “Dichotomic History” (Luup Records, 2017), Museless va aconseguir posicionar-se en una escena exigent. Amb l’etiqueta de musa de l’electrònica atorgada pels mitjans, ara torna amb la publicació d’un nou disc. Ganes!

Novetats discogràfiques

Gyoza presenten “Oppenheimer”, el musculós segon tema de “Ghost Tracks”

Published

on

By

Gyoza estrenen el segon i darrer tema del seu EP “Ghost Tracks”. “Oppenheimer“, que és com es titula la peça, aconsegueix agafar el pes guitarrer de la facció més frontal de “Early Bird” i amanir-lo amb un poder edificat a partir de cert pòsit industrial.

Tant “Oppenheimer” com “Bala Perdida” estan inclosos en un mini EP de temes concretats abans de l’etapa de “It Never Rains But It Pours” titulat “Ghost Tracks”. El treball va sortir a la llum el dimecres 30 de novembre, i va venir produït/mesclat per Adrià Marva, cantant i líder del conjunt barceloní. Tant el frontman com Xavi Montferrer, Àlex Fernández-Cardellach i Isaac Valdés van col·laborar en la concepció d’un “Ghost Tracks” que ja pot ser gaudit a les xarxes d’streaming habituals.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.