Connect with us

Festival

El Resurrection Fest presenta el cartell més gran de la seva història per 2022

Publicat fa

el

Per segona vegada, el Resurrection Fest vol agrair la paciència dels seus seguidors després de dos anys d’esforç i patiment per tirar endavant en aquesta situació tan dura per a tothom. I és per això que el Resurrection Fest Estrella Galícia 2022 comptarà amb un dia complet extra que serà gratis per a tothom que tenia un abonament de 3 o 4 dies com a premi per guardar les seves entrades tant de temps.

A més, ara ens mostren el cartell de festival per 2022. La majoria de les bandes segueixen en el cartell, i gaudirem d’una capçalera increïble: Avenged Sevenfold (data única a l apeninsula i una de les poques actuacions a Europa l’any que ve), Korn (únic festival a Espanya), Judes Priest – 50 years (celebrant els seus 50 anys com un dels referents de l’heavy metal), Deftones i Sabaton (amb la major producció que han tingut mai), els quals seran els encarregats d’encapçalar els cinc dies de festival, juntament amb altres bandes com Bring Em the Horizon amb una gran producció, Rise Against (únic festival a la peninsula), Bullet for My Valentine o Opeth, que també brillaran amb llum pròpia.

Heaven Shall Burn, Sepultura, Jinjer, Rise Of The Northstar, Spiritbox, Caliban, Dagoba, Beyond The Black, Eskimo Callboy, Our Hollow Our Home i Deadly Apples es mantenen a l’escenari principal, mntres que es recupera a Crossfaith i s’afegeix Alien Weaponry. Tancant el warm-up també tindran a Bleed From Within i Serrabulho, i per últim Hamlet, Vita Imana, Skunk D.F., Onza, Free City i Bolu2 Death també actuaran a l’escenari principal.

Als escenaris temàtics comptaran amb grans artistes, com sempre. Al Ritual Stage comptaran amb Dark Funeral, Decapitated, Bloodbath, Sylosis, Angelus Apatrida, Vomitory, Enforced, Infected Rain, Neaera, Benighted, Master Boot Record, Dead Label, Gaerea o As Everything Unfolds.

En el Chaos Stage, escenario de hardcore y punk, disfrutarem de Madball, Lionheart, Raised Fist, Knocked Loose, Morning Again, Moscow Death Brigade, Doyle, Employed to Serve, Belvedere, Svalbard, Misconduct, La Armada, Blowfuse, Ruxe Ruxe y True Mountains, entre d’altres.

Per últim, al Desert, tornen Amenra amb el seu increïble espectacle, el carismàtic Nergal amb Me And That Man, And So I Watch You From Afar, Toundra presentant el seu nou disc, Planet of Zeus, Torche, My Sleeping Karma, The Picturebooks, Celeste, El Altar del Holocausto, Adrift, Regarde Les Hommes Tomber, Frutería Toñi i Chris Masuak amb els seus Viveiro Wave Riders Association.

Al seu torn, estaran gairebé tots els artistes nacionals de l’any passat i alguna nova incorporació, deixant un cartell increïble després de dos anys d’absència.

Sobre les entrades, les que han estat guardades de l’any passat són automàticament vàlides per a 2022. Dilluns 12 de juliol, a les 12:00 del migdia, es trauran nous abonaments i entrades que han quedat després de les devolucions de l’any passat, les quals van ser molt poques. Es publicarà pròximament tota la informació al respecte de la sortida a la venda i les entrades de l’any que ve.

www.resurrectionfest.es

Art Visual

El Festival Fantàstik de Granollers arriba a la 10a edició

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el desè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 19, 20 i 21 de novembre de 2021 al Cinema Edison.

“Volem celebrar amb totes vosaltres aquests 10 anys plens de curtmetratges, pel·lícules, exposicions, crits, riures, sang, fetge, ovnis i demés bogeries fantàstiques, que ens han acompanyat en aquest apassionant viatge. A més, com podreu comprovar, estem més en forma que mai. Doncs hem estat molt entrenat dur per a que veieu que no em perdut ni una engruna d’il·lusió i que estem més forts que mai, per a continuar-vos oferint allò que més ens agrada. La cultura alternativa i el cinema de gènere”.

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
Els Premis Fantàstik Mac són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir els 16 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, i com a una de les mesures que han pres en motiu del Covid-19, el Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis, seran els matixos membres del Fantàstik Granollers.

PROGRAMACIÓ 2021

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.