Connect with us

Festival

El Resurrection Fest presenta el cartell més gran de la seva història per 2022

Publicat fa

el

Per segona vegada, el Resurrection Fest vol agrair la paciència dels seus seguidors després de dos anys d’esforç i patiment per tirar endavant en aquesta situació tan dura per a tothom. I és per això que el Resurrection Fest Estrella Galícia 2022 comptarà amb un dia complet extra que serà gratis per a tothom que tenia un abonament de 3 o 4 dies com a premi per guardar les seves entrades tant de temps.

A més, ara ens mostren el cartell de festival per 2022. La majoria de les bandes segueixen en el cartell, i gaudirem d’una capçalera increïble: Avenged Sevenfold (data única a l apeninsula i una de les poques actuacions a Europa l’any que ve), Korn (únic festival a Espanya), Judes Priest – 50 years (celebrant els seus 50 anys com un dels referents de l’heavy metal), Deftones i Sabaton (amb la major producció que han tingut mai), els quals seran els encarregats d’encapçalar els cinc dies de festival, juntament amb altres bandes com Bring Em the Horizon amb una gran producció, Rise Against (únic festival a la peninsula), Bullet for My Valentine o Opeth, que també brillaran amb llum pròpia.

Heaven Shall Burn, Sepultura, Jinjer, Rise Of The Northstar, Spiritbox, Caliban, Dagoba, Beyond The Black, Eskimo Callboy, Our Hollow Our Home i Deadly Apples es mantenen a l’escenari principal, mntres que es recupera a Crossfaith i s’afegeix Alien Weaponry. Tancant el warm-up també tindran a Bleed From Within i Serrabulho, i per últim Hamlet, Vita Imana, Skunk D.F., Onza, Free City i Bolu2 Death també actuaran a l’escenari principal.

Als escenaris temàtics comptaran amb grans artistes, com sempre. Al Ritual Stage comptaran amb Dark Funeral, Decapitated, Bloodbath, Sylosis, Angelus Apatrida, Vomitory, Enforced, Infected Rain, Neaera, Benighted, Master Boot Record, Dead Label, Gaerea o As Everything Unfolds.

En el Chaos Stage, escenario de hardcore y punk, disfrutarem de Madball, Lionheart, Raised Fist, Knocked Loose, Morning Again, Moscow Death Brigade, Doyle, Employed to Serve, Belvedere, Svalbard, Misconduct, La Armada, Blowfuse, Ruxe Ruxe y True Mountains, entre d’altres.

Per últim, al Desert, tornen Amenra amb el seu increïble espectacle, el carismàtic Nergal amb Me And That Man, And So I Watch You From Afar, Toundra presentant el seu nou disc, Planet of Zeus, Torche, My Sleeping Karma, The Picturebooks, Celeste, El Altar del Holocausto, Adrift, Regarde Les Hommes Tomber, Frutería Toñi i Chris Masuak amb els seus Viveiro Wave Riders Association.

Al seu torn, estaran gairebé tots els artistes nacionals de l’any passat i alguna nova incorporació, deixant un cartell increïble després de dos anys d’absència.

Sobre les entrades, les que han estat guardades de l’any passat són automàticament vàlides per a 2022. Dilluns 12 de juliol, a les 12:00 del migdia, es trauran nous abonaments i entrades que han quedat després de les devolucions de l’any passat, les quals van ser molt poques. Es publicarà pròximament tota la informació al respecte de la sortida a la venda i les entrades de l’any que ve.

www.resurrectionfest.es

Festival

Les 17 Jorndes d’Ulldecona i el nou cicle Secrets JMEP continuem endavant!

Published

on

By

Sabedors de la complicada situació sanitària i amb l’aplicació de les mesures corresponents, tiran endavant amb l’edició d’enguany de la millor forma possible. Amb la millor música en viu en petit format a l’aire lliure que pots trobar en molts de km a la rodona. 

I aquest cap de setmana, sessió doble amb estils deliberadament contraposats per a dissabte 17 i diumenge 18 de juliol.

Dissabte 17 de juliol 2021
Co-producció entre les JMEP i el Plug in the Gear per a ments obertes.
ENTRADES (8€)

KLS (Benicarló)
Aquesta edició comptarà amb la participació de la banda insígnia del ja mític Plug in the Gear. KLS no deixen presoners! KLS representen la militància underground com ningú a base d’una breu però aclaparadora descàrrega sònica d’intensitat noise, ritmes trencats i violència sònica a mig camí entre el grindcore, el post-hardcore i l’experimentació. Presenten el seu nou EP “Noisehits” una autèntica “animalà” sònica que aixecarà del terra als/les oients més sensibles. 
Avisem…sense concessions!!!

MARTÍ GUILLEM (València)
El creador valencià presenta la constant evolució del seu espectacle DLIGHT. Un concert/performàtic inclassificable a nivell sonor, objectual i escènic on crea una experiència sono-lumínica única i fugaç amb una forta càrrega energètica i poètica impossible de classificar. Collage electroacústic a mig camí, o no, entre els sons d’industrial-noise i la vinculació valenciana amb la pólvora.


Diumenge 18 de juliol 2021
Ermita de la Pietat
ENTRADES (10€)

IAN KAY (França)
El prodigi de Lió presentant el que serà un dels disc de l’any  + LOS MEZCAL DJ’S

Les JMEP tenen l’immens honor de presentar Ian Kay. Que sense cap mena de dubte serà The next Big thing! Hi ha que descobrir-lo ARA!

Aquest andrògin jet-setter francès d’origen armeni amb seu a BCN, un dels il·lustres de l’escena garatge-punk europea, presenta en directe el que serà quan és publiqui, un dels discos de l’any.

Walk that road again, produït per Jeremy Yeremian i Nic Jodoin, va ser gravat ni més ni menys als estudis Valentine de Los Angeles on a finals dels 60 van fer màgia Beach Boys, Boyce & Hart o Kenny Rogers. Ian ho toca quasi tot a un disc amb actitud rocanrolera i cullerades ben sacsejades de sucre moreno per a aconseguir un so fresquíssim. Una mica més pop?, pot ser. Total, un geni així pot fer el que vulgui. 

El seu so és comparat amb The Kinks o The Hollies però també pot recordar als Byrds o als Easybeats. En directe la banda sona com un canó comandada pel seu elèctric i carismàtic líder. Ara és el moment!!!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.