Connect with us

Bandes

Ricky Gil col·labora amb Viggo Mortensen al seu nou videoclip

Publicat fa

el

La tardor del 2018, el director de fotografia Marcel Zyskind i el director Viggo Mortensen van viatjar a les zones rurals d’Ontario (Canadà) per reunir imatges i cercar localitzacions destinades a la pel·lícula Falling. La major part d’aquestes imatges no es van fer servir en el muntatge final de la pel·lícula.
 
L’estiu del 2020, mentre la pel·lícula s’estrenava arreu del món, el músic Ricky Gil es va reunir amb la banda Biscuit i la cantant Joana Serrat en un estudi de gravació d’una zona rural de Catalunya per enregistrar “En una altra vida”, la peça central del disc Infinites rutes invisibles.
 
La primavera del 2021, poques setmanes després de la publicació del disc, la muntadora Telma Llos, armada amb les imatges de Zyskind, va donar forma al videoclip de la cançó. Aquest és el resultat.

Bandes

House of Fever! Live Sessions presenta a WolfWolf interpretant en directe ‘The Blind Butcher’ i ‘Klaus’

Published

on

By

House of Fever! Live Sessions és un projecte nascut de la unió entre l’estudi d’enregistrament La Masia Music Lab, amb seu a la masia Can Vilagut, a Collserola, i l’agència de comunicació musical Fever! Productions i el realitzador audiovisual Carlos Sedeño (a.k.a. Carlsed). Es tracta d´una sèrie de live vídeos rodats a l’interior de la masia que pretén servir d’aaparador a bandes i artistes del panorama local musical, però també internacional.

El duet suís WolfWolf protagonitza el tercer capítol de la sèrie de live videos amb dues de les seves cançons més populars: ‘The Blind Butcher’ i ‘Klaus’.

Al tercer episodi de House of Fever! Live Sessions ens presenten el duet suís de trash&blues WolfWolf, que per uns dies van canviar el seu hàbitat natural dels boscos suïssos pels de Collserola, a Barcelona, on a més de buscar noves preses per emportar-se a la gola, van aprofitar per gravar dues de les seves cançons més populars a La Masia Music Lab. Després del vídeo inaugural protagonitzat per Señor Suerte i el seu tema ‘El descalabro (El Enfado)’, un segon vídeo en acústic i en directe de “MUCHO MUCHO MUCHO”, l’últim single de Delafé (Óscar D’anell) i Marina Prades, arriba ara un capítol doble on WolfWolf interpreta “The Blind Butcher” i “Klaus“.

Natura, música, entorn rural i història, tot captat per la qualitat increïble d’un gran estudi d’enregistrament i d’una càmera Red.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.