Connect with us

Novetats discogràfiques

Òrbita Lunar és l’avançament del debut de Carles Soriano en solitari a partir de divendres 12 de maig

Publicat fa

el

El músic Carles Soriano ha anunciat el llançament del seu primer EP en solitari, Òrbita lunar, després de molts anys tocant en grups i projectes compartits. Aquesta nova aventura musical representa un gran pas en la carrera de l’artista, que ha aconseguit portar les seves cançons al millor nivell possible gràcies a la col·laboració de grans músics i professionals.

El primer senzill d’aquest EP és el que li dona títol, Òrbita lunar. És una cançó que parla de la perspectiva que s’adquireix quan et veus forçat a fer un viatge que no has triat fer, però que et transforma i ja no tornes a ser la mateixa persona que qui el va començar. Quan passes alguna experiència que et trasbalsa és gairebé ofensiu com el món continua girant i tot sembla seguir al mateix ritme. La lletra i la música són obra de Carles Soriano, que ha creat un univers musical propi on reflecteix les seves vivències i sentiments.

L’enregistrament d’Òrbita lunar ha estat a càrrec de Joan Villanueva (Mixroom Studio), mentre que les mescles i el màstering han estat realitzats per Didier Richard, amb un resultat excepcional.

Òrbita lunar ja està disponible en plataformes digitals com Spotify, Apple Music o Amazon Music, entre d’altres.

Els seguidors de la música en català i del pop-rock no poden perdre’s aquesta oportunitat d’escoltar les noves cançons de Carles Soriano.

Concert presentació el divendres 2 de juny a la sala petita del Clap a Mataró.

Novetats discogràfiques

FETUS juntament amb LES TESTARUDES estrenen “Filet de pobre”, avançament del seu proper disc

Published

on

By

Fetus estrenen avui, en col·laboració amb Les Testarudes, el nou single “Filet de pobre”, que ja es pot escoltar a totes les plataformes, i veure el lyric video a youtube. És el segon avançament del seu proper disc “Càntir nou fa aigua fresca”, que es publicarà el dia 11 d’octubre.

El nou àlbum dels empordanesos, produït novament per Joan Colomo i amb art gràfic de Branca Studio, donarà continuïtat als aclamats “Sota, cavall i rei” (2021) i “La Serra dels Perduts” (2022), amb què han estès un pont entre el punk-rock garatger, els sons d’arrel i la cançó de taverna.

Els concerts de presentació tindran lloc el mateix 11 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, el 26 d’octubre al festival Accents de Reus, i el 12 de desembre a la Sala Apolo (2) de Barcelona. Més info i entrades a la venda aquí.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra elèctrica), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), acompanyats habitualment per Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles), Marta Barbero (violí) i Carles Belda (acordió diatònic).

GIRA D’ESTIU
Aquest estiu els Fetus fan poc concerts però escollits. Els pots veure el 25 de juliol a les Santes de Mataró, el 27 de juliol al Tingladu de Vilanova i la Geltrú i finalment el 2 d’agost a Perafita, dins el cicle Perifèria Cultural. Tota la info i entrades, aquí. A partir de llavors, l’activitat en directe s’aturarà del tot fins que surti el nou disc.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.