Connect with us

Novetats discogràfiques

Òrbita Lunar és l’avançament del debut de Carles Soriano en solitari a partir de divendres 12 de maig

Publicat fa

el

El músic Carles Soriano ha anunciat el llançament del seu primer EP en solitari, Òrbita lunar, després de molts anys tocant en grups i projectes compartits. Aquesta nova aventura musical representa un gran pas en la carrera de l’artista, que ha aconseguit portar les seves cançons al millor nivell possible gràcies a la col·laboració de grans músics i professionals.

El primer senzill d’aquest EP és el que li dona títol, Òrbita lunar. És una cançó que parla de la perspectiva que s’adquireix quan et veus forçat a fer un viatge que no has triat fer, però que et transforma i ja no tornes a ser la mateixa persona que qui el va començar. Quan passes alguna experiència que et trasbalsa és gairebé ofensiu com el món continua girant i tot sembla seguir al mateix ritme. La lletra i la música són obra de Carles Soriano, que ha creat un univers musical propi on reflecteix les seves vivències i sentiments.

L’enregistrament d’Òrbita lunar ha estat a càrrec de Joan Villanueva (Mixroom Studio), mentre que les mescles i el màstering han estat realitzats per Didier Richard, amb un resultat excepcional.

Òrbita lunar ja està disponible en plataformes digitals com Spotify, Apple Music o Amazon Music, entre d’altres.

Els seguidors de la música en català i del pop-rock no poden perdre’s aquesta oportunitat d’escoltar les noves cançons de Carles Soriano.

Concert presentació el divendres 2 de juny a la sala petita del Clap a Mataró.

Novetats discogràfiques

Clara Peya estrena el nou single “Sota les dents” feat. Leo Rizzi

Published

on

By

“Sota les dents” parla de la incomoditat d’habitar un cos, de la violència i el maltractament que exercim sobre ell. La llavor i l’inici del nou disc, una oda a la imperfecció. 

És el tercer single del pròxim àlbum de Clara Peya, compost per tretze cançons cantades per tretze cantants, de les quals ja hem pogut gaudir de dos avançaments amb les veus d’Ede “Cerebralmente”, de Ferran Palau “El Tall”, i el pròxim 2 de juny amb una de les noves veus del pop espanyol amb més projecció Leo Rizzi “Sota les dents”.

Un projecte molt especial on també col·laboren Sílvia Pérez Cruz, Salvador Sobral, Albert Pla, Maren, Àlex Serra, Anna Ferrer, Iris Deco, Marina Herlop, Momi Maiga i Pol Batlle, i que sortirà a la llum al pròxim setembre. Ben aviat podrem veure les primeres dates de la gira!

El videoclip escenifica com sovint, ens esforcem i forcem per controlar les situacions de la vida sense ser conscients que justament quan deixem de pressionar i confiem, és quan les coses són capaces de moure’s i succeeixen.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.