Connect with us

Novetats discogràfiques

Òrbita Lunar és l’avançament del debut de Carles Soriano en solitari a partir de divendres 12 de maig

Publicat fa

el

El músic Carles Soriano ha anunciat el llançament del seu primer EP en solitari, Òrbita lunar, després de molts anys tocant en grups i projectes compartits. Aquesta nova aventura musical representa un gran pas en la carrera de l’artista, que ha aconseguit portar les seves cançons al millor nivell possible gràcies a la col·laboració de grans músics i professionals.

El primer senzill d’aquest EP és el que li dona títol, Òrbita lunar. És una cançó que parla de la perspectiva que s’adquireix quan et veus forçat a fer un viatge que no has triat fer, però que et transforma i ja no tornes a ser la mateixa persona que qui el va començar. Quan passes alguna experiència que et trasbalsa és gairebé ofensiu com el món continua girant i tot sembla seguir al mateix ritme. La lletra i la música són obra de Carles Soriano, que ha creat un univers musical propi on reflecteix les seves vivències i sentiments.

L’enregistrament d’Òrbita lunar ha estat a càrrec de Joan Villanueva (Mixroom Studio), mentre que les mescles i el màstering han estat realitzats per Didier Richard, amb un resultat excepcional.

Òrbita lunar ja està disponible en plataformes digitals com Spotify, Apple Music o Amazon Music, entre d’altres.

Els seguidors de la música en català i del pop-rock no poden perdre’s aquesta oportunitat d’escoltar les noves cançons de Carles Soriano.

Concert presentació el divendres 2 de juny a la sala petita del Clap a Mataró.

Novetats discogràfiques

BALA anuncien el nou àlbum “BESTA” amb el single “Equivocarme” juntament a Dani Miller (Surfbort), Ana Curra i Laurispunkis

Published

on

By

BALA, són Anx i V, o també Anxela Baltar i Violeta Mosquera. Duet de guitarra i bateria que mitjançant la potència del seu directe s’han establert com una de les bandes de rock de referència dins de l’escena nacional.

BALA van avançar el novembre passat “Prisas”, un single que les portava de tornada amb nova música des del 2021 i el vídeo del qual ja acumula més de 65.000 visites.

Ara anuncien el seu esperat nou àlbum “Besta” que es publicarà el 26 d’abril a través de [PIAS]. “Besta” va ser gravat durant l’estiu de 2023 per Santi García a Cal Pau Recordings i Ultramarinos Costa Brava (Sant Feliu de Guíxols). Barrejat per Santi García i masteritzat per Víctor García.

“És un àlbum ple de referències a estils i diferents sons que gira al voltant de temes tan candents com la precarietat laboral, el consumisme, els problemes mediambientals, la defensa dels animals o la importància de les xarxes de cura (i autocura)”.

La mateixa banda defineix aquest nou treball com un manifest de 12 cançons que pretén denunciar i fer llum a parts iguals enmig d’una època convulsa, marcada per “la polarització i els ansiolítics”.

Per llançar la notícia de l’anunci de l’àlbum, BALA han avançat un nou single titulat “Equivocarme” on compten amb la col·laboració de Dani Miller (Surfbort), de la llegendària Ana Curra, i de Laurispunkis (GRIMA). “El tema representa força bé l’essència de BALA. Un tema curt i intens que parla de consells no demanats i de la necessitat de posar límits. Volem escoltar allò que tenim a dins, deixar-nos portar pel que sentim, equivocar-nos i tornar a començar. O no…” expliquen BALA. “Les col·laboracions pretenen retre homenatge a totes elles, i continuar nodrint la comunitat d’aliances sorores i sonores.”

“Besta” estarà disponible en format digital / CD y LP desde el 26 d’abril de 2024 a través de [PIAS]. Pre-guarda o fes el teu pre-order aquí.

Pròxims concerts,
3 d’abril – Praza de Santa Maria – Lugo
26 d’abril – Sound Isidro (Copérnico) – Madrid
4 de maig – Vulcano Fest – Tenerife
15 de juny – Basqueiral Festival – Santa Maria de Lamas (Portugal)
29 de juny – VdB Rock Festival – Venta de Baños (Palencia)

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.