Connect with us

Novetats discogràfiques

Cara Antigua estrena la canço “Mi Vietnam”

Publicat fa

el

Cara Antigua presenta les primeres cançons, que van des del dormitori fins a la pista de ball, amb una forta influència pop.

Amb la premissa que fer anys és obligatori i fer-se vell és opcional, l’artista explora històries incòmodes que parlin de pèrdua i rancúnia. A través de les lletres, Cara Antigua ens convida a endinsar-nos al seu infern personal, on se sent aclimatat i on ens presenta la seva visió més íntima.

El mataroní Fernando Herrero, garantia de qualitat, risc i personalitat, presenta el seu nou projecte musical, on també juga amb el so urbà o el trap. 55 minuts per descobrir un dels referents de la música indie comarcal.

“El meu Vietnam” parla de com pot ser de tempestuosa una relació en dies “no laborals”. Diversos motius poden provocar discussions a casa els caps de setmana, portant la llar a assemblar-se a un escenari bèl·lic.

Novetats discogràfiques

FETUS juntament amb LES TESTARUDES estrenen “Filet de pobre”, avançament del seu proper disc

Published

on

By

Fetus estrenen avui, en col·laboració amb Les Testarudes, el nou single “Filet de pobre”, que ja es pot escoltar a totes les plataformes, i veure el lyric video a youtube. És el segon avançament del seu proper disc “Càntir nou fa aigua fresca”, que es publicarà el dia 11 d’octubre.

El nou àlbum dels empordanesos, produït novament per Joan Colomo i amb art gràfic de Branca Studio, donarà continuïtat als aclamats “Sota, cavall i rei” (2021) i “La Serra dels Perduts” (2022), amb què han estès un pont entre el punk-rock garatger, els sons d’arrel i la cançó de taverna.

Els concerts de presentació tindran lloc el mateix 11 d’octubre a la Fira Mediterrània de Manresa, el 26 d’octubre al festival Accents de Reus, i el 12 de desembre a la Sala Apolo (2) de Barcelona. Més info i entrades a la venda aquí.

Fetus són Adrià Cortadellas (veu i guitarra elèctrica), Telm Terradas (baix) i Adrià Jiménez (bateria), acompanyats habitualment per Guillem Caballero (teclats), Ricard Ros (sac de gemecs, whistles), Marta Barbero (violí) i Carles Belda (acordió diatònic).

GIRA D’ESTIU
Aquest estiu els Fetus fan poc concerts però escollits. Els pots veure el 25 de juliol a les Santes de Mataró, el 27 de juliol al Tingladu de Vilanova i la Geltrú i finalment el 2 d’agost a Perafita, dins el cicle Perifèria Cultural. Tota la info i entrades, aquí. A partir de llavors, l’activitat en directe s’aturarà del tot fins que surti el nou disc.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.