Connect with us

Bolos

KOMA reedita el seu primer disc editat al 1996 en vinil i CD

Publicat fa

el

Koma està protagonitzant una de les gires més importants de la seva carrera amb la publicació del seu darrer disc “Una ligera mejoría antes de la muerte”, publicat el passat 1 de març. Es tracta del seu nou disc amb cançons noves des del 2011. En aquell moment la banda va publicar el que seria el seu últim disc “La maldición divina”, amb què la banda va donar carpetada a una carrera de gairebé 20 anys.

El 2018 van fer una gira de reunió durant un any en què van anar esgotant pràcticament tots els concerts que van fer i per a la qual van regravar algunes de les seves cançons emblemàtiques per publicar el disc recopilatori “La fiera nunca duerme”. Però ja van avisar que allò no seria un altre comiat, sinó que van prometre tornar amb un altre disc i gira, i aquell moment s’està vivint en aquests moments.

El proper 15 d’agost veureu la llum la reedició del seu primer disc homònim, publicat originalment el 1996. Aquest disc porta algunes novetats.

D’una banda, és la primera vegada que es publica amb vinil ia més serà en vinil de 180gr i de color porpra. D’altra banda, el CD veu la llum en format digipack i inclou les 5 cançons gravades el 1994, que van ser els primers enregistraments de la banda i és la primera vegada que veuen la llum en format cd, ja que originalment van ser editades només en casset durant un temps limitat.

Paral·lelament, la banda ha fet una samarreta commemorativa amb el disseny del disc, que es pot adquirir tant individualment com dins un pack amb CD o vinil. La banda ha fet una botiga online on es pot trobar aquest nou disc, així com el merchandising oficial.

Bolos

C.O.U. col·labora amb Isaki Lacuesta i Albert Coma a l’Auditori de Girona

Published

on

By

C.O.U. és un Centre d’Observació de l’Univers.

Un centre d’experimentació musical i visual.
En constant recerca de la connexió entre l’ànima i les freqüències,
la música i els ulls,
l’entranya i l’univers.
De les set vetes a Mart.

C.O.U. és psicodèlia, és transformació, és dub, és Pedrolo, és jazz, són cintes de cassette, és club, és Cage, és Ona Laietana, és ball, Sistiaga, volar, Dalí i despertar dormint.

C.O.U. és una drecera cap a l’inconscient. 

Si les coses fossin tan fàcils d’explicar,
l’univers no seria un misteri.

Després de presentar-se en viu al Sónar, C.O.U. arriba el 24 d’octubre a l’Auditori de Girona, on oferiran una actuació especial en diàleg amb els artistes visuals Albert Coma i Isaki Lacuesta.

Aquest espectacle compta amb el suport a la producció de la Marfà – Centre de Creació Musical i es programa en col·laboració amb Bòlit, Centre d’Art Contemporani.

ENTRADES

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.