Connect with us

Imperdible

VIII Aniversari Ultra-Local Records

Publicat fa

el

El 8 de desembre fa 8 anys que van obrir una de les nostres botigues de discs predilectes de Barcelona, Ultra-Local Records, – la veritat és que a l’underground.cat, som seguidors de totes les que queden–, i han decidit celebrar-ho el dia 6, si, el diumenge abans.

“Com que no es pot fer res, i no podeu ser-hi tots, doncs, per compensar, hem pensat que ho farem tot. Uns “grandes éxitos” de coses que han passat a la botiga aquests 8 anys, tot alhora, en un programa especial aniversari de 12h a 14h, amb la botiga tancada per primer cop, però emetent des del directe que trobareu aquí!

Faran un trosset del programa de ràdio Hip Hip Ultra, un trosset de l‘Ultra-Cova, un trosset del mercat de diumenge i tornaran a fer concerts a la botiga, també a trossets. Us conviden a tots els interessats al pròxim diumenge 6 a les 12h a l’aniversari de la botiga aquesta “des de tu casa”.

Ultra-Local Records neix el 2012 amb pocs recursos, però amb moltes ganes de poder oferir un espai on trobar el màxim de segells discogràfics catalans, entre altres coses i discos de segona mà.

Els trobareu al carrer Pujades 113, al Poblenou de Barcelona.
De Dilluns a Divdendres de 16:00h a 20:30h.
Dissabtes de 11:00h a 20:30h (No tanquen al migdia)
Diumenge tancat.

Imperdible

El Pumarejo, clamor d’ajuda

Published

on

By

El Pumarejo és una associació cultural sense ànim de lucre situada a l’Hospitalet de Llobregat (BCN), sorgida al 2015, pretén engendrar art i incubar el teixit cultural emergent local i translocal. Un espai imprescindible per l’entramat cultural underground, un lloc on neixen coses, projectes, un escenari on es pot improvisar, presentar i mostrar el que et surti dels ovaris. Un projecte en lluita constant, no els agrada a les institucions ni conglomerats meinstream, un lloc on es fomenti el pensament lliure, els fa por. I principalment per aquest motiu, però també per molts d’altres. No volem que ens diguin el que hem de fer o pensar, per això, necessitem El Pumarejo.

Adjuntem comunicat: “Benvolgudes sòcies, després de sobreviure molts mesos sota la pressió de les circumstàncies en què hem aconseguit, contra tot pronòstic, seguir actives com a refugi cultural, ens hem vist empeses a crear una campanya de crowdfunding per sufragar els costos de les obres que ens veiem obligades a realitzar per poder tornar obrir les portes.

Si podeu fer-li una ullada a la campanya, on expliquem en detall la situació, i si decidiu col·laborar o compartir-la quedarem eternament agraïdes amb vosaltres. Sabem que són temps complicats per a totes i només el fet que estigueu llegint-nos ja significa molt per a nosaltres. Milions de gràcies per seguir al nostre costat.

Per poder seguir fent de refugi cultural autogestionat, no tenim altra alternativa que adaptar el local a aquest bizarro nou paradigma, el que implica una inversió financera important. Per això, i sumat a l’escassetat de recursos econòmics, ens veiem obligades un cop més a apel·lar a la vostra solidaritat i generositat a través d’aquesta campanya de recaptació de fons. El nostre objectiu és reunir el capital necessari per a realitzar les obres que ens permetin tornar a obrir les nostres portes el més aviat possible. Aquestes inclouen instal·lacions mínimes de major prioritat:

  • Ventilació = 7.000 €
  • Climatització = 3.250 €
  • Envans = 2.500 €
  • Senyalització = 900 €
  • Altres instal·lacions = 4.600 €

El nostre desig és mantenir el nostre compromís amb el complex entramat cultural / artístic durant molts anys més, perquè la nostra comunitat pugui seguir desenvolupant i compartint totes les seves expressions i creacions. Si hem arribat fins aquí, és realment gràcies a totes les sòcies, bandes i col·lectius vinculades amb el projecte i que han cregut en ell. És fàcil obviar però cada vegada que ho pensem veiem la glòria que ens manté a flotació i recordem per què vam començar aquesta aventura”.

Un cop vist el comunicat, costa ser optimista, però encara costa més ser pessimista. Ara més que mai hem d’estar units i lluitar per projectes com aquest. Tot el nostre suport i gasssssssssss! Amunt El Pumarejo!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.