Connect with us

Imperdible

VIII Aniversari Ultra-Local Records

Publicat fa

el

El 8 de desembre fa 8 anys que van obrir una de les nostres botigues de discs predilectes de Barcelona, Ultra-Local Records, – la veritat és que a l’underground.cat, som seguidors de totes les que queden–, i han decidit celebrar-ho el dia 6, si, el diumenge abans.

“Com que no es pot fer res, i no podeu ser-hi tots, doncs, per compensar, hem pensat que ho farem tot. Uns “grandes éxitos” de coses que han passat a la botiga aquests 8 anys, tot alhora, en un programa especial aniversari de 12h a 14h, amb la botiga tancada per primer cop, però emetent des del directe que trobareu aquí!

Faran un trosset del programa de ràdio Hip Hip Ultra, un trosset de l‘Ultra-Cova, un trosset del mercat de diumenge i tornaran a fer concerts a la botiga, també a trossets. Us conviden a tots els interessats al pròxim diumenge 6 a les 12h a l’aniversari de la botiga aquesta “des de tu casa”.

Ultra-Local Records neix el 2012 amb pocs recursos, però amb moltes ganes de poder oferir un espai on trobar el màxim de segells discogràfics catalans, entre altres coses i discos de segona mà.

Els trobareu al carrer Pujades 113, al Poblenou de Barcelona.
De Dilluns a Divdendres de 16:00h a 20:30h.
Dissabtes de 11:00h a 20:30h (No tanquen al migdia)
Diumenge tancat.

Imperdible

El Dràstik torna i apuja la persiana el 8 de juny

Published

on

By

El Dràstik és la seu social de l’associació l’Arcada Koncerts a Granollers. Un espai autogestionat pels més de 1300 socis dels quals disposa l’entitat. El Dràstik portava precintat des del 15 de desembre passat per discrepàncies amb l’Ajuntament de Granollers pel límit acústic i l’aïllament del local. Després d’unes reformes, s’ha pogut complir amb la normativa vigent. Finalment, tornaran a obrir el pròxim dijous 8 de juny.

“Per fi, ja tenim el Dràstik desprecintat!!! Després d’uns mesos tancat per arreglar uns temes amb l’Ajuntament de Granollers, per fi aquest dijous 8 de juny tornem a apujar la persiana. No calen gaires paraules per expressar l’alegria que suposa aquest fet, només dir, que la força de més de 1.300 socis, la paciència i la perseverança, han fet que sigui una realitat” paraules textuals dels responsables de l’Arcada Koncerts i del Dràstik.

“El Dràstik és la seu social de l’Arcada Koncerts, un espai per reunir-nos, xerrar, debatre i organitzar-nos. De moment no es podran fer concerts, tota la música passarà per un limitador connectat amb l’Ajuntament i s’haurà de continuar tenint el respecte cap als veïns igual o més com el que ja teníem abans. Programarem activitats culturals, punxades, projeccions, fires del disc… tot un món que anirem informant al seu moment”.

De moment arranca el 8 de juny amb la projecció d’un documental de del productor de Saragossa Santi Ric, i el divendres 9 de juny amb la música del gran Unclu Garrot.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.