Connect with us

Art Visual

Oberta convocatoria als premis de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, Laus 2019

Publicat fa

el

Cada any els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisuals i Estudiants.
Els Laus promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l’entorn professional.

Els 5 Criteris dels Laus

Idea
Es distingeix la qualitat conceptual de les peces presentades. Es valora que les bones idees siguin la base dels projectes, així com la pertinència i l’articulació amb les quals aquestes idees estan representades. En conseqüència, es valora la intel·ligència i l’enginy en la capacitat
de transmetre missatges a través del llenguatge visual.

Execució
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

Funcionalitat
La utilitat dels projectes presentats. Aspectes funcionals de les peces presentades, i la qualitat amb la qual compleixen amb els objectius que persegueixen. En aquest sentit, és un factor de selecció el grau en què s’hagin tingut en compte les necessitats del client, de l’usuari (UX/UI) i la comprensió de la informació en elles representades.

Aportació
Campanyes noves, conceptual o formalment. A això s’afegeixen aquells treballs que suposen una aportació en la seva metodologia, en el seu àmbit temàtic, en la seva forma de comunicació o en els mitjans i formats mitjançant els quals transmeten el missatge. Són també els
projectes que mitjançant l’experimentació hagin obtingut resultats reeixits i empenyin les barreres de la disciplina.

Consistència
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

El termini d’inscripció finalitza el 10 de febrer de 2019. A partir d’aquesta data el procés d’inscripció es tancarà i ja no es podran realitzar modificacions, completar informació o anul·lar peces. 

Data límit de lliurament de paquets: 28/02/2019
Passada aquesta data no s’acceptarà ni es retornarà cap peça.

Enviament del material
ADG–FAD
(Premis ADG Laus)
Edifici Disseny Hub Barcelona
Badajoz 175
08018 – Barcelona
Recepció: 08 a 18h

Més info/inscripcions a www.laus.cat

Art Visual

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona

Published

on

By

Torna a Nou Barris el Ròmbic, el Festival de Teatre de Titelles per a Adults de Barcelona, celebrant el seu 10è aniversari. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot quan està pensat per a un públic adult. Un festival coorganitzat de forma comunitària amb l’Associació Titellaire de Roquetes, la Casa Taller de Marionetas Pepe Otal, La Puntual i l’Ateneu Popular 9 Barris.

Dijous 25 abril | 20h | 10-12€
Mostra oberta sobre els cecs de Maeterlinck 
Què és allò que modifica el que veiem? On mirem? Què mostrem quan ningú ens mira? Cecs i cegues, semblen haver perdut el costum de fer cap moviment inútil, incapaços de prendre una decisió, habiten una illa cada cop més assetjada per la mar…

Divendres 26 abril | 20h | 10-12€
Pelele presenta ‘Los funestos esponsales de Don Cristóbal’
Recuperem un clàssic amb la companyia francesa Péléle, basant-se amb el teatre popular, ens presenta una historia amb música en directe, fent homenatge el gènere del titella de mà.

Dissabte 27 abril | 20h | 10-12€
Zero en Conducta presenta ‘La Phazz’
La imaginació d’Elliot era tan extraordinària que es va convertir en el mitjà per fer front a una realitat hostil. Amb ella va poder creuar oceans, volar, aturar el temps i fins i tot esquivar la por. Va créixer i la seva imaginació encara més. Engolit pel món lluminós que s’havia creat, no va veure que darrere seu, es projectaven ombres llargues, uns éssers que l’acompanyaven des de feia massa temps.

Divendres 26 i Dissabte 27 de 21h a 23h | GRATUÏT – Aforament Limitat
La Court des miracles presenta ‘De bestiae e humani’
Un recorregut artístic conduït per 10 artistes que descobrirà els racons més secrets de l’Ateneu, creat exclusivament per a l’ocasió.

Entrades ja a la venta! 10€ anticipada // 12€ taquilla

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.