Connect with us

Art Visual

Oberta convocatoria als premis de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, Laus 2019

Publicat fa

el

Cada any els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisuals i Estudiants.
Els Laus promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l’entorn professional.

Els 5 Criteris dels Laus

Idea
Es distingeix la qualitat conceptual de les peces presentades. Es valora que les bones idees siguin la base dels projectes, així com la pertinència i l’articulació amb les quals aquestes idees estan representades. En conseqüència, es valora la intel·ligència i l’enginy en la capacitat
de transmetre missatges a través del llenguatge visual.

Execució
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

Funcionalitat
La utilitat dels projectes presentats. Aspectes funcionals de les peces presentades, i la qualitat amb la qual compleixen amb els objectius que persegueixen. En aquest sentit, és un factor de selecció el grau en què s’hagin tingut en compte les necessitats del client, de l’usuari (UX/UI) i la comprensió de la informació en elles representades.

Aportació
Campanyes noves, conceptual o formalment. A això s’afegeixen aquells treballs que suposen una aportació en la seva metodologia, en el seu àmbit temàtic, en la seva forma de comunicació o en els mitjans i formats mitjançant els quals transmeten el missatge. Són també els
projectes que mitjançant l’experimentació hagin obtingut resultats reeixits i empenyin les barreres de la disciplina.

Consistència
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

El termini d’inscripció finalitza el 10 de febrer de 2019. A partir d’aquesta data el procés d’inscripció es tancarà i ja no es podran realitzar modificacions, completar informació o anul·lar peces. 

Data límit de lliurament de paquets: 28/02/2019
Passada aquesta data no s’acceptarà ni es retornarà cap peça.

Enviament del material
ADG–FAD
(Premis ADG Laus)
Edifici Disseny Hub Barcelona
Badajoz 175
08018 – Barcelona
Recepció: 08 a 18h

Més info/inscripcions a www.laus.cat

Art Visual

CORTE! crea “Se ruega no tocar”, una sèrie de sessions en directe en negocis locals

Published

on

By

CORTE! es Gonzalo Barbero (Madrid, 1997) i una llarga col·lecció d’obsessions musicals i personals que han acabat trobant vida en forma de cançons compostes i gravades a casa seva.

El seu single debut, ‘Una Rata’, dóna compte de tot això amb una lletra abrasiva que ens planteja en els seus primers segons si seguim veient el got mig ple, fins i tot quan només té verí a l’interior.

Comença ara una sèrie de sessions en directe, “Se ruega no tocar”, gravats en negocis i locals als quals la música no sol arribar. La idea del projecte és afegir entrevistes amb els propietaris, permetent contextualitzar llocs en risc de desaparició per la gentrificació i la pressió d’agents socioeconòmics. Aquesta aventura comença amb la primera sessió a Muelles Ros, una botiga especialitzada en molles de Madrid, tocant els seus últims singles “Cortes” i “Tumbos“, ja disponible a YouTube.

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.