Connect with us

Art Visual

Oberta convocatoria als premis de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, Laus 2019

Publicat fa

el

Cada any els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisuals i Estudiants.
Els Laus promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l’entorn professional.

Els 5 Criteris dels Laus

Idea
Es distingeix la qualitat conceptual de les peces presentades. Es valora que les bones idees siguin la base dels projectes, així com la pertinència i l’articulació amb les quals aquestes idees estan representades. En conseqüència, es valora la intel·ligència i l’enginy en la capacitat
de transmetre missatges a través del llenguatge visual.

Execució
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

Funcionalitat
La utilitat dels projectes presentats. Aspectes funcionals de les peces presentades, i la qualitat amb la qual compleixen amb els objectius que persegueixen. En aquest sentit, és un factor de selecció el grau en què s’hagin tingut en compte les necessitats del client, de l’usuari (UX/UI) i la comprensió de la informació en elles representades.

Aportació
Campanyes noves, conceptual o formalment. A això s’afegeixen aquells treballs que suposen una aportació en la seva metodologia, en el seu àmbit temàtic, en la seva forma de comunicació o en els mitjans i formats mitjançant els quals transmeten el missatge. Són també els
projectes que mitjançant l’experimentació hagin obtingut resultats reeixits i empenyin les barreres de la disciplina.

Consistència
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

El termini d’inscripció finalitza el 10 de febrer de 2019. A partir d’aquesta data el procés d’inscripció es tancarà i ja no es podran realitzar modificacions, completar informació o anul·lar peces. 

Data límit de lliurament de paquets: 28/02/2019
Passada aquesta data no s’acceptarà ni es retornarà cap peça.

Enviament del material
ADG–FAD
(Premis ADG Laus)
Edifici Disseny Hub Barcelona
Badajoz 175
08018 – Barcelona
Recepció: 08 a 18h

Més info/inscripcions a www.laus.cat

Art Visual

El festival de cinema Fantastik de Granollers comença aquesta setmana

Published

on

By

Benvolgudes monstruositats i criatures d’altres planetes, arriba el onzè Festival Fantàstik Granollers, festival de cinema fantàstic i de terror de Granollers, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 i 20 de novembre de 2022 al Cinema Edison.

PROGRAMACIÓ 2022

CONCURS INTERNACIONAL DE CURTMETRATGES
La competició Fantàstika

Els Premis MAC-Fantàstik són la secció competitiva del Festival i que organitzen conjuntament amb el MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya).

Més de 500 curtmetratges internacionals a competició són els que han rebut per aquesta edició. Els membres de l’organització han fet una dura feina de preselecció per a oferir-vos els 17 finalistes, que es projectaran al llarg del festival en dos blocs. Vosaltres sereu els únics responsables d’atorgar el Premi del Públic, i aquest any, tornen a tenir un Jurat Oficial encarregat d’atorgar els premis.

Jurat
Gloria Fernández Co-directora de CineAsia
Hugo Cobo Director Fantboi, Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi
David Casademunt Director de El Páramo
Sabina Pujol Programadora del B-Retina Festival de Cinema Sèrie B de Cornellà

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.