Connect with us

Art Visual

Oberta convocatoria als premis de Disseny Gràfic i Comunicació Visual, Laus 2019

Publicat fa

el

Cada any els Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual reconeixen els millors projectes en més de 50 apartats de cinc categories: Disseny Gràfic, Digital, Publicitat, Audiovisuals i Estudiants.
Els Laus promouen el disseny, projecten la seva importància cultural i econòmica per a la societat, i donen suport a l’entorn professional.

Els 5 Criteris dels Laus

Idea
Es distingeix la qualitat conceptual de les peces presentades. Es valora que les bones idees siguin la base dels projectes, així com la pertinència i l’articulació amb les quals aquestes idees estan representades. En conseqüència, es valora la intel·ligència i l’enginy en la capacitat
de transmetre missatges a través del llenguatge visual.

Execució
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

Funcionalitat
La utilitat dels projectes presentats. Aspectes funcionals de les peces presentades, i la qualitat amb la qual compleixen amb els objectius que persegueixen. En aquest sentit, és un factor de selecció el grau en què s’hagin tingut en compte les necessitats del client, de l’usuari (UX/UI) i la comprensió de la informació en elles representades.

Aportació
Campanyes noves, conceptual o formalment. A això s’afegeixen aquells treballs que suposen una aportació en la seva metodologia, en el seu àmbit temàtic, en la seva forma de comunicació o en els mitjans i formats mitjançant els quals transmeten el missatge. Són també els
projectes que mitjançant l’experimentació hagin obtingut resultats reeixits i empenyin les barreres de la disciplina.

Consistència
Aquest criteri es refereix al treball ben acabat, a la coherència. Es recompensa, així, els projectes que ostenten un altíssim nivell en tots els seus formats, aplicacions i suports. On tots els recurosos utilitzats són altament pertinents per a plasmar el contingut que transmeten.

El termini d’inscripció finalitza el 10 de febrer de 2019. A partir d’aquesta data el procés d’inscripció es tancarà i ja no es podran realitzar modificacions, completar informació o anul·lar peces. 

Data límit de lliurament de paquets: 28/02/2019
Passada aquesta data no s’acceptarà ni es retornarà cap peça.

Enviament del material
ADG–FAD
(Premis ADG Laus)
Edifici Disseny Hub Barcelona
Badajoz 175
08018 – Barcelona
Recepció: 08 a 18h

Més info/inscripcions a www.laus.cat

Art Visual

El festival de titelles per adults Ròmbic torna aquest abril a l’Ateneu de 9 Barris

Published

on

By

Novena edició del Ròmbic, festival referent a Nou Barris, a la ciutat i al sector de les titelles i teatre d’objectes per adults. El Ròmbic continua apostant per aquest gènere artístic sovint als marges de les arts escèniques, sobretot  quan està pensat per a un públic adult.

L’equilibri del festival recau en oferir propostes de companyies tant catalanes com internacionals, i es pretén fer visible un ventall divers que van des de titelles de gran format, microcinema o l’ús del carrer com espai d’exhibició, amb Circus Parasite de Têtes de Mules, i fins i tot un espai de pensament..

L’Ateneu de 9 Barris egueix apostant per la línia de suport a la creació oferint un programa de residència i la posterior estrena, enguany Five Lines de Frau Trap, i un espai d’exhibició per companyies emergents, amb Caterina de Cia. La Dona Calba.

Destacar d’aquesta novena edició, una programació on les quatre propostes escèniques són companyies formades per dones, amb produccions de les quals dues estrenes a Barcelona, amb Tabula de Les Cícliques.

Finalment, apuntar que el Festival està coorganitzat de forma comunitària i participativa, per quatre entitats, Ateneu popular de 9 barris, Associació de Titellaries de Roquetes, Taller Pepe Otal i La Puntual.

Consulta aquí tota la programació!

Continuar llegint

El més vist

underground.cat # Espai de reflexió permanent sobre el putu underground i les seves conseqüències.